- 18 Haziran 2017
- 89
- 24
- 3
- 28
- Konu Sahibi Cileklipudingg
-
Seni kim naapsin ben acıdım da baktım desin
Kuzenim de şakayla karışık çok beğeniyorlarsa ben engel olmayayım dedi ama dediğim gibi ben seni seçtim diyorİyi o zaman seni beğenenlere git ben senin zırva konuşmalarını çekemicem desin
Bana da espiri anlayışı gibi geliyor ama bilemedim ki evlenince sorun olur muBence zevzeklik etmis. Espri yaptim saniyir. Kendi çapında kiskandirmaya uğraşıyor.
Örnek verirseniz çok mutlu olurum. Nispetten ziyade gerçekten egosunu indiricek napabilir? Ergen gibi nispet yapmayayım diyorYa da misilleme yapsın. Flörtünün yaptığının iki mislini kuzenin yapsın. Egolar yarışsın.
Öneriniz nedir peki ? Kuzenim biraz ağırdan gidiyor. Sevgili olmayalım biraz daha tanıyalım mantığında. Bir de öyle yılış yılış da olmuyor bundan mı acaba ?Bence bu adam ozguven problemi yasiyor.
Kuzenime baya ısrar etti. Hani peşinden koştu diyebilirim. Şimdi kız yeni alışmışken böyle yapıyorEgoist insan en sevilmeyecek insanlardan kuzeniniz ona nasıl bakmış
Benim bu konuda onerim ayrilmak olur.Öneriniz nedir peki ? Kuzenim biraz ağırdan gidiyor. Sevgili olmayalım biraz daha tanıyalım mantığında. Bir de öyle yılış yılış da olmuyor bundan mı acaba ?
Kuzenim bana değer vermediğini düşünüyorum çirkin hissettiriyorsun kendimi dedi. Gidicek misin falan diye bi korktu ama. Anlayamıyorum ki yaBenim bu konuda onerim ayrilmak olur.Kuzenine kalmis. Bana kalirsa cekilir dert degil. Zamaninda ayni tipten birini tanimistim. O da ayni boyleydi. En son tahammulum kalmadi cat diye soyledim ben senle yapamam diye bitti gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?