Kızlar merhaba;
kısaca kendimden bahsedeyim. ben pko'luyum kilo vermem lazım. tüm hayatımı altüst ediyor. en önemlisi de artık kendimi mutsuz hissetmeye başladım.
ben kilo verdikçe mutlu da olurdum. bugünler de kilolarla birlikte üzerime bir de mutsuzluk çöktü.
bir kaç başarılı denemem oldu birinde 19 kilo verdim. sağlıksız verdiğim için fazla fazla aldım yanında bir de sağlığımdan oldum.
bir denememde de beslenme uzmanından aldığım yardımlarla 23 kilo verdim. spor yapmamıştım sarkmalarım oldu. bu kiloyu da o yıl ki sınav maratonunda aldım.
şu an ki hedefim sayı olarak belirtmeyeceğim ama kendimi mutlu hissettiğim en sağlıklı kilo.
haftasonlarım boş spor yaparak değerlendirmeyi düşünüyorum.özellikle kollarda ki sarkmaları toparlamak en büyük hedefim.
beslenme uzmanının verdiği listeye göre hareket edeceğim.
diyet listem şöyle:
sabah: 1 bardak çilekli yeşilçay
2 kk peynir ya da 1 yumurta ve 1 kk peynir
2 ince dilim ekmek
domates, yeşillik
ara: 2 porsiyon meyve (öğle yemeğinden 2 saat sonra)
öğle: 3 köfte ya da 4 y.k. sebze yemeği
4 yk. bulgur pilavı
bol salata yoğurt
ara: 2 grissini ve 1 bardak süt
akşam: 3 köfte ya da 4 y.k. sebze yemeği
bol salata
ara: 3 porsiyon meyve + 5 fındık
ara: 1 süt
kızlar buraya yazmam aslında beni de kamçılayacak. kendime her 5 kilo da bir küçük ödül vereceğim.
başlangıç tarihi/ 1. hafta başlangıcı: 72 kg
sana tavsiyem diyetle birlikte spor yapman.
ben 23 kilo verdiğimde giden kilo 23 tü ama dengesiz gitti.
bacakların yanları gitmedi ama az olan göğüs kısmım gitti.
bu yüzden bu diyetle birlikte bölgesel egzersizler de yapıcam.
özellikle kol için çok sarktı.
kollar için pilates ,lastikle yapılan kol egzersizleri çok etkili oluyor. bel içinde sopa hareketlerini şiddetle tavsiye ederim
kolay gelsin
kollar için pilates ,lastikle yapılan kol egzersizleri çok etkili oluyor. bel içinde sopa hareketlerini şiddetle tavsiye ederim
kolay gelsin
Canım seni çok iyi anlıyorum bende daha önce diyetisyen yardımı ile 18 kilo vermiştim. Ozaman da bende sınav stresi ile geri almıştım. Çok kötü bir şey okadar başarılı olup da mahvetmek.Kızlar merhaba;
kısaca kendimden bahsedeyim. ben pko'luyum kilo vermem lazım. tüm hayatımı altüst ediyor. en önemlisi de artık kendimi mutsuz hissetmeye başladım.
ben kilo verdikçe mutlu da olurdum. bugünler de kilolarla birlikte üzerime bir de mutsuzluk çöktü.
bir kaç başarılı denemem oldu birinde 19 kilo verdim. sağlıksız verdiğim için fazla fazla aldım yanında bir de sağlığımdan oldum.
bir denememde de beslenme uzmanından aldığım yardımlarla 23 kilo verdim. spor yapmamıştım sarkmalarım oldu. bu kiloyu da o yıl ki sınav maratonunda aldım.
şu an ki hedefim sayı olarak belirtmeyeceğim ama kendimi mutlu hissettiğim en sağlıklı kilo.
haftasonlarım boş spor yaparak değerlendirmeyi düşünüyorum.özellikle kollarda ki sarkmaları toparlamak en büyük hedefim.
beslenme uzmanının verdiği listeye göre hareket edeceğim.
diyet listem şöyle:
sabah: 1 bardak çilekli yeşilçay
2 kk peynir ya da 1 yumurta ve 1 kk peynir
2 ince dilim ekmek
domates, yeşillik
ara: 2 porsiyon meyve (öğle yemeğinden 2 saat sonra)
öğle: 3 köfte ya da 4 y.k. sebze yemeği
4 yk. bulgur pilavı
bol salata yoğurt
ara: 2 grissini ve 1 bardak süt
akşam: 3 köfte ya da 4 y.k. sebze yemeği
bol salata
ara: 3 porsiyon meyve + 5 fındık
ara: 1 süt
kızlar buraya yazmam aslında beni de kamçılayacak. kendime her 5 kilo da bir küçük ödül vereceğim.
başlangıç tarihi/ 1. hafta başlangıcı: 72 kg
Günaydın canım:)
bu topikte ben de varım artık :)
şimdi ılık 1 kupa su içerek güne başlıyorum.
Sindirime iyi geliyor :)
Canım seni çok iyi anlıyorum bende daha önce diyetisyen yardımı ile 18 kilo vermiştim. Ozaman da bende sınav stresi ile geri almıştım. Çok kötü bir şey okadar başarılı olup da mahvetmek.
Kesinlikle öyle canım Ay hadi inşallah bu sefer başaracaksın her ikisini de ben de senin gibi burası ile bir düzen kurmak istiyorum. Hem kontrol etmek hem motive olmak için süper bir yer.berbat bir durum.
o kadar çabayla verdiğin kilolar ''hahahahahahahahahahah yine biz geldik'' diyerek her yanından taşıyor.
bir başarı için başka bir başarını geride bırakmak. gerçekten berbat bir durum
bu sefer hem kpss ye hazırlanıp hem kilolarımdan kurtulmak hedefim
bende kilolarından kurtulmak isteyenlerden biriyim,100 kg yim,bugun 1 hurç kıyafet boşalttım,hiç biri olmadı dunya kadar fark var,4 aylık bebeğim var,diyette yapamıyorum ama birşeyler yapmam lazım birbirimize destek olursak daha kolay aşabiliriz,hep destek tam destek :)))))
Canım dün giremedim kusura bakma
Sık sık ve az yemek sadece evdeyken mümkün olduğundan okul zamanlarında akşama kadar aç kalıyorum
Önerisi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?