bunun nedenini anlamıyorum.Bir de 4-5 senelik konuyu hortlatıp eğlenen üyeler var onlara da selamlar buradan
Birde takıntı boyutunda olanlar var,merak ediyor kukusunu dur aynayla bakayım diyor,yok illa görecek o zarıinatla direniyor göremiyorum diyor..
Yada yolunurken kazara parmak gidiveriyor,eyvah bittim diyor,ikna ediyoruz yok bişey olmaz diye ..
Off ya ne diller döküldü burad böyle..
kılıçbalığım sen eskiledensin ya ondan herkezi tanıyosun
Ben o konuları karıştırıyorum hep erkek arkadaşımın annesi yerine kayınvalidem diyolar ya evli sanıyo sanıyo insan her cümlede okudukça
Ben börek yaptım götürdüm ama sanki görümcem beğenmedi gibi, görümce dediği de erkek arkadaşının ablası.
Böreği öz annesi istese yapmaz söylenir, yaranmak için gelincilik oynuyo bence
hahaHamilemiyim diye sorup bize ultrason muamelesi yapan da var sonra "hamilesin" deyince biz banlanıyoruz
Benim favori konum da eski sevgisilinin amcasıyla evlenip intikam alabileceğine inanan çakma bihter ziyagildi
İyi güzel de yumurtalı menemen tarifi isterken diplomanın nereden alındığından bahsetmeye gerek var mı gerçekten?
Birde takıntı boyutunda olanlar var,merak ediyor kukusunu dur aynayla bakayım diyor,yok illa görecek o zarıinatla direniyor göremiyorum diyor..
Yada yolunurken kazara parmak gidiveriyor,eyvah bittim diyor,ikna ediyoruz yok bişey olmaz diye ..
ben de büyü konusuna çok gülmüştüm..halbuki adam ne haltlar yiyo diğer evde kim bilir kadın da diyo ki büyü yapmışlar kocama,ben deyapsam günah olur mu??
Bir de bütün ilişkilerinde ciddi düşünenler var. 15 yaşındayım 6 senedir birlikteyiz ciddi düşünüyoruzAklı selim biri gelip 'Kız kırarım bacaklarını o yaşta ne ciddiyeti' diyene kadar millet de ciddi ciddi tavsiye yazıyor. Ağlasam mı gülsem mi bilemiyorum.
Yok kaynananla yüz göz olma, erkeğin huyuna git
İyi güzel de yumurtalı menemen tarifi isterken diplomanın nereden alındığından bahsetmeye gerek var mı gerçekten?
hahahhahanımabla evet hatırladım bi de yanlışlıkla bekareti bozulan vardı da ilk geceden önce diktirmek istiyodu..o da nsıl oldu bilen yok..
bunun nedenini anlamıyorum.
bunu yapandan nedenini öğrenmek istiyorum açıkçası.
birde biri var. onuda gerçekten merak ediyorum.
bdv dede her açılan konuya 5 yıldızı basıyor. siyasettede aynı şey oluyor..
hahaHamilemiyim diye sorup bize ultrason muamelesi yapan da var sonra "hamilesin" deyince biz banlanıyoruz
Bir de bütün ilişkilerinde ciddi düşünenler var. 15 yaşındayım 6 senedir birlikteyiz ciddi düşünüyoruzAklı selim biri gelip 'Kız kırarım bacaklarını o yaşta ne ciddiyeti' diyene kadar millet de ciddi ciddi tavsiye yazıyor. Ağlasam mı gülsem mi bilemiyorum.
Yok kaynananla yüz göz olma, erkeğin huyuna git
aaa ben o konuyu nasıl kaçırmışımaşkı memnuyuda çok severdim konuyuda çok severdim kesin
eğitim şart milcim naparsın
sonra eksiciler burda cirt birt konu acıyorlardıelmoşşş o bihter ziyagil ekşiye bile düşmüştü hatırladın mı
eltim eşimden kucuk,eltım bı kaçkere
abı bayramda harçlıgımı hazırla,elini öpcem bak dedi.
aslında versın bişi demiyorum ama eltim çok cimri paylaşmasını bılmıyor bişiyini görmemeişimdir yanı şimdiye kadr uydurktan bıkaç hediye sadece.
aslında benım sorunum bu eşimin buyuzden harclık vermeısnı istemiyorum ama abı olark ta vermesımı gerk acaba yorumlarınızı bekliyorum.
tesekkurler
Hem diyoki aslında vermesini de isterim abi olarak ama vermesinde istiyorum sizce napsakkk???
Ya sanki tirilyonları verecek
ya evet onu untmuşum ben
geçen yazmış kadın: pembemsi akıntım var 38 haftalığım doğruyor muyum acaba diye ..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?