Ego tatmini için konu açan üyeler..

Valla daha nicelerini görmüşken keşke herkesin tek derdi buna benzer şeyler olsa :)

Avatarından korkuyolardır İyi yapıyon valla, ben de eskiden kibar kibar yazardım şimdi küçük kardeşimi fırçalar gibi yazmaya başladım.

hahah lili onu da hatırladım :))) meğersem kocasıymış.

Haaaa bir de burada karı koca atışanlar var...

Komikligin daniskası yahu gidin evinizde tartışın forumdan birbirlerine giydiriyorlar

kontescim ,zaten o konuda kadın sonradan gelmişti ya..adam da geldi burda kavga etmişlerdi

He ya böyle konularda butun kk burda toplanıyor ama o güzelll

Ekşını bol konuda ya ondan

hee sorma nasıl bişeyse aynadan bakınca göz kırpıcak sanki ve o bilmeden bozulan berketler yokmu hiç anlamadım bi baktım gitmiş koş belki yakalarsın gitmesin

Ceeee ben buradayım dşyecek zarda bekret nelere kadir varya

Birde kocasının ona yazdığı mektubu paylaşan kadın vardı,
ama aslındaa kocası yazışmış bizimleeeee

Doktordu demiöyle hatılıyorum

bi de şu cümlelere bayılıyorum:
eşimin ailesi evlenirken hiçbişey yapmadı,evimde iğneleri bile yoktur...sorun değil ama ....
sorun değilse ne yazdın o kadar ,teee Allahımm...

Evet hatta suanda aktif olan bi konusahibesinin esine allah sabir versin, insallah hamilelik hormonlaridir ve sonra düzene girer yine, övünmelerinden gina geldi bana

hahah lili onu da hatırladım :))) meğersem kocasıymış.

Haaaa bir de burada karı koca atışanlar var...

Komikligin daniskası yahu gidin evinizde tartışın forumdan birbirlerine giydiriyorlar
Dimiii ama o konu bayağı kaldı benim aklımda vallahhh
Valla daha nicelerini görmüşken keşke herkesin tek derdi buna benzer şeyler olsa :)
Aynen öyle valla
Ekşını bol konuda ya ondan

Ceeee ben buradayım dşyecek zarda bekret nelere kadir varya

Doktordu demiöyle hatılıyorum
Ewett doktordu, bizde demiştik ki yorumlarda,
kocan senden ilgi bekliyor ilgi..
Burda kocam bana karşı ilgisiz diye bir sürü konu açan var...
Sana kocan ilgili ama sen ilgili değilsin kıymet bil be kadın diye çıkışmıştık hepp..
Adam da bizim o yorumlara kabardı da kabarmış haberimiz yokkk
Hatta cinsell açıdan tavsiyelerde weren olmuştu

Eşimin ailesi evlenirken hiçbişey yapmadı,evimde iğneleri bile yoktur...sorun değil ama ....
Sorun değilse ne yazdın o kadar ,teee allahımm...

gider ayak koptum q
en güzel cümleyi yakalamışsın

ağzına sağlık bebişim :)

Evet hatta suanda aktif olan bi konusahibesinin esine allah sabir versin, insallah hamilelik hormonlaridir ve sonra düzene girer yine, övünmelerinden gina geldi bana

En aktif hamile benim dilay

nasıl unuttuk ki: "benim görüştüğüm adma vardı yıllarca ,beni yakıştıramadı çevresine ayrıldık.şimdi ben nişanlıyım o da evli,hala görüşüyoruz kopmazyız birbirimizden"
hatırlayan parmak kaldırsın

eşimin ailesi evlenirken hiçbişey yapmadı,evimde iğneleri bile yoktur...sorun değil ama ....
sorun değilse ne yazdın o kadar ,teee Allahımm...

Ben de konunun içinde "bilezik, takı, altın, takmadılar" ifadelerini görünce kendimden geçiyorum.

Biri de eşinin ailesi için "ev alacaklar tabi, ailemiz bizi kiralarda oturalım diye mi büyüttü" demişti. Hayretlere düşmüştüm.

ama sen yakın tarihi soruyosun olmaz ki

unutulur mu yaw adam evlenmeye layık bulmamış seni diyorduk, ama ben kopamam diyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…