Egzama

Futuristictales

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2015
281
298
18
bebekliğimden beri egzama mağduruyum ama hamilelikte azdı ki ne azdı ilaç da gönül rahatlığıyla kullanamıyorum benimle aynı durumda olan var mı ne yapabilirim heeeryerim kabardı sulu sulu iltıhap akıyor resmen :mad: deli gibi kaşınıyor heryer:silah:

hamilelikte atak yapar canım, durumundan dolayı ilaç kullanamazsın temizlik yaparken eldiven tak, dokunan şeyleri yeme, bitkisel sabun kullan, ellerini nemli tut, kuzucuk için idare edeceksin :anneadayı:

ahlas ahlas Bildiğin gibi değil saç diplerime kadar iltıhaplı egzama var artık saçım bile dökülüyor iltıhap bebişe de iyi gelmez o yüzden mecbur ilaç kullanıyorum mümkün oldukca az kullanıyorum. Zaten neyi yapmam dersen bu hayatta dönüp dolaşıp onu yaparsın ben hamile kalırsam folik asitten hariç hiç bir ilaç kullanmicam diyodum ama kısmet olmadı

ısırgan otlu şampuanlar bir nebze rahatlatır canım, benimde ellerimde var, hamilelikte bir elimde vardı doğumdan sonra diğer ele de geçti:KK12:çeken bilir valla zor yani..

canım nemlendiricilerle idare edeceksin skaın ilaç krem falan kullanma sıcak mı soğuk mu ne iyi geliosa onu yap sağlıklı doğumlar dılıyorum....

egzamanızın türü ne bilmiyorum ama ben alnım için coresatin sarı renkli krem kullanıyorum, doktor içinde kortizon olmadığı için kullanabilirsin dedi bitkisel bi kremmiş

Bioderma Atoderm serisi intensive krem var egzamaya iyi geliyor bütün vücuduna yüzüne kullanabilirsin ben 2 aydır kullanıyorum çok rahatladım 500 ml krem ve 500 ml yüz yıkama jeli birlikte satılıyor. Hem ilaç olmadığı için hamilelikte rahat kullanabilirsin diye düşünüyorum.

Bende egzama var. Hamileyken azdı. Dr en son kortizonlu krem verdi sur yapak birsey yok daha da azar dedi. Şu pembe krem var ya bilirsin onu kullandım 6. Ayim da ve geçti. Şimdi core satin pembe kullanıyorum. Çıkmadan sürdüğüm için sanırım hala egzama çıkmadı 1 yıl oldu

ahlas ahlas Bildiğin gibi değil saç diplerime kadar iltıhaplı egzama var artık saçım bile dökülüyor iltıhap bebişe de iyi gelmez o yüzden mecbur ilaç kullanıyorum mümkün oldukca az kullanıyorum. Zaten neyi yapmam dersen bu hayatta dönüp dolaşıp onu yaparsın ben hamile kalırsam folik asitten hariç hiç bir ilaç kullanmicam diyodum ama kısmet olmadı
merhaba ahlas
sorunun için çare bulabildinmi?
bulamadıysa sana önerilerim olabilir

bebekliğimden beri egzama mağduruyum ama hamilelikte azdı ki ne azdı ilaç da gönül rahatlığıyla kullanamıyorum benimle aynı durumda olan var mı ne yapabilirim heeeryerim kabardı sulu sulu iltıhap akıyor resmen :mad: deli gibi kaşınıyor heryer:silah:
merhaba
öncelikle geçmiş olsun
egzama için çare bulabildin mi *
bulamadıysan sana önerilerim olabilir

Sırf bunu paylaşmak için üye oldum kaç senedir bu sorunu yaşıyorum aklınıza gelebilecek her şeyi deneyip sayısız doktora gittim. Artık vazgeçip akışına bırakmıştım. Sonra erkek arkadaşımın yabancı forumlardan araştırması sonucu bana zorla hindistan cevizi yağı kullandırdı. İnanılmaz bir şekilde bir haftada geçti ne kaşıntı var ne kızarıklık. Şimdi sürekli olarak kullanıyorum cildim bebek gibi oldu. 20 TL falan fiyatı araştırıp her yerden bulabilirsiniz.Paylaşmayı borç bildim kendim çok çektiğim için kesinlikle deneyin!

Back
X