- Konu Sahibi beyaz toprak
-
ben de 3 gün oldu derslere başlayalı. sanki beceremiyor gibiyim. hem vites değişip,hem de direksiyonu kontrol etme gibi işleri zor yapıyorum. daha önce de hiç kullanmadığım için acemeliğim fazla.
neler yaptırdılar sana sınavda?
ben de 3 gün oldu derslere başlayalı. sanki beceremiyor gibiyim. hem vites değişip,hem de direksiyonu kontrol etme gibi işleri zor yapıyorum. daha önce de hiç kullanmadığım için acemeliğim fazla.
:88:
yeni bir kural cıkmış ama bu sınavda ama önümüzdeki sınavlarda. direksiyon eğitmeni yerine önde sınavı yapan bir kişi oturucakmış. işallah bu sınavlara denk gelmez. benim kurs bitti. 16 nisanda sınava giricem. hiç ders calışmadım ama derslere girmenin cok büyük etkisi var!!!
ben yazılı sınava deli gibi çalışmıştım her gece en az 2 saat çıkmış soruları çözüyordum.yani o kadar ki Öss'ye bile bu kadar çalışmamışımdır.sonuç mu? ilkyardım 93__trafik 100__motor 98.direksiyondan da 85 aldım geçtim çok şükür.darısı herkesin başına
geliba bu şekil yapılmasından önce olacak olan son direksiyon sınavları bizimkiler olacakmış-inşallah geçerim-yazılı sınavı da çok kafana takma. ben yeni ameliyat olmuştum,hiç derse de gitmemiştim,sadece internetten ders izledim,sorularımı çözdüm. sınav sabahı da çıkmış sorulara göz attım. zaten sınav sonucum önceki sayfada var. hiç stres yapılacak bir durum yok yani.
ben en cok direksiyon sınavından korkuyorum. ben araba kullanmasını biliyordum. eşimle evlendikten sonra birlikte kullandık ama yanlış tavırları yüzünden nerdeyse debriyaj fren hangisi dicem. yani psikolajik baskı. en ufak yanlışımda kızıyor, bende alınıyorum:)) koca ile ögrenilmezmiş, anca gerilenirmiş:) ama azmettim. kursu hayırlısı ile vereyim. özel direksiyon hocasıda tututucam. sonrada arabamı alıcam. eşim yanından geçerkende ona korna basarım
öyle ters tepki veriyorsa iyice öğrenene kadar onun yanında sürme bence. pratikleştikten sonra zaten havanı atarsınn
hadi bakalım yarın sabah sınavım var.
Hayırlısıyla güzel haberlerle dönerim inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?