• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Egoist İk

Benim eski iş yerimde de vardı böyle bir uyuz.Ben onu sallamadıkça salağa yattıkça nasıl gıcık oluyodu :) :) :)
Hakediyolar valla, hiç kafanıza takıp da başınızı ağrıtmayın tabiki ön plana çıkmaya çalışıcaksınız .İş dünyası rekabet gerektiren bişey,tabiki herkes patonun bir numara adamı olmak ister.
hiiiiiiiiç sıkmayın canınızı
buda sinir olur en sonunda ingilizce öğrenmedim diye çıkartır beni yani çıkarmak için bahanes hazır ancak ingilizce dışında her şeyim dört dörtlüktür.... varsın bu sebepten çıkarsın o zamana kadar gıcık olsun yeter... birde inanın hiç rekabet aklıma bile gelmedi kurnaz bir yapımda hiç olmadı demekki olmak gerekyormuş :kahve:

bende çok üzüldüm gerçekten bunu sizleri kötülemek için yapmadım çok özür dilerim x bey hiç öyle bir amaç güderek konusmadım bu hatam tekrarlanmaz dedim

ik senin üstün değil ki nedne bu kadar ezilip büzüldün. başta koyman gereken tavrı sonra koymuşsun resmen.

bu adamdan nefret ettiğim için...yoksa sebep çok basit elbette ama adamdan iğreniyorum resmen....hem kokuyor hem sigara ağzından düşmüyor hem egoist hem durmadan kendini övüp hava atıyor ayyy bide iğrenç espirileri var. kokmak ve sigara dışında adeta bir burhan altıntop
Hahaha burhan altintop cok güldüm. var boyle tipler o anlattikca siz gülün boşverin.

buda sinir olur en sonunda ingilizce öğrenmedim diye çıkartır beni yani çıkarmak için bahanes hazır ancak ingilizce dışında her şeyim dört dörtlüktür.... varsın bu sebepten çıkarsın o zamana kadar gıcık olsun yeter... birde inanın hiç rekabet aklıma bile gelmedi kurnaz bir yapımda hiç olmadı demekki olmak gerekyormuş :kahve:

Boşverin İngilizceyi benim de ingilizcem yok varsın bu sebepten çıkartsın.Alırken aklı nerdeymiş madem İngilizce çok önemli bir kriterdi.Ayrıca dedıgınız gibi çıkartana kadar gıcık olsun varsın :)
Her iş yerinde belli etmese de sizi çekemeyen birisi mtlaka vardır.Herkes kendını düşünmek zorunda o yüzden malesef ıyı niyetli kalamıyosunuz.Valla artık ben yaptığım işi bile öğretmiyorum kımseye .Nolur nolmaz :)

Boşverin İngilizceyi benim de ingilizcem yok varsın bu sebepten çıkartsın.Alırken aklı nerdeymiş madem İngilizce çok önemli bir kriterdi.Ayrıca dedıgınız gibi çıkartana kadar gıcık olsun varsın :)
Her iş yerinde belli etmese de sizi çekemeyen birisi mtlaka vardır.Herkes kendını düşünmek zorunda o yüzden malesef ıyı niyetli kalamıyosunuz.Valla artık ben yaptığım işi bile öğretmiyorum kımseye .Nolur nolmaz :)
çok haklısınız... benim çalışma sistemim biraz farklıdır yani ayrıntılı didik didik çalışırım bir iş veriliyorsa kendimden de birşeyler katarak yaparım adam durup durup yaptığım işi abuk subuk eleştirir hatta bir gün hiç cevap vermemişim vaaayyy sen burda kimseyi takmıyon oldu :KK70:

Tepkinde haklısın kesinlikle. En sevmediğim şeydir bir konuda tamam diyen insana üstelenmesi. Hayır özrünü de dilemişsin egosunu mu tatmin ediyor gereksiz. Böyle densiz bir adam yüzünden işten ayrılmayı düşünmen de tek bir sigara yakayım demende olmamış. Bence umursama sinirlerini zıplatmasın.

Allah askina ezdirme kendini her is yerinde mutlaka boyle bi kılçık olur.. Dişini goster bakalım bir daha boyle davranabiliyor mu

Tepkinde haklısın kesinlikle. En sevmediğim şeydir bir konuda tamam diyen insana üstelenmesi. Hayır özrünü de dilemişsin egosunu mu tatmin ediyor gereksiz. Böyle densiz bir adam yüzünden işten ayrılmayı düşünmen de tek bir sigara yakayım demende olmamış. Bence umursama sinirlerini zıplatmasın.
adamın karakteri okadar iğrençki midem bulanıyor.. ne yazık etrafında onu bu kokusu ve iğrenç karakteri ile idare etmeye çalışan insanlar olacak oda hep seviliyorum sancak hiçbir zaman saygın biri olmayacak.... inanın ilk önce her ikisinide düşündüm sonra dedimki üç kurusluk adam için hem kendni tekrar zehirleyeceksin hemde işinden olacaksın diye sakinleştirdim kendimi...

Allah askina ezdirme kendini her is yerinde mutlaka boyle bi kılçık olur.. Dişini goster bakalım bir daha boyle davranabiliyor mu
birde üste çıkıyor haklıymış gibi emrivaki iş verdi az önce bende suratına bile bakıp cevap vermeden aldım yaptım işi.. tek bir laf ederse ki büyük ihtimal işten çıkartacak bütün sapıklıklarını anlatıp öyle çıkacağım

birde üste çıkıyor haklıymış gibi emrivaki iş verdi az önce bende suratına bile bakıp cevap vermeden aldım yaptım işi.. tek bir laf ederse ki büyük ihtimal işten çıkartacak bütün sapıklıklarını anlatıp öyle çıkacağım
Aman çıkarırsa çıkarsın. Ben olsam gider onun üstüne anlatırdım herşeyi bilsin adam sonucta sen işini layıkıyla yapıyorsan sana hak verir. sen susarsan o susarsa bu adam daha cok zirvalar boyle.. pis adam :63:

Hiiiç özür dilemenize gerek yok. Çıkarırsa çıkarsın daha iyi bir iş bulursunuz. Siz sonuçta işinizi yapmışsınız. Adam bence ezeyim mantığıyla size bu kadar yüklenmiş.

Aman çıkarırsa çıkarsın. Ben olsam gider onun üstüne anlatırdım herşeyi bilsin adam sonucta sen işini layıkıyla yapıyorsan sana hak verir. sen susarsan o susarsa bu adam daha cok zirvalar boyle.. pis adam :63:

haklısınız.. zaten ihale şimdilik bizde kalmamış :( adamın morali bozuk birde ben üzerine gitmeyeyim uygun bir zamanda anlatacağım...

Hiiiç özür dilemenize gerek yok. Çıkarırsa çıkarsın daha iyi bir iş bulursunuz. Siz sonuçta işinizi yapmışsınız. Adam bence ezeyim mantığıyla size bu kadar yüklenmiş.
standartların sadece 300 tl üzerinde maaş alıyorum bazen onu da alamamak beni zorlarmı diye düşündüğüm olsa da 300 tl lik harcamalarımı keserim yinede daha huzrlu olurum diyorum kendi kendime....

haklısınız.. zaten ihale şimdilik bizde kalmamış :KK43: adamın morali bozuk birde ben üzerine gitmeyeyim uygun bir zamanda anlatacağım...
Bencede anlat canım sikayet etmek degil amacim ama mobing uygulandığını hissediyorum işimi seviyorum fakat bu sartlarda sağlıklı calisamiyorum diyiver bakalim.. emin ol çok daha saygili davranmaya başlar. Çünkü boyle tiplerle sen basacikamazsin laftan anlamazlar kendileri yerine egolariyla konusursun buda isine yaramaz..

Bencede anlat canım sikayet etmek degil amacim ama mobing uygulandığını hissediyorum işimi seviyorum fakat bu sartlarda sağlıklı calisamiyorum diyiver bakalim.. emin ol çok daha saygili davranmaya başlar. Çünkü boyle tiplerle sen basacikamazsin laftan anlamazlar kendileri yerine egolariyla konusursun buda isine yaramaz..
çok haklısınız umarım işe yarar..... birde karımı sevmiyorum diye dolanıp duruyordu ortalıkta eminim karında seni sevmiyordur soğan kokulu egoist yaratık seni diyesim gelmişti :KK70:

Merhaba hanımlar .... İş yerinde ki ik dan bahsetmiştim önceki konumda leş gibi kokan gerizekalıca şakalar yapan terbiyesizin tekiydi... bugün şirketin katılacağı bir ihale vardı dün son dk verdiler teklifi o yüzden hata yapmamak için eve götürdüm ihale dosyasını evde kontrol ettim çok küçük ama çok önemli bir hata vardı.. hem benim hem ik nın hem de muhasebecinin gözünden kaçmış... bende sabah geldim patron ne yaptın dedi şöyle bir hata vardı onu düzelttim sadece dedim. o da gitmiş muhasebeciyle ik ya şakayla karısık nasıl kontrol ettiniz demiş... velhasıl kelam adamı ihaleye yolladık.. bende bir çay içeyim diye mutfağa giderken ik bana bir bakar mısın dedi. muhasebecinin odasındaydı.bende buyrun dedim. sen patrona hatayı bulduğunu söyledinde geldi bize kızdı muhasebeciye neler neler söyledi yani bu tarz şeyler aramızda kalmalı dedi bende çok üzüldüm gerçekten bunu sizleri kötülemek için yapmadım çok özür dilerim x bey hiç öyle bir amaç güderek konusmadım bu hatam tekrarlanmaz dedim muhasebecide güldü geçti yok ya sorun değil vs. dedi. ik başladı sert sert olmaz aa böyle olmazki sen kendini ön planamı atmaya çalışıyosun bu tarz şeyler bizim aramızda kalmalı diye hala devam etti. bende dedimki sizin öyle bir yapınız var demekki kendinizi ön plana atmak gibi bana da böyle söylüyorsunuz bu yüzden dedim. anladım söylediniz tekrarlanmayacak dedim hala sert sert tavır koydu bende çektim odama geldim. sonra bu odasına geçti muhasebecinin yanına gidip kusura bakmayın tekrar dedim o da bana ya olur mu öyle şey tabiki olur böyle şeyler ik çok tepki verdi farkındayım o da öyle biri işte vs dedi..... inanın moralim okadar bozulduki bes gün oldu sigarayı bırakalı bir tane içsem kendime gelirim diyorum sonra kendimi zor tutuyorum üç kurusluk adam için emeklerine yazık diye... size sorum şu : ben gidip bu adamın yanına bir kere söylediniz bu bir hataydı bende özür diledim eğer ikincide tekrarlasaydım siz bu tarz tepki vermekte haklıydınız ama bugün bu tepkiyi hak etmedimmi desem yoksa buradan çıksammı.... ben aralıksız çalışıyorum ama iş yerindeki problemlerden atıyorum marttan eylüle kadar bir yerdeydim eylülden şimdiye kadar burdayım şimdi çıkarsam baska yere girersem yıllık iznim falan olmaz... ne yapayım sizce?

Insan kaynaklarinin gorevi kol kirilir yen icinde kalir mantigini sirkete empoze etmek miymis? Defolsun. Bence siz de bu kadar ozur dilemeyin, bir gerizekali isguzar yuzunden de isinizden olmayin.

Sana kendi çapında mobbing yapmaya çalışmış. Var böyle saçma sapan insanlar, olumsuzlar, enerjini düşürürler, mümkün mertebe uzak dur.

Bunun dışında iş arkadaşlarınla beraber olmak, onların bu tarz ufak tefek dikkatsizliklerini telafi etmek sana çok şey kazandırır, bir daha bu tarz bir hata bulduğunda çaktırmadan, hatayı yapanla, şöyle bir şey var acaba şöyle mi olacaktı gibi yapıcı şeylerle hatayı düzeltirsen, sana iş hayatında çok büyük bonuslar getirir.

çok haklısınız umarım işe yarar..... birde karımı sevmiyorum diye dolanıp duruyordu ortalıkta eminim karında seni sevmiyordur soğan kokulu egoist yaratık seni diyesim gelmişti :KK70:
Hahaha ay kuscem sanırım :KK70:adami gorebilseydim ik olmussunda adam olamamışsın bir baş cücük gibi dolaniyosun etrafta derdim :-)

Back
X