Buna katılıyorum. Bazi insanlarin minik ama karşı tarafı soğutacak özellikleri olabiliyor. Tübitakta muhendis bir flortum vardı. Boy pos,dalgalı kumral saç,dolgun dudak. Adamda her şey on numara. Düzgün bir ailesi vardi. Tam bir ideal erkek bir de boğa burcu,yemeyi yedirmeyi seven,ponçik bir adam.
Ama adamın sohbeti yoktu hiç. Devamlı 'eee sen anlat' derdi

bir keresinde bir tura katıldı on gün gezdi. Ertesi gün hoşgeldin demek için aradim, 'nasılsın' dedim, 'hiic ayni' dedi

nasıl ayni ya, on gündür yoldaydin. haftasına buluştuk, ben de yol anılarını dinlemeyi cidden çok severim. İki lafı bir araya getirip de bana yolculuğunu anlatamadi.
Dünyanın en keyifli şeyini bile yapsa öyle bir anlatırdı ki için sıkılırdı

sonuç olarak iliskimiz bir yere varmadı.
Konu sahibinin de elbet vardır kismetsizliginin bir sebebi.
Eğer anlattığı gibi çok tatlı, çekici, enerjisi yüksek, işveli, beğenilen, görüştüğü erkeklerin kendisine bayıldığıni defalarca söylediği bir insansa ve evlenme arzusundaysa Türkiye'ye göre geç bir yasta neden hala yalnız ki?
Eleştirmiyorum kesinlikle,yaşıt sayılırız ben de yazın 32 olacağım. Sadece samimi bir şekilde kendisine bakıp erkekleri iten tarafı ne, onu bulması gerektiğini söylüyorum.
Yakınımda çok fazla bekar ve uzun yıllardır yalnızlıktan kurtulmaya çalışan arkadaşım var. Ben mesela yakınları olarak neyin karşı cinse itici geldiğini çoğu seferinde tahmin edebiliyorum. Ama söyleyince kırılıyorlar. Hala daha 'ben harikayim,karşı cins dengesiz,kismetsizim' diyorlar. Aslında bulup o huylarını törpüleseler belki de karşı cinsi korkutmayacaklar ya da ilişkileri daha mutlu bir yere evrilecek.