- 3 Eylül 2013
- 806
- 460
- 158
eltim eşimden kucuk,eltım bı kaçkere
abı bayramda harçlıgımı hazırla,elini öpcem bak dedi.
aslında versın bişi demiyorum ama eltim çok cimri paylaşmasını bılmıyor bişiyini görmemeişimdir yanı şimdiye kadr uydurktan bıkaç hediye sadece.
aslında benım sorunum bu eşimin buyuzden harclık vermeısnı istemiyorum ama abı olark ta vermesımı gerk acaba yorumlarınızı bekliyorum.
tesekkurler
Hem diyoki aslında vermesini de isterim abi olarak ama vermesinde istiyorum sizce napsakkk???
Ya sanki tirilyonları verecek
Birde sürtündüm hamile kalırmıyım diyorlar eyvahlar olsuninsanlar canlı canlı sevişiyor da gebe kalamıyor bunlar nasıl cahillikle bunu soruyorlar bide..
Çok moda oldu eskşleri çıkarmak
Dşyeceksin ki 4 boyutlu çekimmi olsun
Ben diyorum,kızım olsan kulaklarından tutar avize niyetine tavana asarım diyorum,cevap bile vermiyor korkusundan
hahah lili onu da hatırladım :))) meğersem kocasıymış.
Haaaa bir de burada karı koca atışanlar var...
Komikligin daniskası yahu gidin evinizde tartışın forumdan birbirlerine giydiriyorlar
He ya böyle konularda butun kk burda toplanıyor ama o güzelll
hee sorma nasıl bişeyse aynadan bakınca göz kırpıcak sankive o bilmeden bozulan berketler yokmu hiç anlamadım bi baktım gitmiş koş belki yakalarsın gitmesin
Birde kocasının ona yazdığı mektubu paylaşan kadın vardı,
ama aslındaa kocası yazışmış bizimleeeee
kontescim ,zaten o konuda kadın sonradan gelmişti ya..adam da geldi burda kavga etmişlerdi
ahaha evet yaaa :)) buradan birbirlerine girdiler
Avatarından korkuyolardırİyi yapıyon valla, ben de eskiden kibar kibar yazardım şimdi küçük kardeşimi fırçalar gibi yazmaya başladım.
Dimiii ama o konu bayağı kaldı benim aklımda vallahhhhahah lili onu da hatırladım :))) meğersem kocasıymış.
Haaaa bir de burada karı koca atışanlar var...
Komikligin daniskası yahu gidin evinizde tartışın forumdan birbirlerine giydiriyorlar
Aynen öyle vallaValla daha nicelerini görmüşken keşke herkesin tek derdi buna benzer şeyler olsa :)
Ewett doktordu, bizde demiştik ki yorumlarda,Ekşını bol konuda ya ondan
Ceeee ben buradayım dşyecek zardabekret nelere kadir varya
Doktordu demiöyle hatılıyorum
bi de şu cümlelere bayılıyorum:
Eşimin ailesi evlenirken hiçbişey yapmadı,evimde iğneleri bile yoktur...sorun değil ama ....
Sorun değilse ne yazdın o kadar ,teee allahımm...
Evet hatta suanda aktif olan bi konusahibesinin esine allah sabir versin, insallah hamilelik hormonlaridir ve sonra düzene girer yine, övünmelerinden gina geldi bana
Birde kocasının ona yazdığı mektubu paylaşan kadın vardı,
ama aslındaa kocası yazışmış bizimleeeee
bi de şu cümlelere bayılıyorum:
eşimin ailesi evlenirken hiçbişey yapmadı,evimde iğneleri bile yoktur...sorun değil ama ....
sorun değilse ne yazdın o kadar ,teee Allahımm...
nasıl unuttuk ki: "benim görüştüğüm adma vardı yıllarca ,beni yakıştıramadı çevresine ayrıldık.şimdi ben nişanlıyım o da evli,hala görüşüyoruz kopmazyız birbirimizden"
hatırlayan parmak kaldırsın
nasıl unuttuk ki: "benim görüştüğüm adma vardı yıllarca ,beni yakıştıramadı çevresine ayrıldık.şimdi ben nişanlıyım o da evli,hala görüşüyoruz kopmazyız birbirimizden"
hatırlayan parmak kaldırsın
En aktif hamile benim dilay
ayyy yok elmayra ben konu olarak suan güncel olan demek istedim :26:
Yoksa en aktif hamile sensin evet
At önce okudumda yeni yorumlari fenalik geldi ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?