• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Egoist İk

çok haklısınız...bende sırf bu gerizekalıyı işe alma çıkarma yetkisi ona ait diye birşey demiyordum ama artık gözüm karardı iş dışında tek bir laf ederse cevabını yapıştırcam....bide adam durmadan kendini övüyor ve empatiyi eennnnnnn iyi ben yaparım benden iyi kimsseeee empati yapamaz ben çok dikkatliyim ayrıntılara takılırım hemen buluruummm benn mevkiye makama doymuş insanım diyen bir ahmak... midem bulanıyor bu adamdan
Madem öyle yapmış ben olsam şikayet ederim yasaklı alanda sigara içiyor diye şikayet için bile geç kalmışsınız.

Sakın tekrar ozur dilebe hatta trip at muhattap olman gereken kadar ol.kendilerini firmanin sahibi zannediyorlar bu ik lar. hemen bu sebeple işten mi cikilir oooo daha dur.

İhaleye giden patron gelsin direk konusacağım zaten.... o aklımda elbette var ama bu pislik kendini öyle bir alıştırmışki bunlara sanmıyorum birşeylerin değişeceğini. sadece artık tek bir lafında yerin dibine sokacak biri var karşısında. insanların iyi niyetlerini güleryüzlerini kullanıp egolarını şişiriyor. halbuki çekilecek hiçbir yanı yok. mütevazi insanar sayesinde k*çını kaldırmış bir su aygırı bana göre
Valla elime verseler de bi paralasam onu. Benim de stresli bi işim var inanın kendimi zor tutuyorum ama ben sizin kadar sabırlı dğeilim

Siz patrona "şöyle küçük bir hata vardı hem benim hem de diğer arkadaşların gözünden kaçmış" dediniz mi ? Bunu sordum çünkü adama biraz takmışssınız gibi geliyor.

Sakın tekrar ozur dilebe hatta trip at muhattap olman gereken kadar ol.kendilerini firmanin sahibi zannediyorlar bu ik lar. hemen bu sebeple işten mi cikilir oooo daha dur.
bu adamdan nefret ettiğim için...yoksa sebep çok basit elbette ama adamdan iğreniyorum resmen....hem kokuyor hem sigara ağzından düşmüyor hem egoist hem durmadan kendini övüp hava atıyor ayyy bide iğrenç espirileri var. kokmak ve sigara dışında adeta bir burhan altıntop

Siz patrona "şöyle küçük bir hata vardı hem benim hem de diğer arkadaşların gözünden kaçmış" dediniz mi ? Bunu sordum çünkü adama biraz takmışssınız gibi geliyor.
bana ne yaptın dediğinde sadece küçük bir hata yapmışım onu düzelttim onun dışında bir problem yok dedim. yani diğer arkadaşlar falan katmadım hiç..

bu muhabbetten dolayi istenmu cikilir dalga falanmi geciyosun. daha neler. alis bile seylere is hayatinda. o kadar cit kirildim olma canm

bu muhabbetten dolayi istenmu cikilir dalga falanmi geciyosun. daha neler. alis bile seylere is hayatinda. o kadar cit kirildim olma canm
inanın normalde bukadar takılmazdım ama adamdan okadar nefret ettimki huzur falan kalmadı. her gün bir laf sokma kendini övme ölse de kurtulsam diyorum okadar nefret ettim.

benimki sabır değil resmen eziklik.. neyin ezikliğiyse onu bile anlamıyorumm :kızgın:
Eğer işini kaybedecek dahi olsan hiçbir şey sağlığından ve huzurundan önemli değil. Ben kaç gün gözlerim şiş geldim eve ağlamaktan artık bıkmıştım. Onu temiz dövüp çantamı alıp gidecektim. En sonunda yetkiliye anlattım her şeyi ama hıçkıra hıçkıra. Halledildi işim sende ezdirme kendin. elimde olsa ben gelip halledicem işini :halay:

inanın normalde bukadar takılmazdım ama adamdan okadar nefret ettimki huzur falan kalmadı. her gün bir laf sokma kendini övme ölse de kurtulsam diyorum okadar nefret ettim.
sana bunu ust duzey bi kurumda senelerce calismis biri olarak soluyorum. her iste bu tiplerden var. onurunu gururunu zedeleyen bi durum olmadikca kafaya herseyi takma

Eğer işini kaybedecek dahi olsan hiçbir şey sağlığından ve huzurundan önemli değil. Ben kaç gün gözlerim şiş geldim eve ağlamaktan artık bıkmıştım. Onu temiz dövüp çantamı alıp gidecektim. En sonunda yetkiliye anlattım her şeyi ama hıçkıra hıçkıra. Halledildi işim sende ezdirme kendin. elimde olsa ben gelip halledicem işini :halay:
hahahah vallahi bütün kk yı toplayıp gelin şunu bir temiz dövelim En Büyük KK:sinirli::KK70:

bende en son çare patrona anlatacağım terbiyesiz şakaları ve tehditkar (ben aldım ben çıkarırım) konusmalarını herseyi anlatacağım artık.....

Merhaba hanımlar .... İş yerinde ki ik dan bahsetmiştim önceki konumda leş gibi kokan gerizekalıca şakalar yapan terbiyesizin tekiydi... bugün şirketin katılacağı bir ihale vardı dün son dk verdiler teklifi o yüzden hata yapmamak için eve götürdüm ihale dosyasını evde kontrol ettim çok küçük ama çok önemli bir hata vardı.. hem benim hem ik nın hem de muhasebecinin gözünden kaçmış... bende sabah geldim patron ne yaptın dedi şöyle bir hata vardı onu düzelttim sadece dedim. o da gitmiş muhasebeciyle ik ya şakayla karısık nasıl kontrol ettiniz demiş... velhasıl kelam adamı ihaleye yolladık.. bende bir çay içeyim diye mutfağa giderken ik bana bir bakar mısın dedi. muhasebecinin odasındaydı.bende buyrun dedim. sen patrona hatayı bulduğunu söyledinde geldi bize kızdı muhasebeciye neler neler söyledi yani bu tarz şeyler aramızda kalmalı dedi bende çok üzüldüm gerçekten bunu sizleri kötülemek için yapmadım çok özür dilerim x bey hiç öyle bir amaç güderek konusmadım bu hatam tekrarlanmaz dedim muhasebecide güldü geçti yok ya sorun değil vs. dedi. ik başladı sert sert olmaz aa böyle olmazki sen kendini ön planamı atmaya çalışıyosun bu tarz şeyler bizim aramızda kalmalı diye hala devam etti. bende dedimki sizin öyle bir yapınız var demekki kendinizi ön plana atmak gibi bana da böyle söylüyorsunuz bu yüzden dedim. anladım söylediniz tekrarlanmayacak dedim hala sert sert tavır koydu bende çektim odama geldim. sonra bu odasına geçti muhasebecinin yanına gidip kusura bakmayın tekrar dedim o da bana ya olur mu öyle şey tabiki olur böyle şeyler ik çok tepki verdi farkındayım o da öyle biri işte vs dedi..... inanın moralim okadar bozulduki bes gün oldu sigarayı bırakalı bir tane içsem kendime gelirim diyorum sonra kendimi zor tutuyorum üç kurusluk adam için emeklerine yazık diye... size sorum şu : ben gidip bu adamın yanına bir kere söylediniz bu bir hataydı bende özür diledim eğer ikincide tekrarlasaydım siz bu tarz tepki vermekte haklıydınız ama bugün bu tepkiyi hak etmedimmi desem yoksa buradan çıksammı.... ben aralıksız çalışıyorum ama iş yerindeki problemlerden atıyorum marttan eylüle kadar bir yerdeydim eylülden şimdiye kadar burdayım şimdi çıkarsam baska yere girersem yıllık iznim falan olmaz... ne yapayım sizce?

böyle bir densiz için düzeninizi niye bozuyorsunuz ki.Belli ki o ik sizi ya cekemiyor yada gercekten karakteri kötu bir ınsan.Ya kısasa kısas yapın daha cok altan alttan işinizi götürün kendinizi ön plana atın,yada hiç sallamayın bile

böyle bir densiz için düzeninizi niye bozuyorsunuz ki.Belli ki o ik sizi ya cekemiyor yada gercekten karakteri kötu bir ınsan.Ya kısasa kısas yapın daha cok altan alttan işinizi götürün kendinizi ön plana atın,yada hiç sallamayın bile
adamı umursamamak daha cazip geliyor aslında öbür türlü kendini iyice birşey sanacak yoksa.... mütevazi insanların gözünü seveyim ya :işsiz:

adamı umursamamak daha cazip geliyor aslında öbür türlü kendini iyice birşey sanacak yoksa.... mütevazi insanların gözünü seveyim ya :işsiz:

Benim eski iş yerimde de vardı böyle bir uyuz.Ben onu sallamadıkça salağa yattıkça nasıl gıcık oluyodu :) :) :)
Hakediyolar valla, hiç kafanıza takıp da başınızı ağrıtmayın tabiki ön plana çıkmaya çalışıcaksınız .İş dünyası rekabet gerektiren bişey,tabiki herkes patonun bir numara adamı olmak ister.
hiiiiiiiiç sıkmayın canınızı

Back
X