Kullaniyorum zaten ama onunla birlikteyken veriyor bitek. Kaçirma isi bana gore degil malesef :) zaten normalde kendiside arabasiz biryere gitmez.Eşinde hakli 1 yillik tecrube cok az trafige cikmaniz icin. Mahalle arasinda kullanin tecrube olur
Yoo gayet yapanlar var.. kaza yaparda arabaya birsey olur diyeTek başınıza trafiğe çıkabilecek yeterlilikte olmadığınızı gördüğü içindir. Bir insan eşine sırf gıcıklık olsun diye arabasını vermemezlik yapmaz...
Aslında aracın durumuna da bağlı. Araç tamamen orjinalse yeniyse hasar kayıtsız boyasız vs.bu gibi durumlarda da erkekler vermez arabalarını çünkü herhangi bir hasarda herhangi bir durumda o arabanın piyasası çok etkilenir. Bunları da düşünüyor olabilir. Ama orta halli ve acınmayacak bi araba olsa adam verir niye vermesin. İnatla yine vermiyosa gidin sebebini sorun daha ne diyeyimYoo gayet yapanlar var.. kaza yaparda arabaya birsey olur diyebu is zaten tek basina pekistirilir. Yanindada suruyormus zaten, gicikligina vermiyor bence
Gizlice alın :) sonrada güzelce gidip geldiğinizi anlatınMerhaba kızlarrr. Bi konu da benden gelsin bakalım. Varmi benim gibi olann. Ehliyetimi alalı nerdeyse 1 sene oldu. Eşim yanımdayken arabayı veriyor gayet güzel kullanıyorum ama tek arabayı bana vermiyor. Delirecem.. bi işim oluyor ben gideyim diyorum arabayla yok hayal kurma ne guzel hayallerin var vs. Birde gülüyor sinir oluyorum. Ben onsuz araba kullanamıcakmıyım. Ki kullanmamda da hic bir skıntı yok. O yanimdayken telefona gömülür hatta müdahale etmez bile. Ben ne yapicam ne demeliyim de arabayi bana verir benim gibi olup esini ikna edebilen varmi yazarsaniz cok sevinirim.
Aslında buradaki sorun, evli erkeklerin arabaları sadece kendine ait görmesi zaten. İster sıfır kilometre olsun ister 10 yıllık araba, vermiyorum deme hakkı yok, benim evlilik ve eş anlayışıma göre tabi.Aslında aracın durumuna da bağlı. Araç tamamen orjinalse yeniyse hasar kayıtsız boyasız vs.bu gibi durumlarda da erkekler vermez arabalarını çünkü herhangi bir hasarda herhangi bir durumda o arabanın piyasası çok etkilenir. Bunları da düşünüyor olabilir. Ama orta halli ve acınmayacak bi araba olsa adam verir niye vermesin. İnatla yine vermiyosa gidin sebebini sorun daha ne diyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?