Egoist açık sözlü erkek sorunsalı

Cileklipudingg

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2017
89
24
3
28
Merhabalar hanımlar, kuzenimin flörtü hakkında bir şey soracaktım ben. Adam değer veriyor önemsiyor fakat bazı hareketleri bir garip. Çok yakışıklıyım beğeniliyorum havalarında. Kıza hissettirdiği tam olarak şu "beni herkes beğeniyo ben seni seçtim." Spor salonuna gidiyor. Kıza sen takıl kuzeninle eve dönünce yazayım hayatım diyor. Kız tamam diyince beni kesenlere azcık şov yapayım kızlar beni izliyor diyor. Güveni sarsılıyor haliyle. Güven problemi olan bir kız. Tavsiye de veremedim. Değer veriyor çünkü. Neden yapıyor olabilir ? Sizce olur mu bu adamdan ? Anlam veremedim inanın..

Ya da misilleme yapsın. Flörtünün yaptığının iki mislini kuzenin yapsın. Egolar yarışsın.

Öneriniz nedir peki ? Kuzenim biraz ağırdan gidiyor. Sevgili olmayalım biraz daha tanıyalım mantığında. Bir de öyle yılış yılış da olmuyor bundan mı acaba ?
Benim bu konuda onerim ayrilmak olur. Kuzenine kalmis. Bana kalirsa cekilir dert degil. Zamaninda ayni tipten birini tanimistim. O da ayni boyleydi. En son tahammulum kalmadi cat diye soyledim ben senle yapamam diye bitti gitti.

Benim bu konuda onerim ayrilmak olur. Kuzenine kalmis. Bana kalirsa cekilir dert degil. Zamaninda ayni tipten birini tanimistim. O da ayni boyleydi. En son tahammulum kalmadi cat diye soyledim ben senle yapamam diye bitti gitti.
Kuzenim bana değer vermediğini düşünüyorum çirkin hissettiriyorsun kendimi dedi. Gidicek misin falan diye bi korktu ama. Anlayamıyorum ki ya

Uzerinde kafa yormaya ya da hizaya getirmeye calismaya degmeyecek insan modeli.
"Canim ya iyi cocuksun ama kusura bakma benim icin dis gorunus de onemli, cok ugrastim olmadi, hic cekici bulmuyorum seni, kimse de yanima yakistiramiyor" ile giris yaparak eze eze ayirsin yollarini. Boylesine vakit ayirmaya degmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…