Ehliyeti olup araba kullanmayanlar🙄

Ben o adami gebertirim ya nerden onun arabasi oluyorki? Ortak birsey neden sadece onun oluyor yani? Ayrica yeniyse yani kaza olursa sigorta var odenir bi sekilde,.. yani kaza olursa sana bisey olursa diye dusunulmesi gerekir, arabaya degil..

Ehliyet almaya niyet aşamasındayken kendini bilmezin biri cüzdanında mi gecireceksin diye kahkaha atmıştı ki kendisi 20 senedir öyle yapmış ne münasebet kimliğim var cüzdanda gezdirmeye ehliyet araba için demistim ehliyetim hiç cüzdanıma girmedi acil çıkar da unutursam diye arabada duruyor

Ben o adami gebertirim ya nerden onun arabasi oluyorki? Ortak birsey neden sadece onun oluyor yani? Ayrica yeniyse yani kaza olursa sigorta var odenir bi sekilde,.. yani kaza olursa sana bisey olursa diye dusunulmesi gerekir, arabaya degil..
Kaza olacaksa eşi kullanırken de yapar ki erkekler daha dikkatsiz kaza konusunda bence

Eşinde hakli 1 yillik tecrube cok az trafige cikmaniz icin. Mahalle arasinda kullanin tecrube olur

Daha neler artık. Bir aylık tecrübeyle şehirler arası yol gittim ben tek başıma. Bir yılın sonunda trafik kurdu olmuştum. Çok uzun bir süre bir yıl.

Konu sahibi, o arabanın sadece eşinizin olmadığını (evlilik içinde alındığını varsayıyorum) sizin de kullanmaya hakkınız olduğunu, izin vermeyecekse durum uygunsa kendinize bir araba alacağınızı uygun değilse bunu satıp daha düşük modelde iki araba almak istediğiniz söyleyin.

Canım ne güzel eşin göstermiş trafiğe çıkarmış bence biraz daha tecrübeli olmalısın. Gerçi yaşadığın şehri bilmiyorum ama bizim burasının trafiği berbat 2 yıldır ehliyetim var tek çıkmak istemem. Bence sende biraz daha bekle 1 yıllık tecrübeyle gitme

Arabam olaydı da endişe edeydi tek kullanmama.. arabasızliktan depresyona girdi adam...

Eşin böyle yaptığı sürece daha çok demoralize olursun..

Ben olsam dinlemem.
İşim varsa alır giderim.
Dışarda yaşlı nenemler bile kullanıyor yahu onları hiç görmüyor mu eşin?

Eşinizin kişisel arabası mı? Evlenince mallar ortak olmuyor mu? Hayatınızı birleştirmek için söz verirken eşiniz araba hariç mi dedi? Bana durum çok saçma geldi. Araba ortak mal ise ikiniz de kullanabiliyorsanız ki bu tahminle olmaz ehliyet alabildiyseniz kullanabiliyorsunuz devlet size izin veriyor demektir. Ee dahası ne? Alın arabanızı çıkın işiniz olunca.

Ben de tam tersi . 11 yıldır ehliyetim var ve hiç sürmedim . Cesaretim de yok . Eşim de çok kızıyor senin de sürmen lazım diye . Özel ders alıp başlamam lazım

Aslında buradaki sorun, evli erkeklerin arabaları sadece kendine ait görmesi zaten. İster sıfır kilometre olsun ister 10 yıllık araba, vermiyorum deme hakkı yok, benim evlilik ve eş anlayışıma göre tabi.
Haklısınız zaten benim demek istediğim erkeklerin mentalitesi böyle ben de aynı durumu abimden çektiğim için az çok anlayabiliyorum onların düşünce yapısı bu şekilde hepsi aynı değil tabiki ama bize trafikte çoğusu güvenmez bu bir gerçek

Bende arabamı kimseye vermem ,arabayı mal gibi görmeyin ortak vs ,cep telefonu gini kişisel bi mal,1 yıllık tecrübe çok az siz bi hocayla çıkın ,eksiklerinizi söyler varsa paranız çalışıyorsanız kendinize bi araba alın

Erkekler oyle dusunebilir, bu kadar mallari kiymetli.

Ben kendi aldigim arabami esimede verdim herkese verdim ailede. Gerekirse yine veririm.. anlamiyorum bu kadar takinti yapilmasini.. ki hele hele ortak alinan bir arabaysa erkekse vermiyorum desin, yok oyle bi dunya

Bir tek kayinvalidemlere izin veriyor tek basima surmeme oda zaten 5 dklik bi mesafe carsiya gitmeme o yokken vermiyor

Adam cimrilik yapiyor bence.. ben olsam fena paralardim onu, ortak olan seyi nasil vermez? Ya da o hakki nasil goruyor kendinde?
aslinda cimrilik degil cok fazla ince dusunuyor :) ya yolda giderken itin biri gelip arabayi önüne kirarsa napacan falan diyor. Fazla detaycidir esim normal de de

Unutmadim ki hocayla ders alayim dedigim gibi esimle surekli kullaniyorum zaten o yanimdayken skinti yok hic mudahale bile etmez ama tek vermek istemiyor. Goruyor aslnda kusursuz kullandigimi

aslinda cimrilik degil cok fazla ince dusunuyor :) ya yolda giderken itin biri gelip arabayi önüne kirarsa napacan falan diyor. Fazla detaycidir esim normal de de
Olacagi varsa oluyor, o ihtimal onda yok mu? Kaza mecbur yapcan yani kacari yokki, hepside birer tecrube oluyor. Allah kotusunden korusun

Aynen bu da var tabi. Aracin parcalari biraz pahali yani icinde bi sey bile bozulsa 1 2 bin ödüyor.

Valla öyle ya :)) normalde yanimdayken de hic karismaz telefona gömülür mudahale etmez dediginiz gibi bende dedim ona aksam tek basima surmeden nasil ogrenebilirm diye. Ama beni dalgaya aliyor :) sen suan stajer ehliyetlisin 2 sene yok sana tek basina diyor. Ha yanindayken ver anahtari dedigimde veriyor o zmn skinti yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…