• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ehliyet sınavını nasıl geçeceğim 0 bilgi:(

Papatya129

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2014
2.031
2.472
133
çalıştığım için derslere gidemiyorum nereden ve nasıl çalışabilirim kızlar son zamanlarda giren varsa yardımcı olabilir mi taktik verir misiniz tekrar para vermek istemiyorum :((

Gittiğiniz kursun Ders kitapçığı hazırlamış olması lazım çözümlü sorularla birlikte, uğrayıp onu alın. Kendi kendinize bir kere baştan sona okuyup soruları çözseniz tam puan yaparsınız, çok kolay zaten yeni sistemin yazılı kısmı.

son yıllarda çıkan soruları çöz. çok kolay zaten 1 gün çalışmayla ortalama zeka ve ortalama eğitimde bir insan rahat rahat geçer.

çıkmış soruları alıp çözsen yeter en fazla bir kaç saatini alır. biz öğrenciyken sınıfcak almıştık vize haftasında girmiştik ehliyet sınavına da o psikolojiyle de hızlıca çözmüş olabiliriz tabi :)

Telefon uygulamaları var ehliyet sınav soruları diye. Geçmiş dönem soruları ve cevapları var. Aynı zamanda sürücü kursundan oraya ait kitapçığı alıp çalışabilirsiniz. Her konu bitiminde o konuya ait test kısmı da oluyor. Çok da aşırı zor değil sorular zaten. 11 şubat 2017 sınavına girmiştim ben de.

Canım asıl direksiyondan nasıl gecicez??
:(
Yazılı sınav için ben kursun verdiği kitapçıga baktım soru çözdüm bide çıkmış soruları çözdüm 90aldım

kitabı bir kere okumak yeterli
çıkmış soruların hepsini çözdüm
ve çoğu mantık sorusu korkmayın

Bende son 2 gün geçmiş sınav sorularına çalışıp 90 almıştım, zor da olmuyor zaten..

çalıştığım için derslere gidemiyorum nereden ve nasıl çalışabilirim kızlar son zamanlarda giren varsa yardımcı olabilir mi taktik verir misiniz tekrar para vermek istemiyorum :KK43:(
Cikmis sorulari çöz ben ole grdim tek seferde geçtim sknti yapma kendine çok kolay ve benzer hatta bi kaç yilin kini çöz hepsi ayni cikiyi

çalıştığım için derslere gidemiyorum nereden ve nasıl çalışabilirim kızlar son zamanlarda giren varsa yardımcı olabilir mi taktik verir misiniz tekrar para vermek istemiyorum :KK43:(
Valla canım bende derslere gitmedim oturdum eski yıldan çıkan testlere baktım üçündende geçtim 5 senedir ehliyetim var Allah'a şükür yatıyor cepte :D

Herkesin dediği gibi son 4 yılın çıkmış sorularını çöz mantığını anla yeter de artar. Direksiyon sinavina da pratiksiz gireyim deme hemen anlasiliyor duzgunce direksiyon derslerine katilip katilmadigin

Küçük kitapçığı oku, içindeki soruları çöz, (takriben iki saatini alır) tebrikler sınavı kazandınız.

Ben kitaptaki ve eskiden çıkmış soru cevapları ses kaydı yapıp dinlemistim ister istemez ezberliyorsun ve soruyu görünce hemen aklına geliyor. Tavsiye ederim.

Bence ehliyet almak isteyen herkes mutlaka o kursa gidp derslere çalışmalı. Çünkü orada edineceğiniz bilgiler size hayat boyu yardım edecek. Ben ehliyetimi 20 sene önce aldım ve ciddi ciddi kursa gidp dersleri takip ettim. Motor bilgim eşimden fazladır diyebilirim. Acil durumlarda sorunun aşağı yukarı nereden olduğunu bile anlarım. Bu bilgiler size gerekli olduğu için o kursları yapıyorlar. Lütfen bu işi ciddiye alın. Hayat boyu size yardımcı olacak bilgileri gereksiz diye görmeyin. Kolay gelsin

İnternetten son yıllarda çıkmış sorulara bak ve kurşun hazırladığı kitapçıklar da konuş onu testler var onlara bak oralardan çıkıyo zaten panik yapma cnm basıp sorular cikıyo 4 5 gun baksan sorulara gecersin

Ya kızlar bende ehliyete yazılıcam sanırım eylül ayındaki sınava gireceğim. Nasıl oluyor sınavları filan zor mu özellikle direksiyon?

Ben de ehliyet sınavından çok korkuyorum. Gaz ne fren ne onu bile bilmiyorum. Kırmızı ışıkta duruyoruz yeşilde geçiyoruz. Başka bir bilgim yok.

Back
X