Erkek İnfertilitesi Ei Azosiperm olup pozitif olan var m ?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
evet anladım canım..hayırlısı...orada kadıköydeymiş...o yönden zor olur yani..şu tam teşekküllü testlerimizle medikananın yolunu bi tutiim bakiiim..sana aynen en ince detayına kadar anlatıcam..o kadar uzun sürermiki benim çapada sonuçlar canım yaa?çokta uzatırlarsa direk giderim medicanaya.inan hiç sabrademiyorum ya..zaten 2 yılım öööle boşuna geçti..

valla eşime çok testler yapıldı.....en son genetik testi istediler...ve o genetik test için 1 ay sonraya randevu veriyolar 8 ay sonrayada sonucu alıyosun.....değişmiş olamaz heralde....ama randevu almışsın...istersen çapayla görüş ne zamana kadar sürer diye...ama zannımca uzun sürer arkadaşm.....ve eşim genetik testini özelde yaptırdı..onuda yazıyım...ama onun haricindede çok test yapılıyo....

ayrıca uğur böceği parasal durumun iyiyse bende hiç bekleme derim....medikanaya gitmen daha iyi olur....

ben ekim kasım gibi başlayacagım henüz karar veremiyorum eşimden dolyı salıyorum açıkcası sıgar içiyor bırakmıştı başladı bende geciktiriyorum tedaviyi etkiler diye

kesin belli değil canım...3 ay diyoduk ama eşimle daha kesin konuşmadık...sen ne zaman yapmayı düşünüyosun

ben ekim kasım gibi başlayacagım henüz karar veremiyorum eşimden dolyı salıyorum açıkcası sıgar içiyor bırakmıştı başladı bende geciktiriyorum tedaviyi etkiler diye düşünüyorum

benim eşimde tutmazsa başlıycam felan diyodu...çok üzülüyodum tutmazda başlar diye....ama allah şükür başlamadı sigaraya...bencede bıraksın eşin ondan sonra başlayın...olumsuz etkiler...benim eşimde arada sırada içiyo bazen....yaznında milet içince canı çekiyomuş....sigara içenlerin yanında bulunmamak lazım canım

vallahi bende içiyordum ama bıraktım bu kadar önemli birşeyi riske atamazdım açıkcası onda kızmıyor değilim aslında ama ne yapacaksın dinleyen yok işte

vallahi aynı yerler fikri gerçekten güzel olur an ve an durum hakkında bilgilendiririz birbirimizi tabi önce rabbimden hayırlısı

bu arada ben küçük bir detayı yazamk istiyorum arkadaşım ben hiç bir testimi medikanada yaptırmadım tüp bebek aşamasında bir kısmı samatyada bir kısmı samatyanın gönderdigi özel merkezlerde

valla canım hiç içmedim....bencede bırakarak en iyisini yapmışsın...inş eşinde en yakın zamanda bırakır....anlamıyorum ya nasıl içeler....biliyolar spermleri yok...ve onu içince dahada etkiliyo...fakat buna nazaran yine içiyolar...benimde eşim ara sıra içtiği vakit laf sölüyom ama dediğin gibi tınlayan yok....

bana alman çok yakında...ona para lazım para....bende yakın yer istiyorum fakat nasip...bakalım hayırlısı

Back
X