Egoist açık sözlü erkek sorunsalı

Örnek verirseniz çok mutlu olurum. Nispetten ziyade gerçekten egosunu indiricek napabilir? Ergen gibi nispet yapmayayım diyor
Öncelikle bulunmaz hint kumaşı olduğunu hissettirmesin.
Misal üstüne düşmesin. Sevgilisi aradığında hemen açmasın. Bazen meşgule alsın. Müsait değildim yada arkadaşlarımla kafedeydim ayağı çeksin. İlk mesajı kuzenin çekmesin. Hep ondan beklesin.

Yani kuzenin sevgilisi aradığında haxır olda durmasın....

Misal buluşmaya plan yaparsa o gün işim var şunu bunu yapıcam başka birgün olsun desin. Her aradığında her gel dediğinde koşuvermesin ayağına.

Bu tiplere böyle davranılmalı.

Sonra kuzenin de ego patlaması yapsın. Herkes tarafından beğenildiğini yansıtsın.

Misal bi düğüne gittim orda bir teyze beni oğluna beğenmiş valla her ortamda parlıyorum havası yaratsın.

Sonra ne bilim erkek kuzenlerimle akşam gezmesine gidicem diyip o gün tele cvp vermesin. Yüksek müzik sesinden duyamadım desin.

Yani bir nevi sensiz de acayip sosyal bi hayatım var. Sen benim merkezim değilsin havası yaratsın

İşe yarar bunlar gör bak.

Son düzenleme:
Kız böyle birine değer vermem ben :) ne o öyle ... insanın siniri bozulur.. başka kızlara şov yapacaksan git yoluna, istediğini yap der geçerim yani. Bulunmaz hint kumaşı modu.

Bunu diyen adamin yasi kac yada ergenin

Asla sevgilinin yanında ezik durmasın.

Ben kendim için hep derim. Kendimi de severim. Allah güzel yaratmış derim şakayla karışık. Hatta anneme de derdim. endamım yeter, rahmetli annemde gülerdi. Bırak kızım eller beğensin derdi. Ben de anneme önce insan kendini sevmeli derdim.

Mükemmel bir insansınız hanımefendi korkulur sizden vallahi. Çok teşekkür ederim

Kuzenimin de rahatsızlık vermeyecek seviyede egosu vardır inanın. Sever kendini. Süslenir. Beğenilir de. Çocuk da farkında ki bastırıyor sanırım

Güzelliği ve yakışıklılığı ile övünen insanlara sadece üzülüyorum. Bunlar dışında bir insana kendilerinden verebilecek hiçbirşeyleri yok...

daha bebe ikiside kuzenin madem alıştı takılsın bu tavırlarından bezdiğinde de ben artık seni seçmiyorum desin ..

Bence kızın değil erkeğin özgüven problemi olmalı.Ben kız olsam kendime güvenimi kaybetmek yerine o ergenden uzak dururdum

bence çocuğu fazla şişirmişler balon olmuş :) uğraşmak isterse kuzenin uğraşsın istemezse de yol versin gitsin ama bence insan en önce kendisini sevmeli ve kendine güvenmeli böyle durumlar karşısında ki ezilmesin ezsin :)

Azıcık değer veriyor diye katlanılır mı böyle bir adama?Ayrıca değer verme değil o, havasını atacak, kendisini gösterecegi birini bulmak istemiş, ilgi almak için veriyor yani. Zaman harcamaya değmez.

Ben tam olarak böyle biriyle evliyim aşağılık kompleksi var,hayır adam hakkaten yakışıklı ona bakanlar artık zerre umrumda değil,cidden umursamiyorum sevgim bitince hatta bigun abartip su kızla ne yakisirsiniz ama dedim. Sonra bu ipsiz sapsız,güya esprileri bitivermis. Yani çözüm iplemeyecek kuzenin sağlam basacak umursamadigini gerçekten hissettirecek bence devam etmesin ömür torpusu bunlar bide Rabbim bana nasıl bir özgüven vermişse onunda etkisi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…