nasılsın hilalcim funda bacımız geldi sonunda zemuszemus
iyiyim belgincimmmm.....evet geri döndü arkadaşımızz...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasılsın hilalcim funda bacımız geldi sonunda zemuszemus
ay canım arkadaşım küsme aklıma gelmedi ne biliyim diger tarafta konuşuyoruz diye ama burdasın bak buldun beni..affettin dimi canım...vereliniortak[/QUO
arkadaşlar bişey söyliycem forumda gezerken gördüm burayı baktım tanıdıklarda burda örneğin belgin menekşe....bende katılayım dedim bi mesaj yazdım sonra bir daha burayı bulamadım ciddi hilal neden bize yazmıyosun deyince onun mesajlarını araştırıp buldum çoook güldüm kendime çooookkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
belgin affedildin...vereliniortak:içelim:kaydirigubbakcemile3
ay canım arkadaşım küsme aklıma gelmedi ne biliyim diger tarafta konuşuyoruz diye ama burdasın bak buldun beni..affettin dimi canım...vereliniortak[/QUO
arkadaşlar bişey söyliycem forumda gezerken gördüm burayı baktım tanıdıklarda burda örneğin belgin menekşe....bende katılayım dedim bi mesaj yazdım sonra bir daha burayı bulamadım ciddi hilal neden bize yazmıyosun deyince onun mesajlarını araştırıp buldum çoook güldüm kendime çooookkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
belgin affedildin...vereliniortak:içelim:kaydirigubbakcemile3
aslında bu topik daha kolay bulunuyorr...bende sizinkini sonradan bulmuştum....umut olsun buraya azolular gelsin diyodu..bakıyorum bakıyorum yok böle bi topikk...en sonunda azolular diye aradım kadınlar kulübündende öle buldum....neyse bulduğuna göre burdanda yazışırız....
aslında evet kolay bulunuyormuş bende şaşırdım bulamamış olduğuma...
siz azolular topiğine nasıl giriyosunuz googl danmı??
infertiliteden erkek infertilitesini seçiyorsun orada azolular var