- 21 Ağustos 2015
- 5.728
- 10.316
- 198
- Konu Sahibi Cileklipudingg
-
Öncelikle bulunmaz hint kumaşı olduğunu hissettirmesin.Örnek verirseniz çok mutlu olurum. Nispetten ziyade gerçekten egosunu indiricek napabilir? Ergen gibi nispet yapmayayım diyor
Kız böyle birine değer vermem ben :) ne o öyle ... insanın siniri bozulur.. başka kızlara şov yapacaksan git yoluna, istediğini yap der geçerim yani. Bulunmaz hint kumaşı modu.Merhabalar hanımlar, kuzenimin flörtü hakkında bir şey soracaktım ben. Adam değer veriyor önemsiyor fakat bazı hareketleri bir garip. Çok yakışıklıyım beğeniliyorum havalarında. Kıza hissettirdiği tam olarak şu "beni herkes beğeniyo ben seni seçtim." Spor salonuna gidiyor. Kıza sen takıl kuzeninle eve dönünce yazayım hayatım diyor. Kız tamam diyince beni kesenlere azcık şov yapayım kızlar beni izliyor diyor. Güveni sarsılıyor haliyle. Güven problemi olan bir kız. Tavsiye de veremedim. Değer veriyor çünkü. Neden yapıyor olabilir ? Sizce olur mu bu adamdan ? Anlam veremedim inanın..
Bunu diyen adamin yasi kac yada ergeninMerhabalar hanımlar, kuzenimin flörtü hakkında bir şey soracaktım ben. Adam değer veriyor önemsiyor fakat bazı hareketleri bir garip. Çok yakışıklıyım beğeniliyorum havalarında. Kıza hissettirdiği tam olarak şu "beni herkes beğeniyo ben seni seçtim." Spor salonuna gidiyor. Kıza sen takıl kuzeninle eve dönünce yazayım hayatım diyor. Kız tamam diyince beni kesenlere azcık şov yapayım kızlar beni izliyor diyor. Güveni sarsılıyor haliyle. Güven problemi olan bir kız. Tavsiye de veremedim. Değer veriyor çünkü. Neden yapıyor olabilir ? Sizce olur mu bu adamdan ? Anlam veremedim inanın..
20 ikisi deBunu diyen adamin yasi kac yada ergenin
Mükemmel bir insansınız hanımefendiÖncelikle bulunmaz hint kumaşı olduğunu hissettirmesin.
Misal üstüne düşmesin. Sevgilisi aradığında hemen açmasın. Bazen meşgule alsın. Müsait değildim yada arkadaşlarımla kafedeydim ayağı çeksin. İlk mesajı kuzenin çekmesin. Hep ondan beklesin.
Yani kuzenin sevgilisi aradığında haxır olda durmasın....
Misal buluşmaya plan yaparsa o gün işim var şunu bunu yapıcam başka birgün olsun desin. Her aradığında her gel dediğinde koşuvermesin ayağına.
Bu tiplere böyle davranılmalı.
Sonra kuzenin de ego patlaması yapsın. Herkes tarafından beğenildiğini yansıtsın.
Misal bi düğüne gittim orda bir teyze beni oğluna beğenmiş valla her ortamda parlıyorum havası yaratsın.
Sonra ne bilim erkek kuzenlerimle akşam gezmesine gidicem diyip o gün tele cvp vermesin. Yüksek müzik sesinden duyamadım dedin.
Yani bir nevi sensiz de acayip sosyal bi hayatım var. Sen benim merkezim değilsin havası yaratsın
İşe yarar bunlar gör bak.
Ne demek görevimizMükemmel bir insansınız hanımefendikorkulur sizden vallahi. Çok teşekkür ederim
Kuzenimin de rahatsızlık vermeyecek seviyede egosu vardır inanın. Sever kendini. Süslenir. Beğenilir de. Çocuk da farkında ki bastırıyor sanırımAsla sevgilinin yanında ezik durmasın.
Ben kendim için hep derim. Kendimi de severim. Allah güzel yaratmış derim şakayla karışık. Hatta anneme de derdim. endamım yeter, rahmetli annemde gülerdi. Bırak kızım eller beğensin derdi. Ben de anneme önce insan kendini sevmeli derdim.
Sormayın yahu. İnsan sevmeye korkar. Aldatmaya meyilli gibiKız böyle birine değer vermem ben :) ne o öyle ... insanın siniri bozulur.. başka kızlara şov yapacaksan git yoluna, istediğini yap der geçerim yani. Bulunmaz hint kumaşı modu.
İşte o bastırmadan kuzenin bastırsın.Kuzenimin de rahatsızlık vermeyecek seviyede egosu vardır inanın. Sever kendini. Süslenir. Beğenilir de. Çocuk da farkında ki bastırıyor sanırım
İşte o bastırmadan kuzenin bastırsın.[/QUOTE
Umarım başarır
Canim 20 yasindaki bi cocuktan daha fazlasini beklememek lazim bu zamanda bu yaslar bizim icin cocuk kuzeninde fazla sevdalara kapilmasinn daha cokk denizlerde yuzucek20 ikisi de
Güzelliği ve yakışıklılığı ile övünen insanlara sadece üzülüyorum. Bunlar dışında bir insana kendilerinden verebilecek hiçbirşeyleri yok...Merhabalar hanımlar, kuzenimin flörtü hakkında bir şey soracaktım ben. Adam değer veriyor önemsiyor fakat bazı hareketleri bir garip. Çok yakışıklıyım beğeniliyorum havalarında. Kıza hissettirdiği tam olarak şu "beni herkes beğeniyo ben seni seçtim." Spor salonuna gidiyor. Kıza sen takıl kuzeninle eve dönünce yazayım hayatım diyor. Kız tamam diyince beni kesenlere azcık şov yapayım kızlar beni izliyor diyor. Güveni sarsılıyor haliyle. Güven problemi olan bir kız. Tavsiye de veremedim. Değer veriyor çünkü. Neden yapıyor olabilir ? Sizce olur mu bu adamdan ? Anlam veremedim inanın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?