Eim benden habersiz para verecekmi.

arkadaşın sorunu bence verilecek para değil
onunla bu mevzuyu konuşmaması kendi başına eşinin karar vermesi bence böyle
aileyseniz tek başına asla kararlar verilmemesinden yanayım eşler birbirlerine her zaman için danışıp birlikte karar vermeleri en doğru davranıştır

Durum ne kadar iyi olursa olsun böyle 3 milyar gibi bir mebla verileceği zaman eşler muhakkak birbirlerini bilgilendirmeli ve rızalarını almalılar..3 milyar da öyle azımsancak bir para değil..İnsanlar asgari ücretle ev geçindiriyorlar...

arkadaşın sorunu bence verilecek para değil
onunla bu mevzuyu konuşmaması kendi başına eşinin karar vermesi bence böyle
aileyseniz tek başına asla kararlar verilmemesinden yanayım eşler birbirlerine her zaman için danışıp birlikte karar vermeleri en doğru davranıştır

İyi de canım benim 3 bin tl'yi 100 tl gibi harcayan bir aile ise niye birlikte plan yapsınlar ki... O para zaten çıkıyordur. Ama asgari ücretle geçinmeye çalışan ya da ortak bütçelerinden 3 bin tl çıktığında sarsılacaklarsa, bazı ihtiyaçlarını erteleyeceklerse elbette birlikte hareket etmeliydiler. İkisi çok farklı. Bizim bütçemiz ortaktır çünkü giden herşeyin yeri bellidir gelir belli gider belli ekstra bişi olmadığı için bizi sarsardı. Ama o kadar çok arkadaşım var ki eşi bi günde binlerce lira kazanıyor gelmiiiş gitmiiş karısı duysa da oluur duymasa da sonuçta dokunan bişi yok aileye.
Burdaki mevzu eşinin ailesine gidecek bir para olması mı
ortak bütçeyi sarsacak bi para olması mı
onu anlasak yorum netleşir tabi

İyi de canım benim 3 bin tl'yi 100 tl gibi harcayan bir aile ise niye birlikte plan yapsınlar ki... O para zaten çıkıyordur. Ama asgari ücretle geçinmeye çalışan ya da ortak bütçelerinden 3 bin tl çıktığında sarsılacaklarsa, bazı ihtiyaçlarını erteleyeceklerse elbette birlikte hareket etmeliydiler. İkisi çok farklı. Bizim bütçemiz ortaktır çünkü giden herşeyin yeri bellidir gelir belli gider belli ekstra bişi olmadığı için bizi sarsardı. Ama o kadar çok arkadaşım var ki eşi bi günde binlerce lira kazanıyor gelmiiiş gitmiiş karısı duysa da oluur duymasa da sonuçta dokunan bişi yok aileye.
Burdaki mevzu eşinin ailesine gidecek bir para olması mı
ortak bütçeyi sarsacak bi para olması mı
onu anlasak yorum netleşir tabi

arkadaş açıkça yazmış eşinin ona danışmayarak fikrini almayarak parayı verecek olması kafasına takılan mevzuda bu en azından benim anladığım arkadaş açıklamasını yaptığında taşlar yerine oturacaktıryerimseniben

yanlıs anlamayın ama bana gore cokda abartılacak bır sey degıl
esınızın aılesı sonucta ıhtıyac halınde tabıkı verıcek
benım esımde annesıne para yollar hatta gecenlerde bulasık makınesı almıs
almıs dıyorum cunku bende bır kac gun sonra ogrendım
nıye bana sormadın etmedın demedım acıkcası aklımada gelmedı
kayınvalıdemle aramda hıc sorun yok belkı bunun ıcın rahatım ben
kendısı calısıyor kazanıyor bızıde zorda bırakmadıgı surece aılesıne ıstedıgı yardımda bulunur ve sundanda emınım kı ıhtıyac halınde benım annemede yardım eder...

bunun ıcın cokda sıkmayın canınızı......

3 milyar maaş ,1 milyar alan biri için az değil,3 maaş demek..

Ne olursa olsun eşler birbirini haberdar etmeli....

ılla kayınvalde ile sorun olması gerekmiyor...

benim kocam arkadaslarına çevresine borç olarak verdiği parayı hep sonradan duyarım. kendi söyler şuan rahat 15 bin borç vermiş dışarı.... evini geçindirdiği sürece ne ailesine ne de arkadaslarına giden paraya karışmam.bu tür şeylere evlilikte niye takılıyor hala da anlamam....

Back
X