Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayatım randevu tarihini sistem otomatik veriyo...ben seçmedim yani...bende onu konuşalım fikrinizi alıyım dicektim....orda dediğiniz gibi tedaviye başlıcaksan acaip sabırlı ve tahammüllü olmalısın...detaylı araştırmaları bi bakıma güzel ama çok karmaşık ve çok düzensiz vede kalabalık..
evet hayatım söledin.eşimde çok bunaldı bugün,ter içinde kaldı koşturmaktan zaten kilolu,oda mahvoldu yani...ilk günden yıldırmıyım adamı..zaten zor ikna ettim...en iyisi biz özelde devam edelim diyorum.
funda yok bu akşam ..arkadaşım nerdesin?sende katılsaydın iyi olurdu..neyse gene hepbiaraya geliriz kısmetse...belgicim de yok tam sevindim geldi diye...akşamları eşlerden dolayı zorlanıyoruz hepimiz anlaşılan..
aynen öle eşlerden dolayı girilmiyo...ben annemdeyim şuan eşimde kurtlar vadisini seyrediyo...ondan dolayı rahatım......ama eşimde artık istemiyo girmemi....evde olsak giremezmişim....öle diyor....eşimle ilgilenicekmişim burayla deği)))![]()
:)) canım buna cvp vermeden edemicem,,bizde anlaşmalı oturuyoruz...eşim tam bir bilgisayar bağımlısı ...oyun hastası..benim akşamları 1 saat limitim var yada onun onun keyfine göre 1,5 saaat oluyo...bu durumda ister o 1 saati 10 dk bir kullanıyım ister tamamını..!kredi usulü yani..ister taksit ister peşin :).bende duruma göre ayarlamaya çalışıyorum zamanımı..mesela şimdi saatim doldu..o da hem kurtlar vadisini izliyo hem süren doldu nerde benim nescafeeeeeeeeeem diye bas bas bağrıyo mesela..