Arama zaten, birde üstüne üstlük bu olaydan sonra arayıp kocacım nasılsınmı diceksin?? yada arayıp nediceksinki?? taviz verme sakın eğer şimdiden taviz verirsen yine tekrarlanır bu olay.. Kendi zevki eğlencesi için seni orda onca erkeğin arasında oturtmuş eşin ve anladığım şuki içki içip kendini kaybedenlerden kontrol edemeyenlerden eşin..
Hiç yakışık almamış madem içicekler ve erkek erkeğe olucaklar seni neden yanında götürmüş?? bi akrabanıza yada beraber dışarı çıktıığı kişilerin eşleriyle toplanabilirdiniz sizde yada evde bırakabilirdi seni. Çok üzücü ve talihsiz bir gece geçirmişssiniz...
gerçekten hoş bir durum değil.eşin normaldede aynımı davranır yani asabimi yoksa içincemi öle oldu.
esim sakindir ama bazende cok sinirli oluyor sebebsiz birseyden dolayi
bir hata yaptin bari ozur dile birkere ara oda yok ona oyle bir ceza vermek istiyorumki omrunce unutmasin
esıne oha desem ayıp olmaz dımı?
ya sen tek bayanmıydın gıttıgınız yerde.yoksa herkes esıyle beraber falanmıydı.
eger tek bayan ıdıysen ve esın o halde ıctı ıse ıkıkez oha dıcem.
bunlari haykirkircam sana soz kapima gelipte yalvarmadan asla affetmicem esim cok gururludur ama benim gururum agir basacak onun gururunu kafa yiyecegimilgilenme sus ve aynı odayı paylaşsanız bile birkaç gün sakın ama sakın yakın olma ona karşı.. biraz aklı başına gelsin.. ve şu soruyu lütfen sor ona " sen hiç kendie yakıştırdıı beni gecenin o vakti okadar erkekle beraber kadar tanıdıkta olursa olsun sizler içkiliyken benimde yanınızda olmam ve seni o halde görmem seni benim karşımda oynatmaları sence hoşmuydu ve bana onca kişnin arasında el kaldırdın tutmasalar engel olmasalar vurucaktın belkide sen.. hiç kendine yakıştırdınmı bu harketi ve o geceyi? eğer sana yakıştıysa ben susuyorum ve sadece yazık diyorum"
Bunu lütfen eşin ayıkken sakin bir şekilde ve kısık bir ses tonuyla kendinden emin bir şekilde gözlerinin içine bakarak söyle olurmu arkadaşım...:teselli:
bunlari haykirkircam sana soz kapima gelipte yalvarmadan asla affetmicem esim cok gururludur ama benim gururum agir basacak onun gururunu kafa yiyecegim
canim diyorsun ki ickiye karsiyim evlenmeden once ictigini bilmiyormuydun?
bende nefret ederim ickiden.
sakin ama sakin ozur dilemeden barisma.
ne isin varmis senin o kadar erkeigin arasinda birde ickililer yani.
esini allah islah etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?