- Konu Sahibi politician
-
Benim hislerim böyle ama işteKız ne taktgi.kadınlar hisleriyle harek eder
Süpersiniz bayıldım yazdıklarınıza :)Benim eşim de bodruma istanbula eğitime gitmişti birer haftalık. ben de taze gelindim.
ya gülüyorum ama kendi hallerim geliyor aklıma. ben de konuşuyorum arkadan kız kahkahası geliyor. ensemdeki tüyler dikelirdi resmen. ona da ister istemez bunu yansıtıyordum. ben de kıskanırım eşimi, sevdiklerimi... küçükken annem diğer çocukları sevince de kıskanırdım kıh kıh
Laf sokmakla bu işler düzelse ohoooo.. Düzelmiyor ki be canım. hatta daha çok çıkmaza giriliyor sen anlayışsız, kıskanç hatta kendine güvensizmiş gibi algılanıyorsun. insanlara da anlatamıyorsun ne var bunda diyorlar.
Baktım ben de kızıyorum, üzülüyorum... sonrasında eşime -sana güveniyorum canısı- konulu bir konuşma yaptım, sonra da kendimle -kızlar da kapıda dikilmiş sanki senin adamı bekliyor- temalı bir konuşma yaptım...
Şu an için maşallah her şey düzgün, iyi, hatta bazen izin günümde giyinip kuşanıp iş yerine gidiyorum kıh kıh kıhadamcığım sahipsiz (!) kalmasın diye
Çok acıtıcı oldu buCanım sana taktik verilcek durum yokki,millet çalışma derdinde sen başka bir alemde...
Süpersiniz bayıldım yazdıklarınıza :)
Haklısınız kesinlikle,
Şöyle cool bi insan olabilmeyi deli gibi istiyorum
İşe tam bi başlayaydı ben de süslenip giderdim hehe
Evet doğru çalışmak zorunda..Hiç sıkma kendini biliyorum insanın içinden geliyor, sıkılıyorsun bunalıyorsun... ama o da çalışmak zorunda, cam fanusa kapatacak olsa önce ben benimkini kapatırdım (dermişim)
Hem boşver gezsin tozsun sen iyi davran. Kafalarını havalandırsınlar anca öyle kendilerine geliyorlar
Evet doğru çalışmak zorunda..
Son bi şey kızlarla bi şey olmaz dimi yani onlarla mecbur konuscak aynı ortamda buluncak..
Kızlar tekrar ben,
Konu acıyorum cünkü rahatlıyorum.neyse sorun şu ki sevgilim şu an banka eğitiminde bilenler vardır belki bi otelde kalınıyor ve gündüzleri de eğitim oluyor..Sevgilimle konusurken dayanamadım yine kızlarla alakalı bi laf soktum...
Kıskanıyorum yine.ben de memleketime geldim 1 hafta sonra yine beraber olcaz ama 1 hafta eğitimde olacak o sinir oluyorumiçim içimi yiyor yine
Değil fakat sohbeti iyidir...sevgilin flörtöz bir adam mı
Ahh bacim bee benimkide bankaci egitimlerin ardi arkasi kesilmiyor..
Seninfta egitimdeymis benimki ilk sinavi kazandiginda 1 ay istanbulda egitimde kaldi otelde..
Egitimden bi dondu egitimdeki butun kizlar faceye eklemis yok kardesi gibi goruyolarmis yok bazilarinin iliskisi varmis bilmemne..
Benimde iliskim var ama baska erkegi eklesem sen dicen mi olsun eklesin nasil olsa biz birlikteyiz diye..
Baskalari bukadar rahat diye bende rahat olmak zorunda degilim valla...
Skildim su egitimdeki ve calistigi subedeki kizlardan..
Aslinda subedeki kizlar beni biliyo iki tanesiylede tanistim egitime geldiklerinde bende otelde kaldim sabah kahvaltiya indik beraber tanistim fln ama zerre hoslanmadim kizlardan
İçimi kararttınız su anAhh bacim bee benimkide bankaci egitimlerin ardi arkasi kesilmiyor..
Seninki 1 hafta egitimdeymis benimki ilk sinavi kazandiginda 1 ay istanbulda egitimde kaldi otelde..
Egitimden bi dondu egitimdeki butun kizlar faceye eklemis yok kardesi gibi goruyolarmis yok bazilarinin iliskisi varmis bilmemne..
Benimde iliskim var ama baska erkegi eklesem sen dicen mi olsun eklesin nasil olsa biz birlikteyiz diye..
Baskalari bukadar rahat diye bende rahat olmak zorunda degilim valla...
Skildim su egitimdeki ve calistigi subedeki kizlardan..
Aslinda subedeki kizlar beni biliyo iki tanesiylede tanistim egitime geldiklerinde bende otelde kaldim sabah kahvaltiya indik beraber tanistim fln ama zerre hoslanmadim kizlardan
Eski bir bankaci olarak icinizi rahatlatayim..o eğitimdeki kizlar da sizinkinin peşindeydi sanki..emin olun onlar zaten ilgiden bunalmislardr donupte sizinkine bakmaz..
Ayrıca boyle kiskanip da adamin totosunu kaldirmayin illa kiskanacagim diyorsaniz belli etmeyin
Ay tatlim karartmak icin demiyorum ama bunun egitimiydi istanbulda toplantisiydi fln hic bitmiyo maleseff..
İçimi kararttınız su an(
Bizim facebookumuz yok neysekii:))
Offf nasıl dayanıyodunuz :)eşeğin aklına zorla karpuz kabuğu düşürme
+
benim eşimin işi gereği de hastası kadınların %70i ilan ı aşk ediyolardı poff
Offf nasıl dayanıyodunuz :)
Ay tatlim karartmak icin demiyorum ama bunun egitimiydi istanbulda toplantisiydi fln hic bitmiyo maleseff..
Sevgiline guveniyosan cok ustune gitme gerci kelin ilaci olsa basina surer telefonda arkadan kadin sesi duysam anasindan emdigi sutu burnundan getiriyorum
Saka bi yana kiskan ama bunaltma cok sorguya cekme cunku insan gercekten sevdigi insan tarafindan bu sekil guvensizlik davranislari sergilenince cok rahatsiz oluyo..
Benimki bi ara ben cok sorguya cekiyorum diye baya ayyas gibi bira elinde geziyodu efkarlaniyomus deliii
Birde bir tavsiye ben cok merakli biri oldugum icin hic goze batmadi subedekileri sormam kim kimdir nedir evlimidir nerelidir fln diye..
Sende fazla konuskansan sor bil..
Ben bankada calismadim arkadaslar hangi bankadaymis da kimse bakmaz etmez diyo ama sevgilimin bankada kimin eli kimin cebinde belli degill cok tiksinc bir ortam var yani evli bayanlar evli erkeklerrr neler neleerrr....
Ki sadece bayanlar var bankada diye dusunme hizli yasayan bircok erkekte var Allah uzak tutsun bizden bir kac kiz ayni anda ayartiyolar birde benimkine teklif ediyolardi gel sanada ayarlariz yaaa hahaha diye birde guluyolarrr
napayım adama çalışma mı diyeyim
düşünmüyordum eşim zaten hep "geçer geçici bir şey merak etmeyin" diyordu
ay evli kadınlar bile vardı yavv
ek: aynı meslekteniz benim de başıma geliyor
en önemlisi de güven lazım.
Değil fakat sohbeti iyidir...
Ben ilk tanıstıgımda cok soğuk olurum mesela o daha güleryüzlüdür.
Ama sırnaşık kızlardan falan hiç hazetmez bundan eminim..
Tamamdır boşvermeye çalışcam cpk teşekkürler :)o zaman canını niye sıkıyorsun boşver. sadece arada bir yokla
Bunları okumam hiç iyi olmadı :)
Beni zor günler bekliyor desenize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?