Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
beni tedaviye falan almadı bahsetmedi bulunursa dondurulacakmıs sonra ben tedavi görecekmişim ne olur bilgilerinizi paylaşın abimde de yengemi tedaviye almadılar
ben nohut kürü keçiboynuzu kürü yapıyorum her söylenen bizim icin çok büyük bir umut ne görürsek deniyoz ama bende hiç umut yok heralde hep başkalarının cocuklarını sevecem hayırlısı demekki rabbim beni böyle deniyor
beni tedaviye falan almadı bahsetmedi bulunursa dondurulacakmıs sonra ben tedavi görecekmişim ne olur bilgilerinizi paylaşın abimde de yengemi tedaviye almadılar
normalde senide tedaviye alıyorlar çünkü sperm bulunur dondurulursa kalitesi bozuluyor diyorlar hangi merkezde yaptıracaksınız? abine üzüldüm ama bazen tekrar yapılınca çıkabiliyor
ben nohut kürü keçiboynuzu kürü yapıyorum her söylenen bizim icin çok büyük bir umut ne görürsek deniyoz ama bende hiç umut yok heralde hep başkalarının cocuklarını sevecem hayırlısı demekki rabbim beni böyle deniyor
canım benim hemen umutsuz olma bak benim eşimde tese oldu gelişmemiş hücreler bulundu onlada tüp denendi fakat tutmadı.canım kaan hocayla felan konuştunmu hormonlarınız felan nasıl istersen hormonlarınızı kaan hocaya mail yoluyla bii yolla belkide tedaviyle çıkış olabilir biz simdi kaaan beyde tedavideyiz yinede sen bilirsin bizde ilk duydugumuzda hiç bilmeden hiç araştırmadan gittik ameliyat olduk ama sonuç sıfır.bende eşim tese oldugu gün hazırlanmıştım bende dondurmanın iii olmadıgını duymuştum.ama canım yinede sen umutsuz olma belkide tesede bulunacak ve 2010 yılında anne olcaksın.peki teseyi yaptıracagınız merkez ii bir yermi...AMA ÜZÜLMEK YOK....ben nohut kürü keçiboynuzu kürü yapıyorum her söylenen bizim icin çok büyük bir umut ne görürsek deniyoz ama bende hiç umut yok heralde hep başkalarının cocuklarını sevecem hayırlısı demekki rabbim beni böyle deniyor
canım benim hemen umutsuz olma bak benim eşimde tese oldu gelişmemiş hücreler bulundu onlada tüp denendi fakat tutmadı.canım kaan hocayla felan konuştunmu hormonlarınız felan nasıl istersen hormonlarınızı kaan hocaya mail yoluyla bii yolla belkide tedaviyle çıkış olabilir biz simdi kaaan beyde tedavideyiz yinede sen bilirsin bizde ilk duydugumuzda hiç bilmeden hiç araştırmadan gittik ameliyat olduk ama sonuç sıfır.bende eşim tese oldugu gün hazırlanmıştım bende dondurmanın iii olmadıgını duymuştum.ama canım yinede sen umutsuz olma belkide tesede bulunacak ve 2010 yılında anne olcaksın.peki teseyi yaptıracagınız merkez ii bir yermi...AMA ÜZÜLMEK YOK....
fundaaaa nasılsın...kaan bey mailime cevap yazmış iğneyle fsh ı düşürmeye çalışacagız düşerse ona göre ya tekrar keseriz yada devam ederiz demiş hayırlısı bakalım...
bende bakınıyorum arkadaşım buralardayım eşim gelmedi bende hala nette rahat rahat geziniyorum :)
adanada yaptırracagız işallah bulunur sağolun arkadaşlar insan derdini paylaşınca rahatlıyor kaan bey kim ?ondan bahsedermisiniz biz tüp bebek merkezine arkadaş tavsiyesi ile gidiyoz onun da aynı sonuçtu şimdi üçüzleri var