Erkek İnfertilitesi Ei Azosiperm olup pozitif olan var m ?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
evet kızlar bugün bitürlü kavuşamadık:))kopuk kopuk olduk...bende ara ara girebiliyorum kızlar...neyse hilal dediğin gibi sabrın sonu selamet derler...inşallah hepimiz için en hayırlısı olsun.geç olsun güç olmasın tabiki...ama benim yaş sorunu olduğundan acele etme isteği dahada fazla oluyo..zaten adetlerimde çok azalmaya başladı...bide son zamanlarda erken menepozu çok duydum.30lu yaşlarda olan çok var..o da korkutuyo beni..

canım takma sen kafanı o tür şeylere...ona bakarsan 20 yaşına gelmemiş birinde dahi oluyo menepoz....daha yaşın o kadarda büyük değil...şimdiden çok sitres yapma.....heyecan varmı yarın dr.a gidicen ya....ilk başı yapıyosun ya sonu gelir allahın izni ile

sağol pozitif enerjimm benim:) canım siz olmasaydınız beni bu kadar kim motive edicek kim yol gösterecekti...hem dert ortağım hem kader arkadaşlarım ...iyiki üye oldum buraya:)

bide inan size o kadar alıştım .bigiyardan nefret eden ben şimdi oraya oturmadan duramıyorum..epey bağımlılık yapıyosunuz yani...sanırım aynı hisleri yaşadığımızdan kaynaklanıyo bu..

bende pc da sadece oyun oynardım....şimdi bu siteden oyun oynamaya vakit kalımıyo canım.....ben de çok alıştım size ya.....bende iyiki kayıt olmuşum diyorum......gerçekten bağımlılık oluyo...dayımlara gittik bugün...orda pc açıktı..bu siteye girmeden çıkamadım....ilk bağımlılığım bu benim)))muhasebeci olduğun için heralde pc ı sevmiyodun....çok uğraştığınız içindir.....

canım heyecandan ziyade merak ediyorum nerden başlıycağımı...önce ne kadar zamanda olucağını sorucam...bide canım rahim filmi isterler mi ?ben çektirmedim de..

canım heyecandan ziyade merak ediyorum nerden başlıycağımı...önce ne kadar zamanda olucağını sorucam...bide canım rahim filmi isterler mi ?ben çektirmedim de..

isterler arkadaşım.....rapor için tüm testler olması lazım...benim eşimin tüm testleri temizdi...bi genetik testi eksik bırakmışlar...ondan dolayı dr.imzalamadı....testi yaptırsınlar ondan sonra dediler.....

tamam kızlar...onuda yaptırırız artık...ya kızlar nazar değdirdim kendi kendime ..ılımlı dedimya eşime :) k.boynuzu suyundan veriyodum sabah zoraki içti..şimdi veriyorum içmiyo...tadı iğrençmiş...içmem de içmem diyo..başka bişey hap falan olsa içermiş..yine sinir etti beni..senin damak tadına göre nerden buluyum ben..

tamam kızlar...onuda yaptırırız artık...ya kızlar nazar değdirdim kendi kendime ..ılımlı dedimya eşime :) k.boynuzu suyundan veriyodum sabah zoraki içti..şimdi veriyorum içmiyo...tadı iğrençmiş...içmem de içmem diyo..başka bişey hap falan olsa içermiş..yine sinir etti beni..senin damak tadına göre nerden buluyum ben..

arkadaşım yarın dr sor bir iki ilaç duydum bende soracagım sperm artırıcı belki senin sorunun içinde her yönden kolay olur

dr sormadan alma tabi kaş yaparken göz çıkarmayalım dr danış olur derse neden olmasın bende dr soracagım üşenmezsem de konturole gidecegim başlamadan

Back
X