S
simgeege
Ziyaretçi
- Konu Sahibi simgeege
-
peki beraber hiç vakit geçirmiyomusnuz başbaşa felan?
Her akşam dışarı gitmiyor tabi. Hafta içi akşamları dışarı çıkmıyorsa evde oluyor. Hafta sonu da ya bir gün ya iki gün ailesi ile beraber oluyoruz.
İşim gereği muhasebecilerle irtibat halindeyim, ama kusura bakmayında işi icabı devamlı dışarıya çıkan muhasebecide pek tanımadım. Muhtemelen eşiniz sosyal yaşantısından taviz vermiyor ve bunu da mesleğine yüklüyor. Sizi epey ihmal etmiş gözüküyor. Ancak hiç mi birlikte vakit geçirmiyorsunuz o kısmını anlamadım ben.
ozaman ailesi ile 2haftadabı gorusun sızde haftasonu beraber gecırın enazndan beraber bısıler yapın
sen ağlasan da gidiyor mu? seven insan nasıl bırakıp gider ya eşi ağlarken.sonuçta sadece bi yemek bi maç.
sen ağlasan da gidiyor mu? seven insan nasıl bırakıp gider ya eşi ağlarken.sonuçta sadece bi yemek bi maç.
o işte mümkün değil. Ailesine aşırı düşkün...ona haftada bir gün ailesi ile görüşmek bile az geliyor
alkisalkisalkisvereliniortakIste kadinlarin ve erkeklerin evlendikten sonra aralarindaki en büyük fark budur...
Kadin evleniyor ve tüm hayatini esine göre ayarliyor....sanki ondan önce bir hayat yasamamis gibi herseyi onun istedigi gibi yapmaya calisiyor...gerek arkadas cevresinden gerek ailesinden hatta mesleginden bile vazgecerek....
Bakin erkek öyle yapiyormu? Hayir kesinlikle evlenmeden önce nasil arkadaslari ile gezip tozuyorsa, ailesi ile görüsüyorsa evlendikten sonrada buna devam ediyor...esi icin bile vazgecmiyor....
Aslinda erkeklere suc bulmamak lazim...Asirlardir biz kadinlar bu hataya devam ediyoruz,...bin tane örnek olsada önümüzde akillanmiyoruz malesef...
Konu sahibi arkadasim...henüz gec kalmis degilsin...calisan bir bayansin...sosyal hayatinin olmamasi arkadas cevrenin olmamasi icin hic bir engel yok....sirf esin icin yasama...hayatin onun etrafinda dönmüyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?