eime ok kzgnm..

Cnm hakkaten Çok karıŞık bı durum olmuŞ
hakkınızda hayırlısı dıyorum

eşin mutlaka arar... teyzesinin yanında ne kadar kalabilir ki ..
sakın taviz verme ....
haklılığını sonuna kadar savun ayrıca eşinin içki ismesine sebep olan kişilerle görüşüyormusu n bilmiyorum ama bu durumda n haberdar olmalarını sağla ve bir daha o kişilerle beraber olacak sanız mesafeli olmaya gayret göster
durumuna üzüldüm eşinşin kişilğini en iyi sen bilirsin zama la mutlaka düzelir tekrarı olmayağı konusunda söz almayı da unutma .... sözünü tutasa abi....

Bence de kendisi arayana kadar bekle.Arayınca da buluşub sakin bir şekilde yaptıklarının ne kadar ayıp olduğunu anlat ona.Ama sakin şekilde kavga falan çıkarma.Eğer doğru bir insansa yaptığı hatayı anlayacaktır.Allah kolaylık versin canım..

Anladığım kadarıyla ortamda tek bayandın
Bi erkek eşini böyle bi ortama götürmekle en büyük hatayı yapmış
Kendi maymun yerine koyulduğuna eşini düşürdüğü durumdan dolayı kendine kızmıyor da bi laf için sana mı kızıyor
Kusura bakma ama benim için bu boşanma nedenidir
Bence arama

esıne oha desem ayıp olmaz dımı?
ya sen tek bayanmıydın gıttıgınız yerde.yoksa herkes esıyle beraber falanmıydı.
eger tek bayan ıdıysen ve esın o halde ıctı ıse ıkıkez oha dıcem.

yorumunua bayıldım

şu içki şişede durdugu gibi durmuyor cok şükür eşim çaydan vazgeçmez..bence sakinken konuşun yaptıklarını ona anlatın özür bekliyorum diyin acıkca...

off canım ya valla çok üzüldüm, eşin 4 gündür işe gitmiyor mu hep aynı şeyleri mi giyiyor? eşinin evde olmadığı vakit teyzesini arasan noluyor diye bi de durumu anlatsan, bakalım ne diycek. bu sayede onun da duruşunu görmüş olursun, insan insanı böyle zamanlarda daha iyi tanıyor.

:bbo: içkının etkısıyle olmustur dıyecegım ama sabahta devam ettirmiş yani ..

Yuhh yani ben senin yerinde olsam ogece onlara katilmazdim eşin kör kütük serhoş olmus birde okadar insanin içinde seni rencide ediyo oh ne ala peki seni bu ortama neden sokuyo esin iciyosa gitsin icsin cok kirici seyler yapmis ona oyle seyler yapki pisman olsun bu yaptiklarindan ay Allahim sen akil fikir ver

cnm bi gelişme yokmu bugünde
nedir bu kin ya hem suçlu hem güçlü
sakın çok üzme kendini baktın hala devam ediyo seni evde yanlız bırakıyo
gidebilirsen annene git sende irtibat kurba bırak ne hali varsa görsün

.ok içsin.
Madem içmeyi beceremiyorsun,içme kardeşim.
Madem içeceksin,ne .ok yemeye eşini onca erkeğin arasına sokarsın.
Kusura bakma,eşin tam bir kereste,hem de en yontulmamışından.
İçki içmiş,takke düşmüş,kel görünmüş

kesinlikle katılıyorum sana arkadaşım bencede öyle

sanıyorum araba senin ve sen kullanıyordun keşke o ortama katılmayı kabul etmeseydin çünkü bu meret şişede durduğu gibi durmuyor ve olacaklar aslında daha başından belli oluyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…