Niye sarsınlar Kazen Müdürüm?
Calci'yle daha bugün içinde güle oynaya muhabbetteydik profil altında; film tavsiyesi verdim kendisine hatta. Bu konuda da hatalı davranışını gördüm (Olabilir, ben de saçma şeyler yapabiliyor, hatalı davranışlar sergileyebiliyorum ve yaptım da daha önce burada ), sessizce geçecektim çünkü insan içinde afişe edercesine uyarmayı sevmiyorum muhabbetim olan insanları ki kendim gibi düşününce zaten "Görüyorlardır, yaptıklarındaki yanlışları fark edeceklerdir" diyebiliyorum da. Sessiz kalmak her zaman kör taraf olmak değildir, arkadaşlığın, muhabbetin hatırıdır bazen.
Siz belli bir mesafedesiniz, yöneticisiniz de; çektiniz çıkardınız herkese mesajı verdiniz.
Ben öyle değilim, elbette anlaşabildiğim, yakın fikirlerde olduğum insanlara karşı belli bir taraftayım (Kör taraf olmak değil bu), bu onları her konuda kayırır ve onaylarım anlamı taşımıyor.
Size katıldığım için de beğeni bastım, baktım eleştiri kabul gibi oluyor konu, e hadi ben de yanlış bulduğumu belirteyim dedim. Yine burada çok sevdiğim bir üye var, bir konuda denk geldi, zıtlaştım, eleştirdim. Bu benim ona bakışımı değiştirmedi (kırmızı çizgim değildi mevzu), onun da tavrına sebep olmadı. Böyle genelleyip hedef haline getirmemeniz gerektiğini düşünüyorum "Size saracaklar şimdi" diye o alıntıladığınız üyeleri de, bu da yanlış bence.