- Konu Sahibi politician
-
yok bankacı değiliz biz eşimle aynı meslekteniz bankacılıkta çok muhabbet olmaz sanırım ya sonuçta soğuk ortamlar bankalar
Oley ozaman içim biraz rahatladı şu an
Aşk olsun şimdibankacılar da çekici adamlar ama şimdi ya hani fiyakalı giyimleri ne bileyim takım elbise olsun sinek kaydı traş falan
Aşk olsun şimdi
çok kötüsünüüzz a aaaatakım giyen erkeklerden hoşlanan hatınlar varsa
takım giyen erkeklerden hoşlanan hatınlar varsa
Hhaha görmemişim yorumunuz :))Sonuçta tek takım elbise giyende politician ki değil dimi ama
Hayır öyle değil tabi sevgilimin üstüne atlayacak falan değiller belki ama ben bi ortamda kız varsa rahat edemiyorum malesef belki görsem nasıl bi ortam nasıl kızlar var o zaman bi şey demem ama şu anda da içim bi garip oluyor elimde değilo zaman o kızları hiç göndermesin babaları sevgilileri eğitime
bu yani sizin mantık..
ne var ortamda kız varsa??
hazır bedava otel diye koynuna mı girecekler sevgilinizin??
Neden bu kadar kıskançlık var? Yani o seni durduk yere bu kadar kıskansa normal mi?Kızlar tekrar ben,
Konu acıyorum cünkü rahatlıyorum.neyse sorun şu ki sevgilim şu an banka eğitiminde bilenler vardır belki bi otelde kalınıyor ve gündüzleri de eğitim oluyor..Sevgilimle konusurken dayanamadım yine kızlarla alakalı bi laf soktum...
Kıskanıyorum yine.ben de memleketime geldim 1 hafta sonra yine beraber olcaz ama 1 hafta eğitimde olacak o sinir oluyorumiçim içimi yiyor yine
Aslında bu yaptıgım kıskançlık bana cok normal geliyordu ta ki burda konuNeden bu kadar kıskançlık var? Yani o seni durduk yere bu kadar kıskansa normal mi?
Kendine mi güvenmiyorsun elinden kaparlar diye, yoksa sevgiline mi güvenmiyorsun başkasına kaçar diye?
Sen normal olan her ilişkiyi potansiyel tehlike olarak görürsen çok yıpranırsın, karşındakini de çok yıpratırsın.Aslında bu yaptıgım kıskançlık bana cok normal geliyordu ta ki burda konu
acana kadar...
Kendime güvenmiyorum herhalde,bilmiyorum...
Onlarla konuusnca daha cok eğlenir,benden sıkılır falan diye düşünüyorum galiba...
Su an tek basına tatil yapıyo olsa daha az kıskanırdım sanırım...
Orda doğal olarak kızlarla konusuyor su an.. Falan filan...
bana öyle geldi ki kendine güvenin yok. sevgilin çalışmaya başlasın kıyamet koparacaksın sen. bankada o kadr güzel kız çalışıyor diye. kendine bi uğraş bul. bırakın şu adamların peşini sonra kaçtı diye ağlıyorsunuz yahuKızlar tekrar ben,
Konu acıyorum cünkü rahatlıyorum.neyse sorun şu ki sevgilim şu an banka eğitiminde bilenler vardır belki bi otelde kalınıyor ve gündüzleri de eğitim oluyor..Sevgilimle konusurken dayanamadım yine kızlarla alakalı bi laf soktum...
Kıskanıyorum yine.ben de memleketime geldim 1 hafta sonra yine beraber olcaz ama 1 hafta eğitimde olacak o sinir oluyorumiçim içimi yiyor yine
hem ısı guzel olsun ısterız hem yanımızda olsunKızlar tekrar ben,
Sen normal olan her ilişkiyi potansiyel tehlike olarak görürsen çok yıpranırsın, karşındakini de çok yıpratırsın.
Kendine güvendiğin sürece senden başkasına bakmaz. Ama bu öz güven eksikliği bile sende olan tuzu eksik yemek tadı verir.
Kendine olan güvensizliğin altında yatan nedir?Kendime nasıl güveneceğimi bilemiyorum işte,evet hem kendimi yıpratıyorum hem ilişkimizi hem de onu..ben de şikayetçiyim ama düzeldim dedikçe yeniden baslıyor..
Kendime güvensizliğim gecmiyor..
Hhaha görmemişim yorumunuz :))
Eğer karşı tarafa olan güvenin eksikse, "acaba" diyorsan uzatma bitir, vaktine yazık.
Eğer güvensizliğin kendine ise, karşı tarafa koz vermiş oluyorsun, yani ayağı yere sağlam basan, karakterli bir portre çizmek yerine zayıf bir görüntü vermiş oluyorsun. Bu zayıf görüntüyü sana karşı kullanmaz umarım.
Benim abim çok zekidir hep başarılıydı bense her seye tepkili bi çocuktum hala da öyleyim beni tam olarak anlamadılar bence hiçbir zaman belki ordan kalmadır...Kendine olan güvensizliğin altında yatan nedir?
Küçükken ailen seni çok dinlemedi mi? Hep susturdu mu mesela?
Bu zor tedavi edilen bir durum ama imkansız değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?