merhaba kızlar. daha önce de burada konu açtım bu da başka bir derdim. arkadaşlar sorun beniim eşimin arkadaşlarına düşkünlüğü. bende bir türlü onlara ısınamadım, onlar eşli olarak bir grup oluşturmuşlar ama benimle tanıştıklarında benimle doğru dürüst muhabbet bile etmediler, yakınlık göstermeme rağmen beni içlerine almadılar. evlendiğimizde ben ufak bir operasyon geçirdim ve uzun bir süre evde yattım bu süre zarfında kalkıp bir geçmiş olsun a gelmediler bende bu olaydan sonra haliyle tavır aldım onlara. ramazanda dışarda iftar yemeği yapıldı gittik benimle iki öift laf etmediler çocukları yeni oldu hepsininki küçük hep birbirleriyle muhabbet ettiler benim çocuğum olmadı diye sanki bilerek yaptılar. hep eşime beni şikayet ettiler evlerine gittim eşim erkeklerle konuşurken ben eşleriyle konuşmaya çalıştım hep benim tanımadığım ortak kişilerden konuştular konuya çok yabancı kaldım şimdide bize gelmek istiyolarmış ama ben istemiyorum eşimede söyledim çok ayıp diyor halbuki tüm yapılanların o da farkında. ama bana surat yapıyor şimdi ne yapmalıyım sizce gelmelerine razımı olsam? eve gelen misafir geri de çevrilmez ama çok kırgınım.