2014te aldım ehliyeti. Ozaman sevgiliydik eşim öğretti kullanmayı. Nişanlılık döneminde de kullandım. Hatta 4-5 saatlik yola gitmiştik ben kullandımMerhaba kızlarrr. Bi konu da benden gelsin bakalım. Varmi benim gibi olann. Ehliyetimi alalı nerdeyse 1 sene oldu. Eşim yanımdayken arabayı veriyor gayet güzel kullanıyorum ama tek arabayı bana vermiyor. Delirecem.. bi işim oluyor ben gideyim diyorum arabayla yok hayal kurma ne guzel hayallerin var vs. Birde gülüyor sinir oluyorum. Ben onsuz araba kullanamıcakmıyım. Ki kullanmamda da hic bir skıntı yok. O yanimdayken telefona gömülür hatta müdahale etmez bile. Ben ne yapicam ne demeliyim de arabayi bana verir benim gibi olup esini ikna edebilen varmi yazarsaniz cok sevinirim.
Yedek anahtarı alın kullanın. Ben ehliyetimi aldım ama arabamız yoktu 7 yıl sonra evlendim eşim nişanlanmadan önce başladı bana pratik yaptırmaya .Merhaba kızlarrr. Bi konu da benden gelsin bakalım. Varmi benim gibi olann. Ehliyetimi alalı nerdeyse 1 sene oldu. Eşim yanımdayken arabayı veriyor gayet güzel kullanıyorum ama tek arabayı bana vermiyor. Delirecem.. bi işim oluyor ben gideyim diyorum arabayla yok hayal kurma ne guzel hayallerin var vs. Birde gülüyor sinir oluyorum. Ben onsuz araba kullanamıcakmıyım. Ki kullanmamda da hic bir skıntı yok. O yanimdayken telefona gömülür hatta müdahale etmez bile. Ben ne yapicam ne demeliyim de arabayi bana verir benim gibi olup esini ikna edebilen varmi yazarsaniz cok sevinirim.
Ben de tam tersi . 11 yıldır ehliyetim var ve hiç sürmedim . Cesaretim de yok . Eşim de çok kızıyor senin de sürmen lazım diye . Özel ders alıp başlamam lazım
Cidden oyleEvin onune gelince bakkala rica ettim deseydiniz inanirdi. Boyle sacma seye inanirlar da gozuyle gordugu park edilmis arabaya inanmazlar. Araba kullanmak erkeklere ozgu bir yetenek, onlara gore.
Hele de araba otomatikse. Araba ile bogusmadan yolun keyfi cikariliyor. Yokus yukari el freniyle kalkis cogu kisi icin sorundur. Kolayi var. Yokus kalkis destekli araba. Milim kacirmiyor. Medeni ulkelerde araba kullanmak, araba kullanmaktir. Ulkemizde araba kullanma ise arac kullanma harici her sey. Ustunluk, eziklik, ego tatmini, basarisizlik duygusu.Cidden oyle
Simdi kendi arabam var kullaniyorum ama esim yardimci olmasaydi belki bukadar cesaret edemezdim yinede.
Devamli yanindayken kullandirdi oyle alistim.tek kacirmak kalmisti onuda yapinca tamam dedim oldu bu is
Araba kullanmak gerckten cok eglenceli.bence en cokta kadinlara uygun birsey.stres atmaya birebir...
Kuzenim tek başına arabayı aldı tamponu bi yere vurmuş sırf tampon değişiminden mi nedir hasarsız arabaya 6000 tl hasar kaydı geçildi bunların hepsi arabayı satarken zarar araç da son modeldi
Ben manuel kullaniyorum.yokuslardada hic kacirmadim el freniyle degilde kavrama noktasiyla gayet guzel kalkis yapabiliyorum.Hele de araba otomatikse. Araba ile bogusmadan yolun keyfi cikariliyor. Yokus yukari el freniyle kalkis cogu kisi icin sorundur. Kolayi var. Yokus kalkis destekli araba. Milim kacirmiyor. Medeni ulkelerde araba kullanmak, araba kullanmaktir. Ulkemizde araba kullanma ise arac kullanma harici her sey. Ustunluk, eziklik, ego tatmini, basarisizlik duygusu.
Ozellikle annelerin araba kullanabilmesi elzem. Araba artik uzvunuz gibi oluyor.Ben manuel kullaniyorum.yokuslardada hic kacirmadim el freniyle degilde kavrama noktasiyla gayet guzel kalkis yapabiliyorum.
Esimin araci suan otomatik.onu da bazen kullaniyorum zaten manueli kullandiktan sonra otomatik daha kolay oluyor
Sadece erkeklerin tekelinde degil bu arabalar sonucta.ogrenmek icinde ekstra bir iq duzeyine gerek yok.
Hanimlar azicik cesaretli olun.bir yaya ya carpmadiktan sonra ufak tefek arac hasarlarindan birsey olmaz.
Araba surmek omur boyu rahatligin teminati
1 hiç kimse sizin dediklerinizin aksini söylemedi zatenaraba bir "araç"tır. bir yerden bir yere gitmek için kullanılır, bunun acil işi vardır, çoluğun çocuğun hatta o size arabayı vermeyen eşinizin hastalığı vardır. eşya taşıması vardır, alışverişi vardır.
1 araba bir erkek oyuncağı değildir.
2 ay kocamın arabası çok kıymetlidir hastalıklı bir düşüncedir
3 araba yatırım tavsiyesi değildir, araba satarken kar etmek nadir gerçekleşir.
4 arabaya hasar gelmesi sadece sizin hatanız değildir, durduğu yerde de biri çarpıp kaçabilir, değerinin düşmeme garantisi çok çok enderdir.
5 ve zaten herkes araba kullanmayı ufak tefek hasarlarla öğrenir.
Bu kadar güvenin iyi olmadığını düşünüyorum 22 yıldır araba kullanan biri olarak.Tabiki kendime sonsuz guveniyorum hatta esim bile sasiriyor cok cabuk ogreniyorum ve kendime güvenim var diye ben boyle degildim ilk ogrendigimde sen iyisin masallah falan diyo ama gene de iste tek basima arabayi vermiyor daha
Yanlis anladiniz sanirim normalde yanimdayken arabayi ben kullaniyorum sorun tek basima vermemesinde. Yani arabada kimse yokken uzaga gitmemeEşiniz çok ilginç bir insanmış. Benim de ehliyetim var ama düz vites arabamız be yazık ki kullanamıyorum. Benim eşim de sırf arada alkol alabilmek için, anneme fln gitmem gerektiğinde şöförlüğümü yapmamak için bana kullandırmaya kalkıyor. İlla öğren diye tutturuyor. Düz vitesle beceremem diye cesaret edemiyorum.
Çevremizdeki her koca arada başka başka gerekçelerle eşine zorla kullandırtıyorlar.
Eşinize zerre anlam veremedim.
Ama eğer hevesiniz varsa ikinizin arabası bal gibi de vermek zorunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?