Erkek İnfertilitesi Ei Azosiperm olup pozitif olan var m ?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ay canım arkadaşım küsme aklıma gelmedi ne biliyim diger tarafta konuşuyoruz diye ama burdasın bak buldun beni..affettin dimi canım...vereliniortak[/QUO
arkadaşlar bişey söyliycem forumda gezerken gördüm burayı baktım tanıdıklarda burda örneğin belgin menekşe....bende katılayım dedim bi mesaj yazdım sonra bir daha burayı bulamadım ciddi hilal neden bize yazmıyosun deyince onun mesajlarını araştırıp buldum çoook güldüm kendime çooookkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
belgin affedildin...vereliniortak:içelim:kaydirigubbakcemile3

ay canım arkadaşım küsme aklıma gelmedi ne biliyim diger tarafta konuşuyoruz diye ama burdasın bak buldun beni..affettin dimi canım...vereliniortak[/QUO
arkadaşlar bişey söyliycem forumda gezerken gördüm burayı baktım tanıdıklarda burda örneğin belgin menekşe....bende katılayım dedim bi mesaj yazdım sonra bir daha burayı bulamadım ciddi hilal neden bize yazmıyosun deyince onun mesajlarını araştırıp buldum çoook güldüm kendime çooookkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
belgin affedildin...vereliniortak:içelim:kaydirigubbakcemile3

aslında bu topik daha kolay bulunuyorr...bende sizinkini sonradan bulmuştum....umut olsun buraya azolular gelsin diyodu..bakıyorum bakıyorum yok böle bi topikk...en sonunda azolular diye aradım kadınlar kulübündende öle buldum....neyse bulduğuna göre burdanda yazışırız....

iyiyim okul işleri ile uğraşıyorum sen nasılsın bu yıl sabahçıyım erken kalkmak yoruyor

bende iyiyim allaha şükürrrr...doğru sen öğretmendinnn dimi?ne güzel öğleden sonrası sana kalıyor gezebilirsinnn...ve bi bayan için ne güzel bi meslek öğretmenlik....kaçıncı sınıfları okutuyosunn?

Back
X