Ben bu hisse ne zaman kapilsam diyorum kendime; sanki ben çok mu mukemmelim

Siz gerçekten bir erkeğin tam hayal ettiği , isteyecegi özellik ve karakterlere sahip bir kadın misiniz? Her an izin alabileceğiniz,eve erken gelip evi çekip çevirecek aynı zamanda çok kazandiran bir işiniz mi var? El lezzetiniz var mı? Yemek yapmayı,evle uğraşmayı sever misiniz? Tutumlu musunuz? Babanız size ev bıraktı mı? Önceden alınmış mülkünüz,kredisi bitmiş arabanız var mı? Neşeli ve hayat dolu musunuz? Göğüsleriz dolgun mu? Basenleriniz çatlaklarınız var mı? Kilo probleminiz var mı? Vücudunuz güzel mi? Yatakta masallahiniz var mı? Erkeği mutlu etmenin türlü türlü yollarını araştırır misiniz?
Bir yurdum erkeği hayal etse aynı böyle bir kadın hayal eder üç aşağı beş yukarı. Bu özelliklerden hepsi sizde var mı?
Eğer yoksa demek ki siz de erkeklerin hayallerini birebir süsleyen biri değilsiniz. Hepimiz tek ve biricigiz ama bu 'ennn iyisine layigim' olayı bana sacma geliyor.
Bir yakin arkadasim var, kız Faslı. Çok güzel bir mesleği var, pandemiden önce Avrupa'da çalışıyordu. Yaşı kırka yakın, kişiliği fazla takıntılı, yüzü, dişiliği, fiziği de öyle her erkeği koşturacak biri değil. Kız deli gibi evlenmek istiyor. Ama (tabii ki kendince haklı olarak) kendine denk ya da daha üstün,yakışıklı,bosanmamis bir adamla evlenmek istiyor.
Ama şöyle bir şey var ki ona denk insanlar maddi gücü çok yüksek insanlardır ve piyasada kapış kapiş giderler

yani öyle birisi sana aşık olsa ne güzel ama arada aşk yoksa senden daha genç, daha güzel, hiç yoktan pasaportu daha kıymetli ülkenin vatandaşı bir kızı kolayca bulur, güzel güzel yaşar

kıza bunu izah etmeye çalışıyorum, uygulama falan indirttim birileriyle tanışsin diye. Ama çok seçici.
Herkes evlenmek zorunda degil, ben de düzgün birini bulmazsam evlenmem,dünyanın sonu değil.
Ama bu kız hem evlenmek istiyor , hem kimseyi bulamıyor, hem de kriterleri çok keskin.
Öyle bir dünya da yok malesef.
Üzümün çöpü,armudun sapı demeye gerek yok bence, eğer niyetin yuva kurmaksa.