eğitim

o zaman o kızları hiç göndermesin babaları sevgilileri eğitime
bu yani sizin mantık..
ne var ortamda kız varsa??
hazır bedava otel diye koynuna mı girecekler sevgilinizin??

o zaman o kızları hiç göndermesin babaları sevgilileri eğitime
bu yani sizin mantık..
ne var ortamda kız varsa??
hazır bedava otel diye koynuna mı girecekler sevgilinizin??
Hayır öyle değil tabi sevgilimin üstüne atlayacak falan değiller belki ama ben bi ortamda kız varsa rahat edemiyorum malesef belki görsem nasıl bi ortam nasıl kızlar var o zaman bi şey demem ama şu anda da içim bi garip oluyor elimde değil (

Neden bu kadar kıskançlık var? Yani o seni durduk yere bu kadar kıskansa normal mi?

Kendine mi güvenmiyorsun elinden kaparlar diye, yoksa sevgiline mi güvenmiyorsun başkasına kaçar diye?

Neden bu kadar kıskançlık var? Yani o seni durduk yere bu kadar kıskansa normal mi?

Kendine mi güvenmiyorsun elinden kaparlar diye, yoksa sevgiline mi güvenmiyorsun başkasına kaçar diye?
Aslında bu yaptıgım kıskançlık bana cok normal geliyordu ta ki burda konu
acana kadar...
Kendime güvenmiyorum herhalde,bilmiyorum...
Onlarla konuusnca daha cok eğlenir,benden sıkılır falan diye düşünüyorum galiba...
Su an tek basına tatil yapıyo olsa daha az kıskanırdım sanırım...
Orda doğal olarak kızlarla konusuyor su an.. Falan filan...

Sen normal olan her ilişkiyi potansiyel tehlike olarak görürsen çok yıpranırsın, karşındakini de çok yıpratırsın.

Kendine güvendiğin sürece senden başkasına bakmaz. Ama bu öz güven eksikliği bile sende olan tuzu eksik yemek tadı verir.

bana öyle geldi ki kendine güvenin yok. sevgilin çalışmaya başlasın kıyamet koparacaksın sen. bankada o kadr güzel kız çalışıyor diye. kendine bi uğraş bul. bırakın şu adamların peşini sonra kaçtı diye ağlıyorsunuz yahu

hem ısı guzel olsun ısterız hem yanımızda olsun
hem bıze ıstedıgımız ımkanı sunsun ısterız ıs seyahatı egıtım olunca da bozuluruz ne ıstıyoruz kı bız
benc sevgılıne guven
olmayan seyı kafasınada sokma
uzme kendınıde

Kendime nasıl güveneceğimi bilemiyorum işte,evet hem kendimi yıpratıyorum hem ilişkimizi hem de onu..ben de şikayetçiyim ama düzeldim dedikçe yeniden baslıyor..
Kendime güvensizliğim gecmiyor..

Kendime nasıl güveneceğimi bilemiyorum işte,evet hem kendimi yıpratıyorum hem ilişkimizi hem de onu..ben de şikayetçiyim ama düzeldim dedikçe yeniden baslıyor..
Kendime güvensizliğim gecmiyor..
Kendine olan güvensizliğin altında yatan nedir?

Küçükken ailen seni çok dinlemedi mi? Hep susturdu mu mesela?

Bu zor tedavi edilen bir durum ama imkansız değil.

Eğer karşı tarafa olan güvenin eksikse, "acaba" diyorsan uzatma bitir, vaktine yazık.
Eğer güvensizliğin kendine ise, karşı tarafa koz vermiş oluyorsun, yani ayağı yere sağlam basan, karakterli bir portre çizmek yerine zayıf bir görüntü vermiş oluyorsun. Bu zayıf görüntüyü sana karşı kullanmaz umarım.

Teşekkürler cevap için..
Tam olarak bilemiyorum ona mı güvenmiyorum kendime mi diye...
Ben herkes benle ilgilensin isterim ama genel olarak,arkadaslarımı da baskalrından kıskanıyodum mesela tabi bu rahatsız edici derecede değildi şimdiki gibi...
Haklısınız ben normalde herkesib cok güçlü.,cool gördüğü biriyimdir dışardan görebler hep öyle zanneder ama bu konuda zayıfım ve kendimden nefret ediyorum

Kendine olan güvensizliğin altında yatan nedir?

Küçükken ailen seni çok dinlemedi mi? Hep susturdu mu mesela?

Bu zor tedavi edilen bir durum ama imkansız değil.
Benim abim çok zekidir hep başarılıydı bense her seye tepkili bi çocuktum hala da öyleyim beni tam olarak anlamadılar bence hiçbir zaman belki ordan kalmadır...
Ve çocukluk aşkım beni aldatmış gibi bi şey olmuştu...şu anki sevgilim ne yaparsa hemen eski sevgilim de böyle yapardı bu da beni sevmiyor sevmicek ya da aldatacak diye düşünüyorum sonra ikna ediyor sabırla...
Mesela gecende sevgilimden hoşlanan bi kız oldugunu öğrendik beni aldatıyosun beni diye bağırıp çağırdım..hemen aklıma eski günler geldi,eski üzüntülerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…