- 30 Aralık 2009
- 23.414
- 92.937
- 1.123
- Konu Sahibi Led_BiR_Vele_DisTiri
-
Ehliyetimi aldim ertesi gun trafige ciktim hem de istanbulda. Simdi diyorum ki deli cesaretiymis valla. Ama iyi ki cikmisim arada minik kazalar yasasam da o gunku cesaretim olmasaymis hala ehliyet cuzdanda duruyor olurdu. Eger acemiligi atinca arabanizi degistirme imkaniniz varsa manuel oneririm. Biz oyle yaptik.manueli iyice ogrendik daha bi sure daha kullanacagiz tamam acemilik gecti sayilir dedigimizde de satip otomatik alacagiz istanbul icin diger turlusu iskence zaten.Merhaba kk hatunları bugün direksiyon sınavım vardı geçtim ehliyeti almaya hak kazandım ama araba sürmek konusunda malum 12 saatlik bir ders sonucunda takdir edersiniz iyi bir şöför olmak için yetersiz..Sizler yani araba kullanmasını bilenler sürekli sehir içi trafiginde mi pratik yaptınız yoksa uzun yolda mı ? Otoban tecrübem oldu iyiydim aslında çünkü trafik yogun degildi 2.5 saat boyunca 90 km hızla kullanabildim iyiydim yani bana göre ama eşime göre yetersizdim..O ise sirekli şehir içi trafiginden kaçırıyor beni ama zaten uzun yolla işimiz anca memlekete gidecegimız zaman olacagı için ben istiyorum ki şehir içinde de tecrübem olsun..Dur kalk ve seri olmak bunlar zaten şart ama yetersizim işte oofff ..
Araba almayı istiyorum ama manuel ya da otomatik mi karar veremedim sözü vardı eşimin ehliyeti alırsam bana araba alacaktı ama bilemiyorum manuelde daha iyi olmadan otomatik almak saçmalık gibime geliyor..
Sizce ne etmeliyim şu direksiyon ve araba işinde bana önerilerinizi bekliyorum
İstanbul için kesinlikle otomatik..İstanbul'dayız hatunlar hepinize cevaplar için teşekkür ederim
Ya şehir içi lazım bana aslında çünkü dur kalk,trafik işaretleri,trafik malum burası İstanbul dur kalk yapmayı seri hale getirmeliyim.
Peki otomatik araba mı daha ideal oluyor ?
Eşim tam bir manuel hastası oooff
Önce düz vites kullanın, sonra dilerseniz otomatiğe geçersiniz.Merhaba kk hatunları bugün direksiyon sınavım vardı geçtim ehliyeti almaya hak kazandım ama araba sürmek konusunda malum 12 saatlik bir ders sonucunda takdir edersiniz iyi bir şöför olmak için yetersiz..Sizler yani araba kullanmasını bilenler sürekli sehir içi trafiginde mi pratik yaptınız yoksa uzun yolda mı ? Otoban tecrübem oldu iyiydim aslında çünkü trafik yogun degildi 2.5 saat boyunca 90 km hızla kullanabildim iyiydim yani bana göre ama eşime göre yetersizdim..O ise sirekli şehir içi trafiginden kaçırıyor beni ama zaten uzun yolla işimiz anca memlekete gidecegimız zaman olacagı için ben istiyorum ki şehir içinde de tecrübem olsun..Dur kalk ve seri olmak bunlar zaten şart ama yetersizim işte oofff ..
Araba almayı istiyorum ama manuel ya da otomatik mi karar veremedim sözü vardı eşimin ehliyeti alırsam bana araba alacaktı ama bilemiyorum manuelde daha iyi olmadan otomatik almak saçmalık gibime geliyor..
Sizce ne etmeliyim şu direksiyon ve araba işinde bana önerilerinizi bekliyorum
otomatik alın keyfinize bakın manueli öğrenmeye hiç gerek yokİstanbul'dayız hatunlar hepinize cevaplar için teşekkür ederim
Ya şehir içi lazım bana aslında çünkü dur kalk,trafik işaretleri,trafik malum burası İstanbul dur kalk yapmayı seri hale getirmeliyim.
Ben 2012 de aldım ehliyeti. İlk deneyimim Sarıkamış'in bir karış buzlu ve yokuş yollarında oldu. Hem de kiralık araba ile. ( cesarete bak) 8-9 ay sonra istanbula tasininca ilk arabamizi aldık. Ve neredeyse ilk deneyimler İstanbul trafiğinde hem de levent etiler arasında başladı. Mecburdum kullanmaya. Toplu taşıma ile ise gitmek tam bir eziyetti benim için. İlk olarak kısa ve tenha yerlerde gidip geldik eşimle. Yokusta dur kalk çalıştık. Karanlıkta gidip geldik. Yavaş yavaş tek çıkmaya başladım. İlk zamanlar bilmediğim yolları kullanmadım. Şimdi ise ayağımı tam olarak yerden kesmiş durumdayım. Çok işime yariyor.İstanbul'dayız hatunlar hepinize cevaplar için teşekkür ederim
benim de ufak tefek kazalarım oldu. Ama yine bindim. Yine bindim. İyiki binmisim.Ehliyetimi aldim ertesi gun trafige ciktim hem de istanbulda. Simdi diyorum ki deli cesaretiymis valla. Ama iyi ki cikmisim arada minik kazalar yasasam da o gunku cesaretim olmasaymis hala ehliyet cuzdanda duruyor olurdu. Eger acemiligi atinca arabanizi degistirme imkaniniz varsa manuel oneririm. Biz oyle yaptik.manueli iyice ogrendik daha bi sure daha kullanacagiz tamam acemilik gecti sayilir dedigimizde de satip otomatik alacagiz istanbul icin diger turlusu iskence zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?