Ehliyet sınavı

esvedleyl

Guru
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2012
146
0
296
Almanya
Mrb. Belki konuyu yanlis yere actim.

Simdi ben ehliyet sinavina girmistim gecen ay ve bunu 32 puan yanlis yaptim bunu cidden basarabildim. Almancam gercekten cok iyi. Türkce yapsam sinavi hic bisi anlamam. Simdi bu ayin 25 yine giicem. Ve yine basaramayip kaybedicem diye cok korkuyorum. Kardeslerim ilk sinavda sifir yanlisla aldi. Ben kendimi baya bi salak hissediyorum :) sorularu calisiyim derken herseferinde yanlis yapmayi basarabiliyorum. Bu seferde alamassam bidaha girme gibi bi imkanim yok. Onu bos ver herkeze rezil olucam. Sorun bes puanlik sorular degil onlar niyeyse hic yanlisyapmiyorum ama su 2.3 sorular var ya onlara gicik oluyorum girmiyor bu türlü kafama neyapmaliyom siz nasil calistiniz ?

Almanca ne alaka Almanya da mı giriyorsun sınava..anlamadım..

Evet almanyada yasiyorum sinavda o yüzden almanca ama zaten turkce olsa hic bisi anlamam. Almancam cok iyi oldu halde zorlaniyorum kafama girmiyor bi turlu arkadaslarim hic calismadan girip aldilar ben anlamiyorum

Hmm..Orada sınav nasıldır bilemiyorum. Almanya da yaşayanlar cevap verse iyi olur. Ama ezberin kuvvetliyse ezberlemeye çalış..eski sınavlarda ne sormuşlar onlara çalışsan..

sorular standarttır zaten son haftada kursun verdıgı soruları ezberle

sorular standarttır zaten son haftada kursun verdıgı soruları ezberle

Sorun kurs bi cd vedi calis diye oksdar baska bisi yapmiyrolar. Ezberim aslinda iydir ama niyeyse sorulari görünce bide cvplara bakincs aklim karisiyor. Ve yanlis yapiyorum. Aglaktan yüzüm sisti bu aptal sesi ben niye yapamiyorm bide hep derdim hangi gerizekali yapamazki bunu diye demek o gerizekali benmisim. Önceden hep derdim ben girsem hemen alirim diye. Hepbsoyle gicik gicik soru koyuyorlar sanki ne lauimsa trafik kuralarini zaten biliyorum. A yok hani arabaya arkasini bisi takiyoar ya on la hangi hizla gide bilirsin fln yok abuk subuk soru. Kendimi salak gibi hissediyorum. Biliyorum bigün zaten ehliyet olacak ama bosuna simdibkaybetmek istemiyorum. Bidaha girmeye de utanairim ozamanda almamassam. Dalga gecicek jerkez. Aptal

Ezber yapacaksın başka şansın yok.

Yaiyorum aklima bi türlu girmiyor. Okadar calisiyorum bidaha soru geldimmi yanlis yapmayi basarabiliyorum bu nasil bi salaklik. Burda komsumusun kizi var 12 kere girdi ve hep kaybetti. Onun gibi olucam diye endise ediyorum. Zaten ikince ye girmem aptallik.

Once bogenlardaki sorulari cozdum.sonra hangi sorularda hata yapiyorsam onlari calistim.yani soruyu ve dogru cevabi calistim.6060

cd deki sorulari yaptigin zaman zaten cogu sorular ayni geliyor...
mutlaka cd ye calis ve diyelim gercekten bi soruyu 3 kere yanlis yaptin..bu sorulari not al.. yazarak yani.. böylece kafana girer emin ol.
bende yazili sinavimi ikincide aldim.. hatta ilkine öyle bi emin girmistimki ne calistim ne bisey yaptim alirim hesabiyla
haha bi girdimki 30 küsür yanlis.. ikinciye calisarak girdim bol bol cözdüm ve yanlis yaptigim sorulari not aldim dogru cevabiyla..
allah yardimcin olsun canim

Günaydın arkadaşım ezber yapacaksın ozaman Almanya'da kaç yazılı sınav hakkın var bizim burda ehliyet için başvuru yaptıkmı 5 yazılı hakkın oluyor eger 5 inde de veremezsen tekrar sil baştan dosya açtırıyorlar bir tanıdıgım 5.sınavda verdi.

almanya da nasıl bilmiyorum ama bizim ülkemizde sorular aynıdır ezberlersin ve büyük olasılıkla geçersin:):)

Kazana arkadaşların nasıl kazandıysa nasıl bir yöntem kullandı ? Bence sana yardımcı olabilirler..

Kendini bu kadar strese sokma belki bu yüzden konulara hakim olamıyorsundur

Okadar zorlaniyorsan demekki birseyleri anlamamissin ki zorlaniyorsun.

Önce kurallari anlamaya calis, sonra cd yi calisirken, bir kez calis hata yaptiklarini not et.

sonra bir arkadasini , annenini babani vs kim varsa , yanina al onunla beraber yap, o anlamadigin sorulari anlatsin, belliki düsünem veya mantik hatasi yapiyorun beyninde.

Anladigin zaman zaaten sorun cözülür.

Hem acelende yok niye stress yapiyorsunki.

Alleladele yapma anlayarak yap

cvp icin tesekür ederim ..

tanidiklarim kac kere aradim yardim edin sorularda fln beraber calisalim dedim ee sen gel diyorlar en 100 kez aramisimdir..gezmekten ilgilenmiyorlar bile kendileri aldi ya
ne giciklar demi soruya bakiyorum baska bisi anliyorum cvp lara bakiyorum baska bisi görüyrum acip bakmak bile istemiyorum .zaten hepsini yanlis yapicam diye

bu fikir cok iyi tesekür ederim . kagitA yazmayla deniycem ama okadar soruyu nasil sigdtricam bilmiyorum ..,.

canım yaa tam da hassas olduğum konuyu açmışsın... ben de trafik ve ilkyardımdan geçtim sadece tek puanla motordan kaldım nasıl koymuştu anlatamam... bi daha da moralim bozuldu girmedm artk.Okul bitince belki ya da son senede düşünüyorm bi daha... ya benden sonra sınava giren ark.larm,ehliyete niyetlenen herkes aldı şmdi kullanıyo çldırıyorum bazen düşündükçe motor bu kdrmı zordu ya anlamıyorum o kdr arkadaşm da yaptı hep ben kaldım.Yeternce mi çalışmadm acaba blmiyorum çalıştm ama hepsini birbirine karıştırıyodum bi daha almaya niyetlendiğimde yutucam kitabı artk gerçekten

Son düzenleme:

Niye girmedin arkadaşım 2.sınavda verirdin şimdi yeniden sil baştan dosya açtırman gerekli hiç olmazsa ikisini vermişsin şimdi tekrardan 3 nünden de gireceksin tekrar dan girseydin keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…