Erkek İnfertilitesi Ei Azosiperm olup pozitif olan var m ?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım eşim özel alarak araştırmamışş..karşısına çıkmışş oda bakmışş suha sönmeze....orda yapacağımız kesin değill ama istiyo gibi orayı....kurbandan sonra yaparız diyoo canımmm.....

hadi ya baya baya yaklaştı desene darısı başıma arkadaşım çok sevindim ya gergiligim anldı bu habe rsüper oldu ya

evet tabi olmazsa olmaz

yok olmazsa olmasım değilll....ben önceden hiç içmezdim şimdi içiyorum seviyorum.....ben pek rizelilere benzemem balık da sevmemmm....ayrıca ben akşamları keyif çayı içerim...ama kendime özel olarak sabah kahvaltısında çay yapmamm...sabahları içmem akşamları içrim yaniii...bende terssss bi insan olarakk

hadi ya baya baya yaklaştı desene darısı başıma arkadaşım çok sevindim ya gergiligim anldı bu habe rsüper oldu ya

canımm darısı başınıza tabiii...inş birlikte yapıcazzz yaa...ve neden gerginsin bakimmm bi sorun mu var ne olduu???yoksa bildiğim mevzularmıı??yoksa yeni bişey miii??

çok ilginç ya benimde balıkla aram yoktur hoş çaylada eşim sever ama ben az yapa yapa onuda içmemeye alıştırdım

fundacımm neden eşine çay yapmıyonn bakimmm...olmaz kocaların her dediği yapılırr...sonra cennte giremezsinnn heee....ona göreee......benimde eşim içmese bende yapıp içmem...o iştiyorr..bazende benim canım çeker ben yaparım içerimmmm..ama bende senin gibi hiç sevmesem heralde AYNI OLURDUUU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…