Eim yine aldatt.

Mehmet coşkundeniz diyor ki, aldatan erkek mutlaka bir daha aldatır. Affederek ona beni aldat demiş olursunuz.

aynı şey benimde başımda sanal alemde aldatılma bende bi surü fikir aldım herkes ayrıl diyo haklılar ama aynı sen gibi çocumu düşünüyorum başına gelmeden bilinmez seni benim kadar kimse anlamaz yuva yıkmak hiç kolay değil

bende yakalamıştım eşimin bilgisayarda msnde yazıştığını, 2 saat boyunca yazışmışlar, yüzüne vurdum gel oku ben okudum ne yazdığını sende oku dedim, egomu tatmin ettim dedi geçti, burnundan getirdim ama neye yarar, hiç bi şekilde vazgeçiremezsin, ya için içini yiyip oturacaksın ki bu acı öyle böyle değil, her an boğazında bi düğümle gezmek zorunda kalacaksın, sürekli o başındayken bi bahaneyle bilgisayarın etrafında dolaşacaksın, gece ondan erken uyuyamayacaksın, gözlerinden uyku aksa bile ya ben yatınca bişeyler karıştırırsa diye, sürekli tetikte kalacaksın, ya da kurtulup keyfine bakacaksın, kafan rahat olacak, seçim senin

herhalde şimdiki moda bu çocuğum çok düşkün laf bunlar ya adam adam olsun çocuğunu düşünsün hepsini kadın mı düşüncek alla alla boşa gitsin maddi durumun varsa yoksa bekle napcan

nbr tubam ne yapıyorsun buralarda aynen katılıorum canım sana sanki o çocuklar öğrenmicek mi yaşananları o zaman o çocukların psikolojisinin ne olacağını biliyor musun acaba siz de bunu bilemezsiniz

bazı kadınları cidden anlamıyorum :delphin:
aldatmayı kimse haketmez ama davetiye çıkarır buna adım gibi eminim

bir insan sevdigi insana nasıl güvenmez?
güvenmedigi insana nasıl karılık yapar?
aldatıldıgı halde nasıl hala "seviyorum" diyebilir?

cidden garip...
kimileri evlilikte hiç bir problem yaşamadıkları halde sevginin aşkın bittiginden yakınır ve mahkeme salonlarını aşındırır
kimisi ise aldatıldıgı, hiçe sayıldıgı halde sevgisinden birşey kaybetmez

bu ne yaman celişkidir yahu?

1 değil 2 değil
3 defa anne evine gitmek de ne demek?
geri döneceksen o evden niye çıkıyorsun kardeşim?

laçkalaştırmışsınız evliliği

kocan ne düşünüyo diyim mi ben sana?
"ulan ben bu karıyı aldatsam da gider 2 gün anasında kalır sonra nasılsa tıpış tıpış geri döner! şakkıdı"

hiiç alınma darılma
aynen böyle düşünmüyorsa ben de bişi bilmiyorum kaydirigubbakcemile2

yahu madem biliyon ki kocan oynak bi herif, aldatmaya meyilli
ne işi var evde pcnin hele hele internetin?
değil salona yatagının taa ortasına da koysan pcyi seni 50 kere ayakta uyutur da gene yapar yapacağını

madem boşanamıyacaksın cocugunu bahane ediyorsun adamın ilk vakasında anasından emdigi sütü burnundan niye getirmedin?
niye çantada keklik imajından sıyrılamıyorsun?

bu adam seni kaybetmekten korkmuyo ki aldatmaktan korksun...

niye kendini oyuncak ediyorsun ona?

yapmayın Allah aşkına ya...

hep derim; boşanmak sıgınılacak son liman olmalıdır diye
ama bu kadar aciz olmayı da yakıştıramıyorum ben bi hemcinsime...

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

bu aldatma hikayelerinin genel ortak noktası şu:
eşim beni aldatıyor
ama ben onu çok seviyorum
daha önce affetim söz verdi birdaha yapmıcak (ama gene yapiyor)
çocuğum var onun için ayrılamamam çünkü babasına çok düşkün
maddi özgürlüğüm yok
eşime artık asla güvenmiyorum

çok klasık oldu artık bunlar
okuyunca kendi kendime diyorumki madem eşini affedeceksin ne diye bukadar kurcaliyorsun aldatığını ne diye ilaki öğrenmeye çalışıyorsunki, madem ayrılmıcaksin çocuğunu ve bunun gibi bisürü nedeni bahane edeceksin ne diye kendine eziyet ediyorsun
gerçi bu durumdaki eş artık işi yüzsüzlüğe vurmuş karısının gözü önünde yapıyor yapıcağını saklamaya gerek bile duymuyor, pişkinlik resmen.
Eee buda neyden kaynaklanıyor, adam düşünüyor nasılsa x kere aldatım karımda x kere beni affeti bundan sonrada herzaman affeder ayrıca bizim bir çocuğumuz var çocuğumuzu bensiz büyütmeyi asla göze alamaz ayrıca eşim bana deliler gibi aşık ben naparsam yapim beni terketmez diye düşünüyor....
kolay gelsin ne diyim...

bukonuda size sonuna kadar katılıyorum eğer boşanacaksanız pc nize program yükleyin
sonuna kadar kurcalayıp neler yaptığını ortaya çıkarın ama boşanmayı düşümmiyecekseniz üğrendikleriniz sadece canınızı acıtacaktır üğrenmeyin daha iyi
senağlama senağlama

kızlar bakdım adam hala bildiini okuyor bende ona katılmaya karar verdim yanına oturup sapıklıklar yapıyoruz maynette napim başka yola gelmiyecek..........

yaa denenmişi denemiceksın bacım bu devırde senı aldatıosa bı koca senı sevmıordur ustelık nette yanı bu kadarmı boş bu adam artık affetmeyı bırakın su adamları yaa bı kere yapan ikinciye neden yapmasınkı seven adam o rıskı alamaz kaybetmekten korkar bunu ayıt edın artık taaa

şu cocukların bahane olarak sunulmasına sınır oluyorum!!!
boyle sacma sey duymadım hayatımda!!bende cocugum benımde annem babam ayrı hemde onları ayıran benım dıyebılırım..bı konuda bunu anlatmıstım zaten bır daha anlatmama gerek yok..
bır cocugun boyle bır ortamda buyumesı berbat bır sey bu kadar cocugunuzu dusunuyorsanız asıl o evde durmamanız lazım
bızımkıler de bıldıgım kadarıyla aldatma yoktu ama ask bocugu de degıllerdı!!ve ıkısıde mutsuzdu bılıyordum!!!ve ben de mutsuzdum!!!!
sunu anlayın bır cocuk annesını babasını mutsuz gordugu an mutsuz olur!!
boyle bır yuvam olacagına olmasın daha ıyı!!!
hem hangı devırdeyız artık???bosanmak eskıden kotu karsılanıyordu dul kadın olmaz denıyordu artık o devırde bıttı!!!!
ben anlamıyorum ya belkı anne degılım dıye ama mevzu cocuksa dedıgım gıbı bende bosanmıs bır anne babanın cocuguyum!!!!ve hep keske ben kucukken bosansalardı da o mutsuzlugu o kavgaları o uzuntulerı yasamasaydım dıyorum!!!!!!!
esın senı kac kere aldatmıs sayısı bellı degıl ve sen hala cocugum dıyosun..sen o evde mutlumusun o adamla mutlumusun?????anladıgım kadarıyla degılsın pekı cocugun senın uzgun oldugunu gormuyo mu sanıyorsun???uzulmuyo mu sanıyosun???
gercekten anlamıyorum yaa gercekten cok sınırlenıyorum!!!!
cocugum ıcın katlanıyorum yok boyle bır sey anlayın artık sunu!!!!!

kızlar bakdım adam hala bildiini okuyor bende ona katılmaya karar verdim yanına oturup sapıklıklar yapıyoruz maynette napim başka yola gelmiyecek..........

sapiklik derken ne yani seninde baska erkeklerle konusmana göz mü yumuyor yada ne anlayamadim degisik geldi..ona katilmaya karar verdim lafi

he tencere kapak olmaya karar verdiniz yani :delphin: sen onu yola getirim derken kendin yoldan çıkmışın haberin yok..

ii bari size kolay gelsin kaydirigubbakcemile4

körle yatan şaşı kalkar...
ava giden avlanır...
tencere dibin kara,seninki benden kara...
armut dibine düşer...
benzemez kimse sana,ben benzeyim bari sana:smiley-cool:

Back
X