eğitim

anladım çook teşekkür ederim . bakalım bşr seyler yapmaya çalışıcam kendim için ve nişanlım için . gelecekte hayatımız zor olacağına kolay olmalı .
gelecek şöyle ki 40lı yaşlarına kadar ne kadar zorluk çekip başarı sahibi olursan ondan sonra o kadar rahat edersin maddi ve manevi. şimdi bunaldım deyip rahat ararsan ilerde o kadar zorluk çekersin bunları da göz önünde bulundur derim.

gelecek şöyle ki 40lı yaşlarına kadar ne kadar zorluk çekip başarı sahibi olursan ondan sonra o kadar rahat edersin maddi ve manevi. şimdi bunaldım deyip rahat ararsan ilerde o kadar zorluk çekersin bunları da göz önünde bulundur derim.
haklısın şu an bu sıkınıtları çekmem lazım ilerisi için

Şaka mı değil mi bilmiyorum ama tabiki kpss yi falan bırakıp okuluna odaklan. Okul uzat kısalır ama sonunda biter, evliliğin kolay oldupunu düşünüyorsan buradaki aldatmalı, şiddetli, boşanmalı konulara bir göz at derim...

memuriyette kötü değil ki ama tabi olabilirsem şurda az kaldı

Keşke dile kolay olduğu kadar kolay olsa evlenip çoluk çocuğa karışmak..
Evlilik gerçekten çok büyük bi kumar. Çok fazla sorun edebileceğiniz hususlar barındırıyor. Çok büyük beklentiler, çok büyük hayal kırıklıkları olabiliyor... Güzel yanları da var tabi. Ama evlendikten sonra kariyer sahibi olmanız, kariyer sahibi olduktan sonra evlenmenizden daha zor.
Bu zamanda her kadının ekonomik gücü olması gerektiğini düşünüyorum.

Keşke dile kolay olduğu kadar kolay olsa evlenip çoluk çocuğa karışmak..
Evlilik gerçekten çok büyük bi kumar. Çok fazla sorun edebileceğiniz hususlar barındırıyor. Çok büyük beklentiler, çok büyük hayal kırıklıkları olabiliyor... Güzel yanları da var tabi. Ama evlendikten sonra kariyer sahibi olmanız, kariyer sahibi olduktan sonra evlenmenizden daha zor.
Bu zamanda her kadının ekonomik gücü olması gerektiğini düşünüyorum.
haklısınız bende çalışmak istiyorum bazen öyle hayaller geliyor aklıma . mutlu olmak istiyorum sadece

Back
X