Erkek İnfertilitesi Ei Azosiperm olup pozitif olan var m ?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
valla canım bizim daha belli değil....eşimle daha konuşmadık....1 ay düşünmeyelim dedi....sonra araştıralım merkez dedi....bende şimdilik bişey demiyorum

dr bekleme süresi ile ilgili bir tarih vermedim arkadaşım siz verdigi sürenin üzerinemi 1 ay ekledini anlamadım bende hafta başı gidecegim bakalım ekimmi kasımı belli olaca

canım bizden histeroskopi istedi dr.bizde pek yaptırma taraftarı olmayınca dr biraz düşünün dedi...ve başka bişey konuşmadık...ne onlar aradı nede biz canım.....ben eylülün başlarında aldım sonucu...3 ay felan ara verelim diye düşünüyorum....negatif sonucu aldığımız vakit eşim 1 ay düşünmeyelim bunları demişti....bende ondan söz etmiyorum...biraz daha bekliyelim...artık 3 aymı bekleriz dahamı fazla bekleriz blemiyorum....sen heralde benden önce başlarsın tedavine..

benim dr ban 3 regli geçtikten sonr başlarız beklemelisin vucudunun kendin toplması gerek dedi o da ekimin başı demek benim için ama bende birazdaha beklesemmi diye düşünüyorum ama bir koturol yaptracagım karnım agrıyor bu aralar yumutalık kstinde süpeleniyorum baklım ne çıkacak yada ben kafama taktıgımdan böyle kısmet görecegiz

benim dr ban 3 regli geçtikten sonr başlarız beklemelisin vucudunun kendin toplması gerek dedi o da ekimin başı demek benim için ama bende birazdaha beklesemmi diye düşünüyorum ama bir koturol yaptracagım karnım agrıyor bu aralar yumutalık kstinde süpeleniyorum baklım ne çıkacak yada ben kafama taktıgımdan böyle kısmet görecegiz

bende 3 adet geçmesi gerek diye biliyorum canım....tabi bencede kontrole git bunda bi sakınca yok...ama tabi kafana taktığın içinde olabilir....kafanın rahat olması için gitmen daha iyi....

kafam çok karışık gene..biraz araştırma yaptımda moralim bozuldu..benim durumumda olanlar yani 0 spermi olanların ilk tedavisi çok çok önemliymiş..ilk tedavi başarısız olursa ikincinin olma ihtimali çok az denecek kadarmış...hatta belkide olmazmış..onun için işinin ehli ürolog seçmeliyim..ürolog konusunda umut tüp bebekteki dr.emre bey mi yoksa kaan aydos u mu seçiyim bilemiyorum?

kafam çok karışık gene..biraz araştırma yaptımda moralim bozuldu..benim durumumda olanlar yani 0 spermi olanların ilk tedavisi çok çok önemliymiş..ilk tedavi başarısız olursa ikincinin olma ihtimali çok az denecek kadarmış...hatta belkide olmazmış..onun için işinin ehli ürolog seçmeliyim..ürolog konusunda umut tüp bebekteki dr.emre bey mi yoksa kaan aydos u mu seçiyim bilemiyorum?

ben o dr.ların ikisinide bilmiyorum canım...ama herkes farklıdır şimdiden bunları kafana takıp kendini sitrese sokma.....çünkü bu işte sitres hiç iyi olmuyor....0 spermi olabilir fakat ameliyatla çıkar inş.zaten dr sölüyo ameliyatla çıkabiliceğini...bu konuda hiç konuştunuz gittiğiniz dr.larla.

offfffffffffffffffff bu işler ne yazıkki sitresli işler....bo teknolojide bazen iyi olmuyor...araştırıyoruz araştırıyoruz küçücük kötü bişey yazsa moral bozuluyo ne yazıkki.....

melike canım sağol ya benim boralımide bozdun ya benim eşiminde aynı durumu ve biz 1.denedik gerçi şunuda söyleyeyim bu dediklein ilk kez duyuyorum

allah allah neden bu kadar karamsarsınız arkadaşlar....yapmayın...melike daha dr.le kesin görüşmeden zaten moralini bozma....benim bi akrabm var onunda spermi 0 fakat ameliyatla sperm bulundu.....bide sperm düşüklüğünün sebebide önemlimiş arkadaşlar...genetikmi değilmi?doğuştan mı öle yoksa sonradan oluşmuş......

ya ne diyorum ben allah kerim rabbim ol dedikten sonra herşey olur bir anlık karmaşa diyelim buna en iyisi rabbim nasip eder inşallah hepimize

tabiki öle arkadaşım.....takmayın kafanıza şimdiden...hele sen dr.sana bölebişey dememiş...üstüne ameliyat dahi olmamış eşin...niye bu kadar sitreski....melike sende dr.la görüşmeden internette araştırdıklarını kafana takma canım.....

ay canım ya bozma moralini ..kendimi suçlu hissettim şimdi bak..fundacım olumlu sonuç alanda a var ...ben diğer topikteydim az önce...orda bizimle birebir aynı sorunları yaşayanlar var...bak ordakileri oku,anlıcaksın bitanem seni üzmek asla istemem

ama nere gittiniz........ben size moal vermeye çalışıyorum...siz o moral bozukluğuyla çıkmışsınız....ama oldumu şimdi?

Back
X