eğitim

Süpersiniz bayıldım yazdıklarınıza :)
Haklısınız kesinlikle,
Şöyle cool bi insan olabilmeyi deli gibi istiyorum
İşe tam bi başlayaydı ben de süslenip giderdim hehe

Süpersiniz bayıldım yazdıklarınıza :)
Haklısınız kesinlikle,
Şöyle cool bi insan olabilmeyi deli gibi istiyorum
İşe tam bi başlayaydı ben de süslenip giderdim hehe

Hiç sıkma kendini biliyorum insanın içinden geliyor, sıkılıyorsun bunalıyorsun... ama o da çalışmak zorunda, cam fanusa kapatacak olsa önce ben benimkini kapatırdım (dermişim)

Hem boşver gezsin tozsun sen iyi davran. Kafalarını havalandırsınlar anca öyle kendilerine geliyorlar

Evet doğru çalışmak zorunda..
Son bi şey kızlarla bi şey olmaz dimi yani onlarla mecbur konuscak aynı ortamda buluncak..

Ahh bacim bee benimkide bankaci egitimlerin ardi arkasi kesilmiyor..
Seninki 1 hafta egitimdeymis benimki ilk sinavi kazandiginda 1 ay istanbulda egitimde kaldi otelde..
Egitimden bi dondu egitimdeki butun kizlar faceye eklemis yok kardesi gibi goruyolarmis yok bazilarinin iliskisi varmis bilmemne..
Benimde iliskim var ama baska erkegi eklesem sen dicen mi olsun eklesin nasil olsa biz birlikteyiz diye..
Baskalari bukadar rahat diye bende rahat olmak zorunda degilim valla...
Skildim su egitimdeki ve calistigi subedeki kizlardan..
Aslinda subedeki kizlar beni biliyo iki tanesiylede tanistim egitime geldiklerinde bende otelde kaldim sabah kahvaltiya indik beraber tanistim fln ama zerre hoslanmadim kizlardan

İçimi kararttınız su an (
Bizim facebookumuz yok neysekii:))

Eski bir bankaci olarak icinizi rahatlatayim..o eğitimdeki kizlar da sizinkinin peşindeydi sanki..emin olun onlar zaten ilgiden bunalmislardr donupte sizinkine bakmaz..

Ayrıca boyle kiskanip da adamin totosunu kaldirmayin illa kiskanacagim diyorsaniz belli etmeyin

Rahatlatmadınız ama çok teşekkürler yine de...

eşeğin aklına zorla karpuz kabuğu düşürme

+

benim eşimin işi gereği de hastası kadınların %70i ilan ı aşk ediyolardı poff

İçimi kararttınız su an (
Bizim facebookumuz yok neysekii:))
Ay tatlim karartmak icin demiyorum ama bunun egitimiydi istanbulda toplantisiydi fln hic bitmiyo maleseff..
Sevgiline guveniyosan cok ustune gitme gerci kelin ilaci olsa basina surer telefonda arkadan kadin sesi duysam anasindan emdigi sutu burnundan getiriyorum
Saka bi yana kiskan ama bunaltma cok sorguya cekme cunku insan gercekten sevdigi insan tarafindan bu sekil guvensizlik davranislari sergilenince cok rahatsiz oluyo..
Benimki bi ara ben cok sorguya cekiyorum diye baya ayyas gibi bira elinde geziyodu efkarlaniyomus deliii

Birde bir tavsiye ben cok merakli biri oldugum icin hic goze batmadi subedekileri sormam kim kimdir nedir evlimidir nerelidir fln diye..
Sende fazla konuskansan sor bil..
Ben bankada calismadim arkadaslar hangi bankadaymis da kimse bakmaz etmez diyo ama sevgilimin bankada kimin eli kimin cebinde belli degill cok tiksinc bir ortam var yani evli bayanlar evli erkeklerrr neler neleerrr....

Ki sadece bayanlar var bankada diye dusunme hizli yasayan bircok erkekte var Allah uzak tutsun bizden bir kac kiz ayni anda ayartiyolar birde benimkine teklif ediyolardi gel sanada ayarlariz yaaa hahaha diye birde guluyolarrr

Offf nasıl dayanıyodunuz :)

napayım adama çalışma mı diyeyim
düşünmüyordum eşim zaten hep "geçer geçici bir şey merak etmeyin" diyordu
ay evli kadınlar bile vardı yavv

ek: aynı meslekteniz benim de başıma geliyor

en önemlisi de güven lazım.

Teşekkürler:)
Benim arkadaslarım bi lafı vardır
....sen hariç herkese kayıtsız diye...sevgilin diğer insanlara karşı biraz tahammülsüzdür yani kızlar asılmaya kalksa gercekten tersler tepkisini koyar eminim
Fakat dediğim gibi orda kızların yanında olması,onlarla oturup kalkması bile cok rahatsız ediyor,orda eğlence falan olacak mı mesela onu deli gibi merak ediyorum
Haklısınjz bazı ortamlar dediğiniz gibi kinsenin utanması olmayabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…