Erkek İnfertilitesi Ei Azosiperm olup pozitif olan var m ?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ben nohut kürü keçiboynuzu kürü yapıyorum her söylenen bizim icin çok büyük bir umut ne görürsek deniyoz ama bende hiç umut yok heralde hep başkalarının cocuklarını sevecem hayırlısı demekki rabbim beni böyle deniyor

beni tedaviye falan almadı bahsetmedi bulunursa dondurulacakmıs sonra ben tedavi görecekmişim ne olur bilgilerinizi paylaşın abimde de yengemi tedaviye almadılar

tamam canım o zaman sana boşboşuna iğneleri kullandırmıycaklar...en doğrusu bu zaten....sperm çıkıcak inşşşşşşşşşş sonra dondurulacak ve sizde tedaviye başlıyacaksınız.....artık böle demekkkiiii.....önceden öle değildi......ya arkadaşlar artık hücre diyede bişey var bildiğim kadarıyla başka bi yerden alıp sperm oluşuyo felan...kesinde bilmiyorum.....benim amcamın oğlundada var onunda hiç spermi yok eşini böle bi seminere yollanmış....ama o burda değil rizede oturuyor..onada istanbula git orda bunlar yapılıyo denilmiş.....ama dediğim gibi kesinde bilmiyorum....

ben nohut kürü keçiboynuzu kürü yapıyorum her söylenen bizim icin çok büyük bir umut ne görürsek deniyoz ama bende hiç umut yok heralde hep başkalarının cocuklarını sevecem hayırlısı demekki rabbim beni böyle deniyor

niye şimdiden böle diyorsun yapma şimdiden kendini üzmeye gerek yok....şimdi umutlu ol,mutlu ol,kafan rahat olsun.....zaten çıkmazsa inşşşşşşşşş böle bişey olmayacak çıkacak inşşşş....o zaman üzül ama şimdi değil......neden şimdiden bu kadar karamsarlık ki.....allah ol dedikten sonra herşey olur....ve rabbim inş bizlerin, bu güzel yuvalarımızın meyvelerinide bizlere gösterirrr.....

beni tedaviye falan almadı bahsetmedi bulunursa dondurulacakmıs sonra ben tedavi görecekmişim ne olur bilgilerinizi paylaşın abimde de yengemi tedaviye almadılar

normalde senide tedaviye alıyorlar çünkü sperm bulunur dondurulursa kalitesi bozuluyor diyorlar hangi merkezde yaptıracaksınız? abine üzüldüm ama bazen tekrar yapılınca çıkabiliyor

normalde senide tedaviye alıyorlar çünkü sperm bulunur dondurulursa kalitesi bozuluyor diyorlar hangi merkezde yaptıracaksınız? abine üzüldüm ama bazen tekrar yapılınca çıkabiliyor

dediğim gibi bende öle biliyordum ama artık bölede olabilir.....ve bide sperm kalitesi düşülüyo demişsin..o zaman arkadaşım insanlar neden spermi donduruyor....???tese ameliyatı olup fazla sperm çıkınca donduuruluyor ve insanlar onunla tedaviye başlıyo...ve mutlaka tutanlarda vardır.....dr.larında mutlaka bi bildiği vardır.....

cemre arkadaşım yapma böyle allahtan ümit kesilmez nerde yaptırdınız tesayı kahramanmaraştamı ilaç kullanırıyor bazı dr sonra tesa yapıyor lar abin birde bunuenesi arkadaşım sana gelince dur bakalım daha tesa yapılmamış bir yapılsın ayrıca sitede bir arkadaş 9 tüp bebek denemesi yapmış negetif sonuç almış ve yılmamış sen daha denemeden pes etmisin rabbim ol dedikten sonra herşey olur sabı inaç ve yükse moral sen simdiden moralin bozarsan tedavinide etkilersin ayıca bukadar moral bozuklgu eşinide etkiler moral bozukluguda spremleri etkileye bir faktör sena en büyük tavsiyem kötü herşeye olumsuz herşeye bu dönemde kulgını tıka ve olmayagak demekten vaz geç arkadaşım rabbim senin duyar ve duaların kabul der sınavımız bu bunugeçmek için güçlü olmak gerek sabır arkadaşım inşallah olacaka

cemre arkadaşım benim eşiminde sperm sayısı yok denecek kadar 1 2 ad çıkıyor omlarda yavaş hareketli ve benim eşimde aldıkların dondurdular dondurma işleminde bir kayıp olmadı bende negetif sonuç aldım ama yılmadı sende yıla lütfen yılmak yok yola devam

canım benim hemen umutsuz olma bak benim eşimde tese oldu gelişmemiş hücreler bulundu onlada tüp denendi fakat tutmadı.canım kaan hocayla felan konuştunmu hormonlarınız felan nasıl istersen hormonlarınızı kaan hocaya mail yoluyla bii yolla belkide tedaviyle çıkış olabilir biz simdi kaaan beyde tedavideyiz yinede sen bilirsin bizde ilk duydugumuzda hiç bilmeden hiç araştırmadan gittik ameliyat olduk ama sonuç sıfır.bende eşim tese oldugu gün hazırlanmıştım bende dondurmanın iii olmadıgını duymuştum.ama canım yinede sen umutsuz olma belkide tesede bulunacak ve 2010 yılında anne olcaksın.peki teseyi yaptıracagınız merkez ii bir yermi...AMA ÜZÜLMEK YOK....

fundaaaa nasılsın...kaan bey mailime cevap yazmış iğneyle fsh ı düşürmeye çalışacagız düşerse ona göre ya tekrar keseriz yada devam ederiz demiş hayırlısı bakalım...

canım benim hemen umutsuz olma bak benim eşimde tese oldu gelişmemiş hücreler bulundu onlada tüp denendi fakat tutmadı.canım kaan hocayla felan konuştunmu hormonlarınız felan nasıl istersen hormonlarınızı kaan hocaya mail yoluyla bii yolla belkide tedaviyle çıkış olabilir biz simdi kaaan beyde tedavideyiz yinede sen bilirsin bizde ilk duydugumuzda hiç bilmeden hiç araştırmadan gittik ameliyat olduk ama sonuç sıfır.bende eşim tese oldugu gün hazırlanmıştım bende dondurmanın iii olmadıgını duymuştum.ama canım yinede sen umutsuz olma belkide tesede bulunacak ve 2010 yılında anne olcaksın.peki teseyi yaptıracagınız merkez ii bir yermi...AMA ÜZÜLMEK YOK....

zaten umutsuz arkadaş....bizlerde daha çok kafasını karıştırıyor....bence cemre hazırlansa ve sperm çıkmasa çok daha kötü.....sperm çıkıp dondurulsa dahi sizin dediğiniz gibi olsa dahi spermin çıkması çok önemli.....ilki olmasa diğerinde tutar inş.....kaldıki teknoloji çok ilerledi...şimdiden bu kadar yıpranmak çok kötü....bide fundaya katılıyorum 9 kez deneyip yılmıyor insanlar var bizler daha yolun başındayız..cemre sende yolun başındasın hatta çok başındasın....bence pozitif düşün pozitif olsun.....

fundaaaa nasılsın...kaan bey mailime cevap yazmış iğneyle fsh ı düşürmeye çalışacagız düşerse ona göre ya tekrar keseriz yada devam ederiz demiş hayırlısı bakalım...

hayırlısı arkadaşım 30 gün le 50 gün tedavi sürüyormu kaan beyin sitesinde okudum bende bak daha sizin çok yeni herşey düzelecek görecceksin gelişmleri yaz arkadaşım bekliyorum

adanada yaptırracagız işallah bulunur sağolun arkadaşlar insan derdini paylaşınca rahatlıyor kaan bey kim ?ondan bahsedermisiniz biz tüp bebek merkezine arkadaş tavsiyesi ile gidiyoz onun da aynı sonuçtu şimdi üçüzleri var

adanada yaptırracagız işallah bulunur sağolun arkadaşlar insan derdini paylaşınca rahatlıyor kaan bey kim ?ondan bahsedermisiniz biz tüp bebek merkezine arkadaş tavsiyesi ile gidiyoz onun da aynı sonuçtu şimdi üçüzleri var

ne güzel etrafında senin gibi olup hamile biride var...ve sen hala umutsuzsun...inş seninkide olucak......kaan hoca ankarada canım.....funda burdan ona gittmeyi düşünüyor...işinin ehliymiş iyi bi dr.muşşş..tese den önce tedaviyle sperm çıkarma taraftarı bi dr.muş....belgin daha iyi bilir onda tedavi görüyo..benim bilgim bu kadar canım....

Back
X