Egosunu torunundan çok sevenler

Anlatacakseylervar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2018
633
488
33
32
Arkadaşlar iki aya yaklaştı bebeğim olalı , hamilelik sürecim boyunca bir kere arayıp nasılsın demeyen kv ve kp doğuma bir hafta kala arayıp koyacağım ismi beğenmediklerini işte tarihte kötü birinin ismiymiş falan gibi abuk subuk yorumlar yaptılar bende yanlış biliyorsunuz deyip konuyu kapattım , doğumun olacağı gün gelip kp ismini koymayınca surat asarak şehirlerine geri döndüler ve şu ana kadar bir kere bile arayıp nasılsın ya da bebek nasıl falan demediler Ben şu an hiç bir şekilde aramıyorum sırf istedikleri ismi koymadım diye torununu merak etmeyen insanlara nasıl bir tepki verebilirim ne demeliyim eşim söyledi benim adımı söyleyerek size küstü kız ameliyat geçirdi arayıp sormadınız falan diye yüzsüz gibi biz gelinimize küsmeyiz küserse kendi bilir falan demişler ve eşimin verdiği hiçbir tepki yok normal şekilde konuşuyo ( bu arada onu da hiç aramıyolardı kendisi arayıp konusuyo) fikirlerinizi bekliyorum

Eşinizin ne yapmasını bekliyorsunuz? Annesini babasını mı silsin?

İstediğiniz ismi koymuşsunuz, sağlıklı bir bebeğiniz var, eşinizle gereksiz yere aranızı bozmayın bu tip sebeplerle.
Sizce bir kere bile aranmamak nasılsın denmemesi önemsiz bir şey mi , ben onların hastalığında böyle yapmış olsam haklısınız ama herseyleriyle ilgilenmiştim

Eşinizin ne yapmasını bekliyorsunuz? Annesini babasını mı silsin?

İstediğiniz ismi koymuşsunuz, sağlıklı bir bebeğiniz var, eşinizle gereksiz yere aranızı bozmayın bu tip sebeplerle.
Silmesin zaten ,ben ne demeliyim diye soruyorum ,o söyledi zaten benim küs olduğumu normal konuşuyolar şimdi kapandı yani konu

Sizce bir kere bile aranmamak nasılsın denmemesi önemsiz bir şey mi , ben onların hastalığında böyle yapmış olsam haklısınız ama herseyleriyle ilgilenmiştim

Geçen de birine söyledim, karşılığını bekleyeceğiniz şeyleri yapmayın.

Önemsiz değil, üzülmüş kırılmışsınız haklısınız da ama eşinizden yapamayacağı/yapmak istemeyeceği şeyleri bekleyerek ya da ailesiyle ilgili konuları gündeme getirip tartışma ortamı yaratarak veya söylenip huzursuz ederek elde edeceğiniz tek şey evliliğinizin sarsılması olur.

Kızlar ekleme olsun ben şu an zaten memnunum halimden hiç aramasınlar isterlerse ama bunlar pat diye kalkıp gelir hiçbirşey olmamış gibi bende sert çıkamıyorum hiç insanlara kimseye yani evime gelince hele hiç tersleyemem bir şey olmamış gibi davranıcaklar bu beni deli ediyo , ne diyebilirim kalkıp geldiklerinde

Eşimin anne babasıyla sorun yaşadığım dönemler oldu evliliğimin ilk başlarında ama onlar yine evimize gelip kaldılar nihayetinde eviniz onların çocuklarının da evi değil mi? En fazla biraz mesafeli durabilirsiniz başka yapacak birşey yok.

Ben evime gelemezler diyenlerden değilim. Eşimin anne babasının bizim evimize gelmemesi için çok büyük geri dönülmez birşey yapmaları gerekir onun haricinde nasıl benim annem babam evimize gelebilirse eşimin anne babası da gelebilir. Yaşadığınız şey çok da büyük bir sorun degil.

Öyle canım değer vermeme ve şu an egolarını bastıramama sorunları var bizim dediğimiz olmadı diye böyle yapıyorlar ben bunu anlamıyorum ismi farklı oldu diye insan torunu merak edip özlemez mi çünkü bir ay hiç bir şekilde haber almadılar

Çünkü bir de kızım var babası görüntülü hep konuşturur benimle konuşmasalarda onu da görmediler baya bi yani

Bu onların ayıbı, tabi ki arayıp sormaları, ilgilenmeleri güzel olurdu ama sizin şu aşamada yapacağınız birşey yok maalesef. Eşinizle huzurunuzu kaçıracak bir sorun hâline getirmeyin bu durumu sadece.

Evine gelince tersleme zaten. Kırılmışsın anlıyorum ama sen istediğin ismi koymuşsun. Bı de eşin ısrar etseydi kp nin ismi konulsaydi o zaman sen küsecektin onların istediği olmuş olacaktı. Öyle olmasındansa senin istediğinin olup onların kusmesi daha iyi bence:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…