- Konu Sahibi politician
-
Kesinlikle neşeli bi kadın daha caziptir..Kesinlikle katılıyorum. Her böyle yaptığınızda etrafında neşe saçan kızların ona daha da cazip geldiğini düşünün bence. Huzur veren, pozitiflik veren kadınlar var bir tarafta bir tarafta olur olmaz her şeyde kendisine laf sokan, güvenmeyen bir kadın var. hangisi saha cazip gelir?
Haklısınız...kafanda neler kuruyosun 3 yıldır günahımı almaktan bıkmadın diyor bana...guven yoksa bu is yurumez.. adamin aklnda yoksa bile sen getirirsin oyle laf edersen..
Hahaha evet öyle oldu(
Biliyorum malesefanlıyorum seni ama kendini yine boşuna üzüyorsun
hakli...Haklısınız...kafanda neler kuruyosun 3 yıldır günahımı almaktan bıkmadın diyor bana...
Hahaha evet öyle oldu(
Off off bi daha aradığında ya da bundan sonra nasıl davranmalıyım yardım etmek ister misinizhakli...
Beni tebrik edin bence sizi geçtiiğim içinumutlu ol adlı üye ne güzel yazmış aşırı haklı. Biraz rahatla lütfen ben bile sorunlarımı aşmaya çalışıyorum resmen bu konu hakkında baskasına akıl verecgm aklıma gelmezdi
ona guvendignizi hissettirin.. kendinize de guvenin :)Off off bi daha aradığında ya da bundan sonra nasıl davranmalıyım yardım etmek ister misiniz
Umarım yapabilirim :)ona guvendignizi hissettirin.. kendinize de guvenin :)
Demeyin öyle nolurBu tür bir kıskançlık normal bir şey değil. Kendimi onun yerine koydum da, gerçekten çok bunaltıcı
Demeyin öyle nolur((
Biliyorum bunaltıyorum ama kıskanıyorum o eğitimde otelde kalıolar falan diye...
O zaman da hep evde duruyor derimo zaman eve hapset
Sen en iyisi eve kapat adamı.Kızlar tekrar ben,
Konu acıyorum cünkü rahatlıyorum.neyse sorun şu ki sevgilim şu an banka eğitiminde bilenler vardır belki bi otelde kalınıyor ve gündüzleri de eğitim oluyor..Sevgilimle konusurken dayanamadım yine kızlarla alakalı bi laf soktum...
Kıskanıyorum yine.ben de memleketime geldim 1 hafta sonra yine beraber olcaz ama 1 hafta eğitimde olacak o sinir oluyorumiçim içimi yiyor yine
yapcak olan her yerde yaparO zaman da hep evde duruyor derim
Evet,çok doğru şeyler yazmışsınız...Ne oluyor otelde kalınca? Sevgilinizle birlikte bütün hemcinslerinizi de zan altında bıraktığınızın farkında mısınız? Onunla aynı yerde çalışan, aynı eğitimde olan veya aynı otelde kalan kadınlardan biri ben de olabilirdim. Biri benim hakkımda acaba otelde napıyorlar dese hiç hoşuma gitmezdi.Bence bu kadar abartmayın, bu tip sorular size yöneltilse namusuma laf mı ediyorsun dersiniz aynı şey erkekler için de geçerli Gözünüzle görmeden veya bir kanıtınız olmadan bu tip şeyler düşünmeyin.
Sen en iyisi eve kapat adamı.
Keşke sizlwr gibi düşünebilsemyapcak olan her yerde yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?