• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Egoist İk

İşten çıkarak o adamın ekmeğine yağ sürmeyin siz de ekmeğinizden olmayın. Şu am piyasa da çok kotu iş bulamayabilirsiniz. Gittiğiniz yerde daha mutsuz olabilirsiniz. Seviyesiz hadsiz bi adam için değmez.

O sizin bi hatanızı bulsa ballandıra gider anlatır müdüre. İş hayatı böyle sakın bu kadar özür dilemeyin. Özür dilemesi gereken kendisi. Resmen baskı kurmaya çalışmış üstünde. Onun yaptığı hata yüzünden resmen senin canın sıkılmış. Ben çok yaptım bunu milletin hatalarını gizlemeye çalışmayı sonradan o kadar tepeme çıktılar ki. Ve bi şekilde o hatanın olduğu ve benim düzelttiğim ortaya çıkınca bi de niye bana söylemedin diye müdürümden bile azar işittim.

standartların sadece 300 tl üzerinde maaş alıyorum bazen onu da alamamak beni zorlarmı diye düşündüğüm olsa da 300 tl lik harcamalarımı keserim yinede daha huzrlu olurum diyorum kendi kendime....

İşyeri huzuru çok önemli. Evinizden çok orada vakit geçiriyorsunuz.

Insan kaynaklarinin gorevi kol kirilir yen icinde kalir mantigini sirkete empoze etmek miymis? Defolsun. Bence siz de bu kadar ozur dilemeyin, bir gerizekali isguzar yuzunden de isinizden olmayin.
çok haklısınız ne var yani söylediysem.kendi hatamı kendim düzelttiysem elbette söyleyeceğim yani... kendisi olsa ben buldum ben buldum ben buldum der durur gerizekalı

Merhaba hanımlar .... İş yerinde ki ik dan bahsetmiştim önceki konumda leş gibi kokan gerizekalıca şakalar yapan terbiyesizin tekiydi... bugün şirketin katılacağı bir ihale vardı dün son dk verdiler teklifi o yüzden hata yapmamak için eve götürdüm ihale dosyasını evde kontrol ettim çok küçük ama çok önemli bir hata vardı.. hem benim hem ik nın hem de muhasebecinin gözünden kaçmış... bende sabah geldim patron ne yaptın dedi şöyle bir hata vardı onu düzelttim sadece dedim. o da gitmiş muhasebeciyle ik ya şakayla karısık nasıl kontrol ettiniz demiş... velhasıl kelam adamı ihaleye yolladık.. bende bir çay içeyim diye mutfağa giderken ik bana bir bakar mısın dedi. muhasebecinin odasındaydı.bende buyrun dedim. sen patrona hatayı bulduğunu söyledinde geldi bize kızdı muhasebeciye neler neler söyledi yani bu tarz şeyler aramızda kalmalı dedi bende çok üzüldüm gerçekten bunu sizleri kötülemek için yapmadım çok özür dilerim x bey hiç öyle bir amaç güderek konusmadım bu hatam tekrarlanmaz dedim muhasebecide güldü geçti yok ya sorun değil vs. dedi. ik başladı sert sert olmaz aa böyle olmazki sen kendini ön planamı atmaya çalışıyosun bu tarz şeyler bizim aramızda kalmalı diye hala devam etti. bende dedimki sizin öyle bir yapınız var demekki kendinizi ön plana atmak gibi bana da böyle söylüyorsunuz bu yüzden dedim. anladım söylediniz tekrarlanmayacak dedim hala sert sert tavır koydu bende çektim odama geldim. sonra bu odasına geçti muhasebecinin yanına gidip kusura bakmayın tekrar dedim o da bana ya olur mu öyle şey tabiki olur böyle şeyler ik çok tepki verdi farkındayım o da öyle biri işte vs dedi..... inanın moralim okadar bozulduki bes gün oldu sigarayı bırakalı bir tane içsem kendime gelirim diyorum sonra kendimi zor tutuyorum üç kurusluk adam için emeklerine yazık diye... size sorum şu : ben gidip bu adamın yanına bir kere söylediniz bu bir hataydı bende özür diledim eğer ikincide tekrarlasaydım siz bu tarz tepki vermekte haklıydınız ama bugün bu tepkiyi hak etmedimmi desem yoksa buradan çıksammı.... ben aralıksız çalışıyorum ama iş yerindeki problemlerden atıyorum marttan eylüle kadar bir yerdeydim eylülden şimdiye kadar burdayım şimdi çıkarsam baska yere girersem yıllık iznim falan olmaz... ne yapayım sizce?
Sen doğrusunu yaptın. İşinin başında dur. Kimseyle dost olmak zorunda değilsin. Ciddi ol ve mesafeli davran. Doğru yaptığın bir şey için özür dilemene de gerek yok. Böyle muhabbetlere girme.

Sana kendi çapında mobbing yapmaya çalışmış. Var böyle saçma sapan insanlar, olumsuzlar, enerjini düşürürler, mümkün mertebe uzak dur.

Bunun dışında iş arkadaşlarınla beraber olmak, onların bu tarz ufak tefek dikkatsizliklerini telafi etmek sana çok şey kazandırır, bir daha bu tarz bir hata bulduğunda çaktırmadan, hatayı yapanla, şöyle bir şey var acaba şöyle mi olacaktı gibi yapıcı şeylerle hatayı düzeltirsen, sana iş hayatında çok büyük bonuslar getirir.
çok haklısınız bende böyle daha ılımlı bir çalışan profili çizmeye çalışıyorum genelde... ama zaten bu hatayı yapan bizzat benim ve zaten patrona söyleemek zorundaydım çünkü evrağı düzeltip çıktısını alıp tkrar imzalatmam gerekiyordu enine sonunda öğrenecekti yani...

Sen doğrusunu yaptın. İşinin başında dur. Kimseyle dost olmak zorunda değilsin. Ciddi ol ve mesafeli davran. Doğru yaptığın bir şey için özür dilemene de gerek yok. Böyle muhabbetlere girme.
evet ben nedense hemen özür dilerim. pardon kusura bakmayın kavramları hiç yok nedense veya olay anında hani insanlar üzerine gelince elim ayağım titrer sanki ben hatalıymışım gibi gelir.. olay soğuyunca haklıyı haksızı anca ayırırım yani iş işten geçince...

İşten çıkarak o adamın ekmeğine yağ sürmeyin siz de ekmeğinizden olmayın. Şu am piyasa da çok kotu iş bulamayabilirsiniz. Gittiğiniz yerde daha mutsuz olabilirsiniz. Seviyesiz hadsiz bi adam için değmez.
çok haklısınız onu görmemezlikten gelmek daha iyi. hem odama girince leeeşşşş gibi kokuyodu odam bugün hiç gelmedi şimdi miissss kokuyor oohhh iyi oldu :21:

O sizin bi hatanızı bulsa ballandıra gider anlatır müdüre. İş hayatı böyle sakın bu kadar özür dilemeyin. Özür dilemesi gereken kendisi. Resmen baskı kurmaya çalışmış üstünde. Onun yaptığı hata yüzünden resmen senin canın sıkılmış. Ben çok yaptım bunu milletin hatalarını gizlemeye çalışmayı sonradan o kadar tepeme çıktılar ki. Ve bi şekilde o hatanın olduğu ve benim düzelttiğim ortaya çıkınca bi de niye bana söylemedin diye müdürümden bile azar işittim.
valla aşağı tükürsek sakal yukarı tükürsek bıyık. ben o hatayı söylemeseydim patron kendi farkedecekti çünkü evrağı düzeltip tekrar çıktı almam gerekiyordu.. adam okadar dolmuşki artık patlayıverdi.. birde bu bir ay önce kadar sigara bıraktı 3 hafta sürdü... bende beş gün önce bıraktım bu bir şekilde duymuş sigara bıraktığımı bana tavsiye verdi bende dedimki siz bırakabildinizmi? dedim hayır dedi . öyleyse bana tavsiye vermeyin zaten canım istemiyor zorlanmıyorum tşkler dediğimde sen bırakamazsın falan dedi bende cevap vermedim seni gaza getiriyorum dedi bende gaza gelmeye ihtiyacım yok bu benim özel meselem sizi neden bukadar alakadar etti dediğim günden beri ters zıt ve aksi davranıyor...bugün patladı pislik

Back
X