• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Ei Azosiperm olup pozitif olan var m ?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
teşekkürler verdigin moral için benim endişem tüpte zamanımı daralması verimliligim geçmeden amacıma ulaşsam keşke rabbimin taktiri tabiki ama geç evlenirsen olacagı budur değilmi

hım neyi bekledin bacım bu kadar gerçi bu işler nasip kısmet bende 7 yıl oldu bende çok acele etmişim ayol sanki koca kaçıyodukaydirigubbakcemile3

evlenmek içinmi bebek içinmi neyi bekledik canım evlenmek için ben kocamı beklemişim onun aklında yokuş benimle tanışana kadar evlenmek bende onun sapı bunun çöpü diyordum eşimle tanıştık bir ay sonra evlenmeye karar verdik bebek içinde evliligimizin 1 . yılında sorun oldugun ögrendik eşimin işleri bozuk oldugundan başlamadık sonra yurt dışında çalıştı geldi denedik ve sonuç negatif şimdi biliyorsun ben agustosun 13 ögrendim kasımda yaparız diyorduk 2.yi şidide o yanaşmıyor ikna turlarındayım dr götüremiyorum bir türlü bir götürsem bitecek belkide

Back
X