eime ok kzgnm..

esdeli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2009
263
1
96
40
Almanya
esime cok kizginim kafam cok karisik gecen gece esimin yakinlarin yanina gittik bizi gezdirmek icin gece eglentisine goturduler ve esim ismeye basladi ve sacmalamaya basladi eve gidelim dedim ve beni dinlemedi esimin kuzeni sarhos oldugunu bildiyi halde yok suprizi var dedi bizi biyere goturdu bir kasada icki aldilar ve bir kac araba gittik ve benim hic hosuma gitmedi gece yaris olmus sabah olcak esim sarhos bense erkeklerin arasindayim hic kendime yakistirmadim tepeye cikardilar esim sarhos arabada muzik acip ayi gibi esimi oynattilar ve oyle boyle gecti eve donerken bi lafima kizdi arabada bana vurmaya calisti 4kisi zor tuttular ve arabadan indirdiler anaavrat bana kuvur etti arabami tekmeledi sakinlessin diye baya bekledim ve esim daha cok hustume yuruyor tutmasalar beni hastanelik etcek oyle boyle gecti sabahi bekledim kalktiginda hakliymis gibi benle konusmadi bile burda havalardaydi ve cekip evime geldim onu biraktim o teyzesinde kadi beni arama bile aramiyor cok gucume gidiyor kafayi yiyecegim siz ne yapardiniz su belli birsey aramam :içelim:hayatta

bencede arama yaptğı büyük terbiyesizlik valla

normalde nası bi insandır peki içki içip sapıtrmı şiddet uygularmı

dogrusu ben esimi ilk defa sarhos ilk defa gordum ve birde ben iskiye cok karsiyim birsey demek istemedim ama bukadarda esin varken icmesi cok buyuk hata bence

Arama zaten, birde üstüne üstlük bu olaydan sonra arayıp kocacım nasılsınmı diceksin?? yada arayıp nediceksinki?? taviz verme sakın eğer şimdiden taviz verirsen yine tekrarlanır bu olay.. Kendi zevki eğlencesi için seni orda onca erkeğin arasında oturtmuş eşin ve anladığım şuki içki içip kendini kaybedenlerden kontrol edemeyenlerden eşin..
Hiç yakışık almamış madem içicekler ve erkek erkeğe olucaklar seni neden yanında götürmüş?? bi akrabanıza yada beraber dışarı çıktıığı kişilerin eşleriyle toplanabilirdiniz sizde yada evde bırakabilirdi seni. Çok üzücü ve talihsiz bir gece geçirmişssiniz...

gerçekten hoş bir durum değil.eşin normaldede aynımı davranır yani asabimi yoksa içincemi öle oldu.

bir hata yaptin bari ozur dile birkere ara oda yok ona oyle bir ceza vermek istiyorumki omrunce unutmasin

esim sakindir ama bazende cok sinirli oluyor sebebsiz birseyden dolayi

benim erkek arkadasımda boyleydi eskiden birden oyle aman aman birsey yokken sinirlenir vede baya bi dozunu kacırırdı sonra sakinlesince ozur diliyordu belki senin esinde boyledir ama tabi hoş bir huy degil

erkeklerin çoğunda var bu kendileri bariz bir şekilde haksız olmalarına rağmen eşlerine trip yaparlar.

esıne oha desem ayıp olmaz dımı?
ya sen tek bayanmıydın gıttıgınız yerde.yoksa herkes esıyle beraber falanmıydı.
eger tek bayan ıdıysen ve esın o halde ıctı ıse ıkıkez oha dıcem.

bir hata yaptin bari ozur dile birkere ara oda yok ona oyle bir ceza vermek istiyorumki omrunce unutmasin

ilgilenme sus ve aynı odayı paylaşsanız bile birkaç gün sakın ama sakın yakın olma ona karşı.. biraz aklı başına gelsin.. ve şu soruyu lütfen sor ona " sen hiç kendie yakıştırdıı beni gecenin o vakti okadar erkekle beraber kadar tanıdıkta olursa olsun sizler içkiliyken benimde yanınızda olmam ve seni o halde görmem seni benim karşımda oynatmaları sence hoşmuydu ve bana onca kişnin arasında el kaldırdın tutmasalar engel olmasalar vurucaktın belkide sen.. hiç kendine yakıştırdınmı bu harketi ve o geceyi? eğer sana yakıştıysa ben susuyorum ve sadece yazık diyorum"
Bunu lütfen eşin ayıkken sakin bir şekilde ve kısık bir ses tonuyla kendinden emin bir şekilde gözlerinin içine bakarak söyle olurmu arkadaşım...:teselli:

esıne oha desem ayıp olmaz dımı?
ya sen tek bayanmıydın gıttıgınız yerde.yoksa herkes esıyle beraber falanmıydı.
eger tek bayan ıdıysen ve esın o halde ıctı ıse ıkıkez oha dıcem.

tek degildim kuzenide vardi ama o bekar ben evliyim birde esimin kuzeni oyle seyleri sever ama ben oyle ismek gece diskolara gitmek bana ters

bence eşinin alkol problemine odaklanmalısınız acilen. sarhoşken yaptığı şeyler yüzünden ondan hesap sormanı umursamayabilir. alkolun dozunun kaçtığı yerde her türlü kötü şey olabiliyor malesef.. çok üzüldüm yaşadıklarına aklıma babam geldi o da düğünlerde falan çok alkol aldığında benimle dans etmek isteyip rezil ederdi ama kızamazdım hiç :kedi: belki hatırlamıyordur bile o gece sana yaptıklarını, ileride benzer şeylerle karşılaşmamak için alkolu bırakması yönünde çalışmalara başla yerimseniben

bunlari haykirkircam sana soz kapima gelipte yalvarmadan asla affetmicem esim cok gururludur ama benim gururum agir basacak onun gururunu kafa yiyecegim

çok üzücü olmuş... çirkin bir davranış ben olsam o an onu videoya alırdım. orada hiçbirşeye ses çıkarmadan eve dönünce fitil fitil burnundan getirridim.
aramasının sebebi belki utanıyor olmasıdır. belki atlatınca gelir.

ama sizde o geceyi birbir yüzüne çarpın.

bunlari haykirkircam sana soz kapima gelipte yalvarmadan asla affetmicem esim cok gururludur ama benim gururum agir basacak onun gururunu kafa yiyecegim

Evine tabikide gelicek hatta hiç bişi olmamış gibi belkide seninle uyumak isticek sen o yatağa girmemezlik yapma fakat sakı yakın olma ona karşı ve dediğim gibi sakin bir ses tonuyla kendinden emin bir şeklde gözlerini içine bakarak ona yukarıda yazdıklarımı söyle.. mahçup olsun utansın ve belkide bu işe yaricaktır..ama Malice arkadaşımınız dediği gibide alkol problemi çözmenizl azım eşinin..
Unutma sinirlenmeden sakin ve kısık bir ses tonuyla kendinden emin bir şekilde gözlerini içine bakarak "sen hiç kendie yakıştırdıı beni gecenin o vakti okadar erkekle beraber kadar tanıdıkta olursa olsun sizler içkiliyken benimde yanınızda olmam ve seni o halde görmem seni benim karşımda oynatmaları sence hoşmuydu ve bana onca kişnin arasında el kaldırdın tutmasalar engel olmasalar vuracaktın belkide sen.. hiç kendine yakıştırdınmı bu harketi ve o geceyi? eğer sana yakıştıysa ben susuyorum ve sadece yazık diyorum"

canim diyorsun ki ickiye karsiyim evlenmeden once ictigini bilmiyormuydun?
bende nefret ederim ickiden.
sakin ama sakin ozur dilemeden barisma.
ne isin varmis senin o kadar erkeigin arasinda birde ickililer yani.
esini allah islah etsin.

canim diyorsun ki ickiye karsiyim evlenmeden once ictigini bilmiyormuydun?
bende nefret ederim ickiden.
sakin ama sakin ozur dilemeden barisma.
ne isin varmis senin o kadar erkeigin arasinda birde ickililer yani.
esini allah islah etsin.

ben esimle cikarken konustum dedim ickin varsa bitsin ben karsiyim dedim icki yuzunden ne asklarimi arkamda biraktim sen varsa senana olan sevgimide arkamda birakirim bana su yalanlari atti eskiden iciyordum ama kardesim oldukten sonra biraktim dedi birde ben bir bucuk senelik evliyim ben yurt disindayim ve esimi yeni yetirtim yazin geldi ama hayel kirikligi yasiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…