körle yatan şaşı kalkar...
ava giden avlanır...
tencere dibin kara,seninki benden kara...
armut dibine düşer...
benzemez kimse sana,ben benzeyim bari sana:smiley-cool:
:içelim::teytey::roflol:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
körle yatan şaşı kalkar...
ava giden avlanır...
tencere dibin kara,seninki benden kara...
armut dibine düşer...
benzemez kimse sana,ben benzeyim bari sana:smiley-cool:
magic, artık içmiyordur,şerefine kadeh kaldıracak kimse yok çünkü:smiley-cool:
bir yandan defalarca aldatiliyor, bir yandan buna sadece kirildim diyor, bir yandan da ayrilmayi dusunmuyor
sonunda da ben de ona katildim beraber takiliyoruz diyor bir daha da ugramiyor
oyleyse bu konuyu niye actiniz buraya? burda bisuru kisi emek harcayip sayfalarca tavsiyede bulundu size, herkesin soyledigi tekbisey vardi zaten
yani ne bekliyordunuz cesitli taktikler mi? ne ise yarar ki, aldatilmissin, olay yasanmis, bunun donusu yok, affedilir bir durumu da yok bence
merhaba hanımlar evet daha öncede aldatıldım affettim eşimi geçektende çok seviyorum ama o beni aldatıyor buseferde internetde bi bayanla yani sanal alemdede aldatılıyorum nasıl anladım bir kaç ay önçe ben odaya girdiimde hemen bilgisayarda biryerleri kapatıyor ben her odaya girdiimde bişeyler kapatıyorbu sonra birgün odaya birden girdim yazışırken yakaladım tam okuyamadımda hemen kapatti artı ne yapacagımı bilmiyorum çıkarken bilgisayarı temizliyor bilgileri sıkıldım nekadar kırıldım bilemezsiniz çok üzgünümya paylaşmak istedim.senağlama
yahu Allahaşkına titreyin ve kendinize gelin...
eşinizin elleri başkalarına dokunuyor sonra gelip size dokunuyor.
hiç mi gururunuz yok..
bırakın çocuğum var babasına düşkün ayaklarını...
kendi korkaklığınızı çocuğunuza yüklemeyin.. 15 sene sonra senin yüzünden katlandım diyeceksiniz bu yavruya..
siz çocuğunuzu değil kendinizi düşünüyorsunuz..
adam kendinde iş işten geçene kadar başkalarıyla fingirdeyecek, 50-60 yaşına gelince durulacak mecburiyetten.. siz de avunacaksınız aman bana çok çektirdi ama bak şimdi gül gibi evinde oturuyo..
Anlayamıyorum sizin gibi kadınları...
çok yazık çocuğunuza karaktersiz bir baba ve kendinden emin olmayan kendini ezdiren bir anne ile büyüyecek...
kusura bakmayın çok sert olabilir ama kaç kere yazdım sildim anca bu kadar yumuşatabildim söylemek istediklerimi..,Umarım burda okuduğunuz fikirler şimdiye kadar başınıza gelmeyen aklınızı bulur da yerine getirir..
saygılar...
meraba arkadaşlar ben uzun zamandır burada yoktum memlekette annemlerin yanındaydım eşimin yanına oturdum kalkmadım pc başından hadi sapıklık sa beraber yapalım bende yolumu şaşıracagım beraber dedim adam bıktı sonunda tartış ma üzerine ayrıldık aneme gittim uzun zaman gelmedim yalvar yakar eşim birdaha yapmıcam tövbe etti şimdi barıştık ben ciddiydim ayrılacaktık umarım akıllanmıştır biliyorki bu son şans birdaha sı son son son kesinlikle size bilgi vereyim dedim alakanıza çok teşekkür ederim yazıları okudum yorumlarınızı görüşmek dilegiyle..