Eim benden habersiz para verecekmi.

bunalxixmdayxixm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2008
183
0
96
39
Denizli
kızlar eşim ailesine 3 milyar para verecekmiş bana sormadan karar vermiş ya varmı böyle bişe delirecem gerıde almıcekmış verdıkten sonra.konuşmuyorum işteyım ama moralım sıfır verım sıfır bugun.ne yapmam lazım nasıl davranmalıyım yardım lutfen:enbuyukkk:

Eşinin durumu iyi demek ki..

Yani bir insanın maddi durumu iyiyse, parası varsa ailesine yardım etmesi bence normal, geri de almaya gerek yok..

Ama tabii ki size sorduktan ve fikrinizi aldıktan sonra..Bu açıdan eşiniz hatalı..Oturulup konuşulması gereken bir konu..

Akşama kıyamet kopacak desene..

Sana sormadan seninle konusmadan bir kere bunu yapmasi cok büyük bir saygisizlik bana göre....Sanki adam yerine koymuyormus gibi:olmaz:

3 milyar parayida peynir ekmek parasi gibi gerek almamak sarti ile vermeside cok tuhaf yani.....durumu cok iyi galiba.CADIARZU

Eğer maddi durumunuz iyiyse bu normal birşey hatta bence çok da güzel.Sonuçta onun ailesi onlar da evlatlık görevini yerine getirmesi çok hoş.Ha tabi bu konuda sizin de fikrinizi alması gerekirdi tabi o konuda hatalı eşiniz

Yok durumunuz iyi değilse ve vereceği para sizi maddi açıdan zor duruma düşürecekse kötü olmuş gerçekten.Konuşup halledebilirsiniz diye düşünüyorum

Siz evde bostan korkulugumusunuz neden sizin de fikrinizi almamis,
verilir verilmez konusulur ondan sonra karar verilir,
bu davranis hos olmamis.

O kadar yarım, yamalak anlatmışsınız ki neye göre yorum yapılacak belli değil.

Eşiniz ailesine 3 milyar verecekmiş onu anladıkta öncelikle sizin maddi durumunuz nasıl?

Sonrasında sizin eşinize tutumunuz nasıl? Paylaşımcı bir insanmısınız yoksa ailenizden başkasına zırnık koklatmazmısınız? Acaba eşiniz neden saklama gereği duyuyor değil mi?

Anlatımın iki ucu açık kalınca yapılacak yorumlar da hep eğer şöyleyse, şayet böyleyse diye tahminler üzerine devam edecek. :delphin:

Arkadaş derse gitti galiba..Eğitimci yazıyor ya.:)

Ama yani böyle de gidilmez ki şekerim..

Ayrıntı vereceksin ki, KK halkı yardımcı olsun di mi yanii?

pek de abartılacak bir konu değil yani eğer maddi durumunuz iyiyse yardım etmek zorunda bile ama size sorması değil de söylemesi yerli olurdu. bence çıldırmanıza bu kadar sinirlenmenize gerek yok sonunda yabancı değil anne ve babası...ben de olsam verirdim ve GERI DE ALMAZDIM. çünkü emekleri o kadar çok ki üzerimizde trilyonlar versek ödenmez....

eger ilk once sana sormasi gerekiyordu nurda hata yapmis.3 milyar az para degil yani bu parayi nasi cektigide onemli.eger durumunuz iyise bankasindan cekip verdiyse iyi sayet kredi cekip verdiyse ben olsam kiyameti koparirdim pek aciklama yapmamissin onun icin bise diyemiorum

1- Durumunuz iyiyse, ortadaki tek hata eşinizin size bu parayı vererken danışmamış olmasıdır.
2- Durumunuz iyi değilse, ortadaki iki hata: a)eşinizin size bu parayı verirken danışmamış olması ve b) Parayı geriye almaması konusudur.
3- Eşinizin ailesinin durumu nedir? Bu parayı neden istemişler?
Bunlara cevap alırsak daha iyi yorum yaparız.

Bana göre gayet normal bir durum.
İnsan kendinde olduktan sonra ailesine istediği zaman yardımda bulunabilmeli.
Sonuçta verdiği insan anne,baba
Onlarada can fedaŞeniz

Arkadaşım yorumlarımız senin açıklamalarına göre değişecek. Durumunuz iyiyse ve ailesinin durumu kötü ise yada hastalık, borç gibi bir durum söz konusu ise normal bir durum. ama yinede paylaşılması gerekli diye düşünüyorum. durumunuz iyi değilse kötü bir durum olmuş. detay verirsen ona göre yorum yapabileceğiz.

benden habersiz para verecek yani herhalde ortalığı ayağa kaldırırım.çok saygısızca çok yanlış eğer sesini çıkarmazsan devamı gelebilir.

Size söylemiş işte...yoksa nerden bilecektiniz di mi? 3.000 TL yı eşinizin ödeme gücü varsa versin tabii ki....bunun için hayatı zindan etmeyin kendinize....belki ihtiyaçları vardır ailesinin....yoksa kimse evladından durduk yerde para istemez emin olun....bir kadınla yaşayıp ta 3.000 TL harcayan erkeklerden olsa asıl o zaman sıkılırdınız değil mi? Bu yüzden canınızı sıkmayın dedim....Sizin de ailenizin ihtiayacı olsa siz de verirsiniz....

Back
X