Boşanmak istemiyor sen beni il ginden beri hep boşuyorsun zaten diyip umursamıyorBoşanmayı bile göze alıyor yani kendini düzeltmektense ?? Hem de bebeğe rağmen???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boşanmak istemiyor sen beni il ginden beri hep boşuyorsun zaten diyip umursamıyorBoşanmayı bile göze alıyor yani kendini düzeltmektense ?? Hem de bebeğe rağmen???
Sokcam sadece mi ?Ben ilk günden beri söylüyorum adamın umrunda değil kendi ilişki yönteminin doğru olduğunu savunuyor. Sevişmeyi sevmiyorum diyor adam sokcam sadece seni umursamıyorum diyor.
Biz sevgiliykende aynıydı erken boşalma nedeni olabilir.Benim eşim de iki çocuk olunca aceleye getiriyordu ben de konu açmıştım isteklerimi söyledim düzeldi.Siz de açık açık söylemişsiniz ama iyice anlatın işte kadının hazır olması lazım mutlu olmuyorum vs diye.O da size eleştiri yapmış sanırım giyinmenizi ve yatakta aktif olmanızı istiyor.Karşılıklı isteklerinizi yerine getirin yine de yapmam diyorsa size çok da önem vermiyor derim.
Piskologa gittik düzelme oldu biraz ama şuramı öp diyince beni bırakıp gidiyorduSokcam sadece mi ?
Bu adama bi de çocuk vermişsin çok iyi hayır miden nasıl alıyor halaPiskologa gittik düzelme oldu biraz ama şuramı öp diyince beni bırakıp gidiyordu
NeeeBen ilk günden beri söylüyorum adamın umrunda değil kendi ilişki yönteminin doğru olduğunu savunuyor. Sevişmeyi sevmiyorum diyor adam sokcam sadece seni umursamıyorum diyor.
Bence sizi beğenmiyor. Erkek zihni o istek öyle bir şey ki sevmedikleri insanla bile ilişkiye girebilirler, bkz: eskort mevzusu. Ama kadın öyle değil sevmeden ilişkiye giremiyor. Bence ya kocanız sizi sevmiyor ya da beğenmiyor ki sevişmeye tahammülü yok.Merhaba ben 1,5 yıllık evliyim. 2 yıl oldu eşimle tanışalı ön sevişmeyi hep bahane sunuyordu. Sevgiliyken nişanlıyken ortam rahat değil, evliyken ilk günden çocuk yaptık bu seferde bebek var hamilesin sonra bebek doğdu bu seferde borç var falan filan hep beni oyaladı. Cinsel terapiste bir kere gittik oradada borç var ondan dedi öğreniriz dedi bir daha gitmedik. Herneyse geçen gün kavga ettik şuramdan hoşlanıyorum yap diyince adam beni yönlendirme diyip bırakıp gidiyor beni. Ben evlendiğimden beri hiç zevk almıyorum çünkü ön sevişmeyi es geçiyor kendi tatmin oluyor ben mal gibi yatakta kalıyorum benle hiç uğraşmıyor hep aynı sorun kavga etmekten bıktım ve hep beni suçluyor geçende artık itiraf etti ben ön sevişmeyi sevmiyorum dedi yine beni suçladı yok güzel giyinmiyorsun yok sen yatakta birsey yapmıyorsun ayrılalım dedim sonra cinsel terapiste gidelim ama sen suçlusun suçunu kabul etcen mi dedi suçluysam ederim dedim. Herneyse lenfindeki hatayı görmüyor kabullenmiyor ayrılmayı düşüyorum 9 aylık bebeğim var. Bu düzelir mi ? Artık beni 2 yıl kandırması yalan söylemesi zoruma gidiyor ön sevişmeyi sevmemesi değil. Ne yapmalıyım sizce ?
Bitek ben mi boyleyim diye merak ediyordumKız niye öyle diyorsun ben de sevmiyorum kadın olarak yani . Bence de direkt olaya geçmek en iyisi ama konu sahibinin durumu farklı
Ya bence bu konu o kadar net degil ben kocami cok seviyor ve dis gorunus olarakta asiri begeniyorum ona ragmen on sevismesiz tercih ederim o sekilde beni daha cok tatmin eden bir sey oluyor esimde tam tersi oda bana bozuluyorBence sizi beğenmiyor. Erkek zihni o istek öyle bir şey ki sevmedikleri insanla bile ilişkiye girebilirler, bkz: eskort mevzusu. Ama kadın öyle değil sevmeden ilişkiye giremiyor. Bence ya kocanız sizi sevmiyor ya da beğenmiyor ki sevişmeye tahammülü yok.
Ya açıkçası bana uzatmalar gibi geliyor böyle mıymymıBitek ben mi boyleyim diye merak ediyordumya ben de on sevismeden hic hoslanmiyorum direk olmasi beni daha mutlu ediyor , esimde tam tersi
![]()
Bana da gercekten yani esim bozulmasa ben hic eksikligini hissetmem hatta ona diyorum ansizin gelebilirsin haberim yokken uyurken falan detaylara takilmana gerek yok ,Ya açıkçası bana uzatmalar gibi geliyor böyle mıymymı![]()
Aynen bak . Aynı şeyi söylüyorumBana da gercekten yani esim bozulmasa ben hic eksikligini hissetmem hatta ona diyorum ansizin gelebilirsin haberim yokken uyurken falan detaylara takilmana gerek yok ,
bana sapik muamelesi yapiyo![]()
Üzülmee. hali hazırda sertleşmişse zaten mesela, bende arada bi pata küte direkt seks yapıp bitirmeyi seviyorumGerçekten o kadar az mı ya
Kız ne üzülmesiÜzülmee. hali hazırda sertleşmişse zaten mesela, bende arada bi pata küte direkt seks yapıp bitirmeyi seviyorum
Gercı benımki biraz fantazimsi![]()
O kadar az mıyız demene üzülme dedimKız ne üzülmesibenim için bir eksiklik değilkş yani ihtiyaç duymuyorz