Erkek İnfertilitesi Ei Azosiperm olup pozitif olan var m ?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba kızlar nerdesiniz ben bugün dr gittim midem için dr ilaçlara 15gün daha devam edip tekrar gitmemi soyledi bana midem agrıyo degince birazda ufak tefek gördü bu yaşta ne agrısı dedi...

canım belgincim çok iyi yapmışsın inş ilaçlar işe yarar ve bi daha mide ağrısı çekmezsin....ya yazıda yazamıyorum kablosuz maos aldık nedense şimdi çalışmıyor.....bu arada yaştan bahsetmişkrn kaç yaşındasın canım??

yazı yazacak gücüm bile yok şuan canım ya...gittik bugun sonuçlarıgördü dr.sipemogram ve tahlilleri yani,,dediki yarın detaylı bir kez daha spermiogram yapalım...ancak sonuç yine aynı çıkarsa sizi boşuna hayal aleminde yaşatmamaın umutlandırmamın anlamı yok dedi..

doktorun kim merak ettim sperm sıfır olana şans veriliyor

belgin hilal m.menekşe hepinize tşk ederim kızlar...belgin sanada geçmiş olsun canım..bugün 3.sperm testi sonrası yine hüsran yine aynı sonuç..belki bi mucize olr diyodum ama olmadı işte..eşim perişan ben yine öyle..ne kötü bişi bu yaa..ya kızlar bütün değerler eksi yaaa...inanamıyorum nası olur böyle bişey diyorum..kafayı yicem nerdeyse ..test sonrası dr.çağırdı tam 1 saat konuştu.. elimdeki sonuç kötü malesef değerler yine sıfır ama bide amelitata son şansımızı deniyelim dedi..perş.yumurtalıklara bakacaklar...en son umudumuz kızlar...en son çaremiz..eğer bundada hiç bi sonuç alınamazsa benden bu kadar artık...zaten bişi çıkmazsa dünyanın öbür ucunada gitseniz yapabileceğiniz hçbişey yok dedi dr.. ..inşallah yüce rabbim sizlerin yolunu açsın...güç kuvvet versin hepinize bu yolda canım arkadaşlarım...

hilalcim 27 yaşındayım kasımın 3de 28 olcam duyurulurkaydirigubbakcemile3 sen kaç yaşındasın tatlım...

ya canım nasıl dünyanın öbür ucuna gitseniz yok diyo insanlar ameliyat oluyor ve bir sürü bulunup hamile kalıyorr.canım sakın umutsuz olma eger sen umutsuz olursan bizler çoktan bu savaştan vaz geçmiş olmalıydık hayır ben o dr ra çok sinir oldum..

mavi menekşe bişi sorcam canım sana,hiç bildiğin gördüğün varmı kaan beyin hastalarından yani bütün değerleri sıfır olan...hiç spermi olmayıp iyi sonuç alan olmuş mu hiç?ben ken kendimden çok eşim için üzülüyorum,o çok kötü durumda..

canım ben kaaan hocanın hastasıyım..içme sigara vallahi ne yalan soyleyim bazen ben bile içmek istiyorum aradada içiyorum ama içme...

bak canım sana bişey anlatayım benim bi arkadaş var düger topıkte larem görmüşsündür onun eşide azolu ilk önce tesede bulunmamış sora kaan beyin tedavisi akapuntur derken kendiliğinden çıkş olmuş ve şükür arkadaşımız şimdi hamile ve ben her zaman onu aklıma getirip bütün üzüntümü unutuyorum kaan beyede onun üzerine gittim yani diğeceğim sakın böyle baştan pes etme bak kızıyorum lütfen bende aynı durumdayım canım eşim 2007de tese oldu gelişmemiş spermatidler bulundu ben inanoyorum onlar gelişecek ve bende hamile olacagım siz daha tese bile olmadınız hemen üzülme eşinede anlat bunları morali düzelsin bak sakın umutsuz olma daha çok erken bunun için canım...

hatta eşime bu durumun çok etkisinde kalırsa pskologa gitmesini de önerdi..yalnız tek olumlu sölediği şey yumurtalıkta canlı sperm bulma ihtimalinin olabileceği..o da perş günü yapılacak ameliyatla tam olarak belli olacakmış..ama bu ameliyat son noktaymış..eğer bulunamazsa ölüm değil ,dünya sonuda değil hayat bu kaldığın yerden devam ediceksin dedi..

canım arkadaşım bencede hemen umudunu kaybetme....allahtan umut kesilmez....çocuğu olmaz denilen hastaler kendiliğinden hamile kalıp çocuk sahiibi oluyolar...bırakma kendini şimdiden...eşinede destek ol....çok kötü bişey yaşamadım ama anlayabiliyorum az çok...ama ne olur umudunu kaybetme...inş herşey düzelecek....

bunlar dogru bak sakın bir daha umutsuzluktan bahsetme burda umut bulup destek için varız unutma yanlız degilsin...

hatta eşime bu durumun çok etkisinde kalırsa pskologa gitmesini de önerdi..yalnız tek olumlu sölediği şey yumurtalıkta canlı sperm bulma ihtimalinin olabileceği..o da perş günü yapılacak ameliyatla tam olarak belli olacakmış..ama bu ameliyat son noktaymış..eğer bulunamazsa ölüm değil ,dünya sonuda değil hayat bu kaldığın yerden devam ediceksin dedi..

inş yumurtalarda spem çıkar...çok çok dua edicem sana.....ben bu işleri pek bilmiyorum ama ilaç felan kullanıyolar tedavi görüyolar sonrasında spem bulunan da var dır mutlaka......tabiki dünyanın sonu değilde dr tabi daha rahat ama yaşıyan için farklı bi durum...ben bile çok üzüldüm dünden beri üstümdde etkisi var....ama inş olucak arkadaşım umutsuz olmayalım.....diğer azo lular topiğinde çok var spemi olmayan arkadaşım.....onlar belki yardımcı olabilir sana...belki senin durumunda olup hamile olanlar vardır....sana şimdiden umut olur an azından biraz rahatlarsın....

Back
X