- 18 Ekim 2014
- 7.977
- 37.002
- 748
- Konu Sahibi VanessaRinki
Daha yeni açıldı uçkuru çok kötüsün hemen kilit hemen kilitVanessanın uçkuruna da kilit vursalar keşke

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha yeni açıldı uçkuru çok kötüsün hemen kilit hemen kilitVanessanın uçkuruna da kilit vursalar keşke
Ayyy çok güldüm bu akşam,inşallah başıma birsey gelmezBunu söyleyen de parkta bahçede anca penis elliyor![]()
Bak güldün güldün teknik ünilerin bahçesine bile giremeyeceksin insanın başına daha ne gelebilir kiAyyy çok güldüm bu akşam,inşallah başıma birsey gelmez.
Çoluk çocuğun olduğu yerde pipi elliyor çünküDaha yeni açıldı uçkuru çok kötüsün hemen kilit hemen kilit![]()
Yeri dibine girdim şu andaBak güldün güldün teknik ünilerin bahçesine bile giremeyeceksin insanın başına daha ne gelebilir ki![]()
Eve geçti artık ablası kaynanasının iki evi var çünkü.Çoluk çocuğun olduğu yerde pipi elliyor çünkü
Ahahahahah kaynana mevzu da vardı,onu unutmuşumEve geçti artık ablası kaynanasının iki evi var çünkü.
Bugün eğitimli bir konuyu araya karıştırdığına göre önümüzde yine penisli, kaynanalı konular varAhahahahah kaynana mevzu da vardı,onu unutmuşum![]()
Ama vizyonunu taktir ettim,ytü ve itü diyor.Ben Vanessa'ya ODTÜ'yü daha çok yapıştırdım doğrusuBugün eğitimli bir konuyu araya karıştırdığına göre önümüzde yine penisli, kaynanalı konular var
Eğitim hayatını düşünmesi 0,5 saniye falan sürüyor.
Kışın Ankara soğuğunda parkta bahçede oğlanların penisini elleyememe riskini göze alamamış olabilirAma vizyonunu taktir ettim,ytü ve itü diyor.Ben Vanessa'ya ODTÜ'yü daha çok yapıştırdım doğrusu![]()
YaaaaaaaaaKışın Ankara soğuğunda parkta bahçede oğlanların penisini elleyememe riskini göze alamamış olabilir![]()
Sadece elledin mi?
Vanessanın uçkuruna da kilit vursalar keşke
Pipioloji bölümü varmıydı?
Bunu söyleyen de parkta bahçede anca penis elliyor![]()
Çoluk çocuğun olduğu yerde pipi elliyor çünkü