Erkek İnfertilitesi Ei Azosiperm olup pozitif olan var m ?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
çakşır suyuda iyimiş ama şimdi küre başladıkk hepsini bir anda içmesin dimi yanii??mide mahvolmasınnn

hilalcim benim eşimde dün mide ağrısı oldu acaba içtiği sudan olmuş olabilirmi.eşin gerçi yeni başlamış ama eşinde oldumu

artvin ben blastokist embryoyu yeni duydumm....her merkezde bu uygulanıyomuu?biliyomusunnn senn canımm??

hilalcim benim eşimde dün mide ağrısı oldu acaba içtiği sudan olmuş olabilirmi.eşin gerçi yeni başlamış ama eşinde oldumu

canım valla dediğin gibi yeni başladık ve eşimden henüz öle bi şikayet duymadım.....öle bi etkisi olsa saraçoğlu sitesinde yazmazmydı ki??bi kaç gün kullansın bakalım aynı şikayet olucakmı eşimde??

hilalcigim blastokist embryo transveri ile ilgil yazıları okudum bu konuyu dr sormayı düşündüm dogrusu eyer bu daha iyi sonuçveriyorsa neden olmasın değilmi ama enburito transver sayısının daha az olması şansımızı azaltırmı diyede düşümedim dersem yalan olur dogrusu sebebide kötü kaliteli enbriyolarla hamile kalan var anlayacagın biraz kafamıda karıştırmadı değil bir uzman düşüncesin almak en iyisi tabi

canım ben zaten her sabah erken kalkıyorum 7:30 da eşim işe gidiyor onun dışında evde kayınvalıdede var yatamıyorum.:sinifsinif: bende özledim nasılsın neler yapıyosun..

iyiki girdin siteye yahu evden çımadan seninle konuşak iyi oldu öglene kadr sitede olacagım bende anneme gidecegi

ne yapıyorsun demissin canm vallahi bu aralar ona git buna gitle geçiyor birde kuzenim gelip gidiyor bir tam gün sizinle buluşamadım geriliyorum :)

Back
X