- Konu Sahibi politician
-
Ahh teşekkürler cevabınız için..parasiz pulsuz issiz olsa daha mi iyi olacakti,bankada calisacakmis iste neguzel..yada keyfiyen gitmemiski tatile..takmayin memleketinizde guzel havalarin tadini cikarin
Hahaha evet öyle olduNişanlım egitime gittiginde ben :)) gibi bi konu olmuş : ))
Ahh teşekkürler cevabınız için..
Evet öyle doğru fakat kızlar falan da olunca kıskançlığım başladı yine...[/calistigindada kizlar olacak ama.her an yaninda olamazsinizki omur boyu.sevgilinize guvenin ve dusunmemeye calisin.yapacak olan adam siz yaninizdaykende yapar.sorun kizlara guvenmemenizse de yine sevgiliniz tavrini durusunu koruyacaktir takmayinQUOTE]
Yaaaa :))Hic politik degilsin.
OBenim eşimin çalıştığı yerde bir kişi hariç hepsi bayan
Ovvv tam kafa yemelik bi durum benim içinBenim eşimin çalıştığı yerde bir kişi hariç hepsi bayan
Kızlar tekrar ben,
Konu acıyorum cünkü rahatlıyorum.neyse sorun şu ki sevgilim şu an banka eğitiminde bilenler vardır belki bi otelde kalınıyor ve gündüzleri de eğitim oluyor..Sevgilimle konusurken dayanamadım yine kızlarla alakalı bi laf soktum...
Kıskanıyorum yine.ben de memleketime geldim 1 hafta sonra yine beraber olcaz ama 1 hafta eğitimde olacak o sinir oluyorumiçim içimi yiyor yine
Valla belli ettim bile kafasında nasıl prim alacagını planlamış onu anlatıyordu ben de kızlarla alakalı bi laf soktum..ben ne anlatıyorum sen ne düşünüyosun dedineden bu kadar güvensizsiniz ki ne güzel işte işi var onun için eğitim alıyor.kıskanıyorsanız da bunu aleni şekilde belli etmeyin bence
Ahh teşekkürler cevabınız için..
Evet öyle doğru fakat kızlar falan da olunca kıskançlığım başladı yine...
Kesinlikle katılıyorum. Her böyle yaptığınızda etrafında neşe saçan kızların ona daha da cazip geldiğini düşünün bence. Huzur veren, pozitiflik veren kadınlar var bir tarafta bir tarafta olur olmaz her şeyde kendisine laf sokan, güvenmeyen bir kadın var. hangisi saha cazip gelir?Hic politik degilsin.
Haklısınız...İse baslayinca kizlar olmayacak mi?
Sizin bulundugunuz yerde erkekler olmuyor mu sizin akliniz onlara kayiyor mu?
Sizin gonlunuz baska erkeklere kaymiyorken o yanindaki kizlarla isi pisirecek kadar karaktersiz mi?
Oyleyse neden birliktesiniz?
Degilse neyi sorun ediyorsunuz?
Dirdirla, laf sokarak erkekleri sogutuyorsunuz kendinizden...
Ustune bir de kiskandiginizi belli edip adamda kendisinin bile kesfemedigi cevherler varmis gibi hissettiriyorsunuz...
Kendinden sogutan bir kadin, tum kizlarin kendisine hayran oldugunu hissettirdigi bir adam...
Sizi aldatmasi icin zemini harika hazirliyorsunuz tebrik ederim...
Kusurlu hareketleri yanlis tutumlariyla hep kadinlar sokuyor erkeklerin aklina...
Boyle devam ederseniz bir sonraki konunuz ya aldatildim ya da terk edildim olur...
Uyarmis olalim...
Sizin bakış açınızla bakabilmeyi okadar isterdimki...Ben bu tarz kıskançlıkları anlamakta çok zorlanıyorum. Nasıl bir güven yoksunluğudur ki adamın iş ortamına müdahale etme gereği duyuyorsunuz. Ne yapsın adam? Çalışmasın mı, işi mi bıraksın yoksa kızları işten atın sadece erkek alın mı desin üstlerine? Onlar varsa ben yokum çünkü sevgilim kıskanıyor, izin vermiyor mu desin?
Benim eşim üst düzey yönetici. Personelinin biri hariç tamamı bayan. Senede 10-12 kez yurt dışı seyahatleri olur ve her seferinde kızlardan birini alır yanına. Sizin kafanızda olsam şimdiye boşanmıştık. Aynı otelde belki yanyana odalarda kalıyorlar, akşamları eğlenmeye gidiyorlar falan. Kesin aldatılmış oluyorum sizin bakış açınızla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?