Yorum yazan arkadaşlar, hepinize çok teşekkür ediyorum....Ben de kısas yapmayı çok düşündüm. Ama o zaman şu fark geliyor akıllara: o erkek olduğu için gece dışarı çıktığında kimse onu rahatsız etmiyor. Ama bir bayan olarak yalnız dışarı çıkarsanız aynı olamıyor maalesef. Gündüzleri çalışıyorum.Gündüz arkadaşlarımla görüşmem eşimi rahatsız etmez ..Ben de onun gündüz görüşmesinden rahatsız olmam zaten.Ama akşam görüşmeleri rahatsız ediyor işte bu gün gerçekten masum iş çevresi edinme amacıyla görüşür. Ama çok sayıda olan arkadaşlarının hepsini tanımam mümkün olmuyor. Yarın başka muhabbetler de aralarına girer diye korkuyorum.""aaa bak şu kız sana bakıyor" gibi mesela. Sonra erkekler arasında "yok ben evliyim bana böyle şeyler demeyin"gibi cevaplar vermek olmuyor ya, hemen adı kılıbığa dönüşüyor. Çok da kişilik sahibi biri değilse erkekliğe halel gelecek diye o da katılıyor muhabbetlere...üstelik bence de evlilik böyle bir şey değil. artık bekarlık hayatını sürdürmek doğru olmuyor. Her iki tarafın da taviz vermesi gerekiyor.
Gece kız kıza çıkmak mümkün değil ya ben de o öyle yaptığında bir bayan arkadaışm da kalsam mı diye düşünüyorum. Eşim başkalarında onsuz kalmamı istemez çünkü.kendi ailemde bile o olmadan kaldığımda üzülüyor. Ama başka arkadaşımda kaldığımda da aklım onda kalacak bu gece ne yapıyor, kimlerle beraber vs. Üstelik her şeyin daha da kötüye gitmesini istemiyorum..
çoooook haklısın arkadaşım.bekarlara sesleniyorum..sakın ola şehrinizi ,işinizi vb.şeyleri sevdiğiniz erkek için feda etmeyin.değmez.bu yaptıklarınız hiçç umurunda bile olmaz sonraları....ben de işimi gücümü ailemi herşeyimi bırakıp başka şehire gelin geldim. üstelik geldiğim yerde iş de bulamadm. benim eşim de her akşam dışarda olan çok sosyal birisiydi. bırakması zor oldu ama bıraktı. artık çıkıcaksak beraber çıkıyoruz, ya da evde beraber oturuyoruz. ne demekmiş akşam müşteri bulmak allah allah madem iş görüşmesi seni de götürsün :1closedeyes: eşim bana yardımcı oluyor vs desin ya da işini değiştirsin veya iş bağlamak için yardımcı bulsun bi tane! hem herşeyini bırak gel hem de eşin istediği gibi yaşasın gesin tozsun oh ne ala memleket! ya da işinden izin al git ailenin yanında kal biraz, sensiz kalsın anlar belki.. tabi her eve geldiğinde karısı evde hazır, dışarda da arkadaşları var ohh! bu erkekler hemen anlayamıyolar evliliğin gereklerini illa başlarına bir taş düşmesi gerekiyor..
siz siz olun başka şehire evlenmeye gitmeyin çok zor çokk
haftada 1 az geliyomuş ay delircem:1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?