Erkek İnfertilitesi Ei Azosiperm olup pozitif olan var m ?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sağol selvacım ...hoşgeldin...burdada bizimle olursun artık canım... yalnız kızlar bana dr değiştirmek şart oldu diye düşünürken az önce telde konuştum beni bu dr ve hastaneye yönlendiren kişi ile ,aman sakın bu dr u bırakma tek bir dr da kal,bi o bu dr derken iyce kafan karışır ..sen bu dr.da devam et diyo (kendi dr.u aynı zamanda.. ikizleri var onun şuan tüp bebekle) ve eşini bian önce ameliyata ikna et o çok tecrübeli diyo tv lerde falan da çok çıkıyomuş,bi ayağı yurt dışındaymış falan...böle diyerek daha çok kafamı karıştıyo benim haberi yok...offf çıkmazlara girdim yine off....na kadarda zormuş bu durumlar sanki insan işin içinden çıkamıyo...

ya kızlar bugün eşim evde yok....sabahtan beri de ben burdayım,,birazdan gelir ve burayı parseller zaten...ama sizdende hiç uğrayan yok...şu zaman ayarlarımızı hiç tutturamıyoruz son zamanlarda...:1no2:

sağol selvacım ...hoşgeldin...burdada bizimle olursun artık canım... yalnız kızlar bana dr değiştirmek şart oldu diye düşünürken az önce telde konuştum beni bu dr ve hastaneye yönlendiren kişi ile ,aman sakın bu dr u bırakma tek bir dr da kal,bi o bu dr derken iyce kafan karışır ..sen bu dr.da devam et diyo (kendi dr.u aynı zamanda.. ikizleri var onun şuan tüp bebekle) ve eşini bian önce ameliyata ikna et o çok tecrübeli diyo tv lerde falan da çok çıkıyomuş,bi ayağı yurt dışındaymış falan...böle diyerek daha çok kafamı karıştıyo benim haberi yok...offf çıkmazlara girdim yine off....na kadarda zormuş bu durumlar sanki insan işin içinden çıkamıyo...

bence microtese yaptır. hormon sonuçları nasıl eşinin?

slm arkadaşlar ben geldim hem azolu hem pozitifim...ben niye daha önce burayı görmedim bilmem bu ilk yazışım hep eşi azolulara yazıyodum,bak belginimde burda hiç sende gel demiş mi:umursamaz:uğurböceği arkadaşım benim bildiğim erkek ameliyata hazırlanırken eşide hazırlıyolar hatta bayana önceden iğne felan kullandırıyolar yumurtalar uygun boyuta gelince aynı gün ikisinide alıp sperm ve yumurtayı buluşturuyorlar..aşılamada olsa tüp bebekte olsa sperm ve yumurta aynı gün alınmalı çünkü sperm dondurulursa belli oranda canlılığını kaybediyo diye biliyorum...umarım hayırlısı olur hakkında....
ay canım arkadaşım küsme aklıma gelmedi ne biliyim diger tarafta konuşuyoruz diye ama burdasın bak buldun beni..affettin dimi canım...vereliniortak

..size bişi sorcam kızlar ya kafama acaip takıldı...şimdi benim bu gittiğim dr.bize ameliyat dedi ya ...microtese demedi ..parça alıp yumurtalıklara bakıcaz biopsi gibi yani...sizcede garip değilimi?microtesede sperm bulma şansı daha yüksek olmuyomu?bide eşimi hiç muayenede etmedi..elindeki sperm ve hormon sonuçlara göre karar verdi..siz ne diyosunuz?sizce doğrumu yaptığı?
canım bizimde hormonlara göre karar verdi dr başka yolu yok zaten canım ama bencede mtese olsa daha iyi açılmışken en iyisi bu boşuna tekrar doku kaybı olmaz çünkü her doku parça çok degerli canım...

günaydın arkadaşlar....dün sabah erken kalkıp ilk önce arkadaşıma gittim...ordan döndükten sonrada akşama dayımlara geçtik evede 12 lerde felan geldik ondan giremedim arkadaşlar....melikecim ya sende erkenden girmişsin şansa bak ben yoktum....belginde ara ara girmiş ama ben giremedimmm....belgin canım sen ağlama telafi ederiz haftaya arkadaşım.....selva canım aramıza hoş geldin...

Son düzenleme:
canım bizede aynısı söylendi fakat eşim kabul etmedi direk tüp bebeğe gittik orda teseyle aldılar önce beni hazırladılar tüp bebek için donra herşey tamamlanaınca eşimi amelyata aldılar çok şükür sperm bulundu

canım sende hoş geldin aramıza....sperm bulundu demişsin ne güzel melikeye umut olmuşsun...inş melikecim sizden de çıkıcak....bide bebeğin tuttumu onu yazmamışsın merak ettim??

melike kafan yine karışmışşş canım...bnecede tüp bebeğe gidin orda tedaviye hazırlanın...ben senin dr u pek sevmedim çok olumsuz bi dr.yaaaa....mikro tese olur bencede....ama sana tavsiye eden kişi ikizlere hamile demişsin....onlarda aynı sizin gibimiydi??ilk başta testleri ördüğünde o olumsuz şeyler sölenmişmi onlara??ve bide ameliyat olmuşlarmı??hepsi bire bir aynımı??sonuçta herkesin tedavisi farklı oluyorr....melike iyi hafta sonu sen yine bi yerlere gitmişsin...ben onuda yapmadım....memlekete gidicektim kuzenimin düğünü vardı tedavide olduğum için gidemedim....3 ay tedavideydim yaaa...aman neyse takdir ilahiii.....

heralde herkes yatakta şuan...bende bugün erkenciyimm hafta içi olsa bu kadar erken kalkmam yani...neyse bende çıkıyorum artık...bizde anneme kahvaltıya gidicez....ordan da girerimde siz girebilirmisin bilemiyorum artık??

canlarım nasılsınız bende bugün pek giremedim kızlar yaaa benim mide agrım bugün yine başladı ilaçlar işe yaramıyo yaaaasenağlama

geçmiş olsun canım....bugün benden başka kimse girmedi....herkes geziyo heralde.....ne tarafa yazıyım arkadaşımmm??buraya mı diğer tarafa mı??

canım benim allahım kimseyi ağlatmasın sende aglama canım benim...elbet birgün bi araya gelirizççç

Back
X