Eimi ok seviyorum ama onu da unutamyorum..

always_you

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2009
38
1
43
merhaba arkadaşlar ,sizleri bir arkadaşım sayesinde buldum ,o sürekli bu sitenin takipçisi ve hep banada söylerdi üye ol diye ,kısmet böyle bir konu açmakmış kadınlar klubü ile tanışmam için..
sadece bu arkadaşımla paylaştığım bir konu var ve onun ısrarı ile sizlerle de paylaşma gereği hissettim ,hepimiz kadınız ve birbirimizi anlarız diye düşündüm ..

ben evliyim 3 yıllık 1 yaşında da bir çocuk sahibiyim ,eşimi çok seviyorum ,ailesini de öyle 6 yıllık bir tanışma dönemimiz oldu nişan söz düğün hepsi bu 6 yılın içinde ,birde güzeller güzeli bir evlat..28 yaşındayım ,
18 yaşında aşık oldum ilk aşkıma 5 yıl çıktım onunla ,gelenek görenekleri ,ve bizden şaaşalı yaşantısı ile bana uygun olmadığını düşünen ailem evliliğimize karşı çıktı ,ve sevgilimin işlerinin ters gitmesi sonucu ,seni arzu ettiğim şekilde yaşatamam diyerek benden uzaklaşmaya başladı ,ben ise gittikçe daha çok bağlanıyor ve işlerinin bozulması işime geliyordu ,belki maddi durumu ve yaşantısı değişirse ailem kabullenebilirdi ,ama olmadı ,hiç birşey kader kısmetten öte değilmiş,ayrıldık ..deliler gibi birbirimizi severek ayrıldık ,hiç unutmadık birbirimizi ..en son bana dediği şu cümle hiç aklımdan çıkmıyordu ,''evlen ,hayatını kur ,ben sana mani olmak istemiyorum ,ama bekliycem ,sen evlenip yuvanı kurana kadar bekliycem ,ta ki o gün ümidimi kaybedip seni unutmak için elimden geleni yapıcam ,sen evlenene kadar evlenmiycem ''demişti bana ..bu süreçte ben eşimle tanıştım ve bana geçmişi unutturan tek kişiydi o ..başka hiçbirşey bunu başaramamıştı..eşimi çok sevdim çok aşıktım ,nişanlandık ..eski sevgilimin kız kardeşi ile ara sıra görüşürdük benim nişanımdan bir ay sonra görücü usulü biriyle nişanlandı ,evlendim 2 hafta sonra evlendi ,bebeğim oldu 1 ay sonra onunki oldu ..sözünü tutmuştu ,mutlu olmamı beklemişti ..mutluydum ,ama o aklımdan çıkmıyordu ..
evliliğimin 3. ayında bir sabah beni aradı ,sen olmalıydın dedi ,şu anda yatak odasında yatan ,benim sarıldığım ,kokladığım kişi sen olmalıydın ,ben hiç tanımadığım birine karım diyorum dedi ,o sen olmalıydın ..ve bunları söylerken ağlıyordu ,tabi bende ..içimde engel olamadığım duygular vardı ,hakim olamıyordum gözyaşlarıma ,lütfen dedim yapma ,beni zora sokma ,ben mutluyum ,benim duygularımı karıştırma ..çok ağladım o gün çok ..
unutamamışmıydım yoksa ,neden ağlıyordum ,eşime ihanet etmiş gibi hissettim kendimi ..eşim eve geldiğinde daha bir sarıldım ,daha bir bağlandım ona ..3 yıl geçti ,bazen arar,hal hatır sorar ,kızını oğluma alıcam der gülüşürüz ,her telefonu kapattığımda içimde tarifi imkansız hisler belirir..hiç görmedim onu eşimle tanıştığım günden beri,geçen ay kız kardeşi nişanlandı ,facebook a nişan resimlerini koymuş ,orada gördüm yıllar sonra ,saçları beyazlamış ,ama gülüşü hep aynı :KK43:(( o resim gözümğn önünden gitmiyo .bilgisayarıma kaydettim ,ara sıra bakıyorum ve gözümden dökülen yaşlara engel olamıyorum ..
ne olur bir akıl verin bana arkadaşlar ,ben ne yapıyorum ..
 
hiç doğru bişey yapmıyorsun desem....
şimdi burda bir erkeğin b unu yaptığını öğrensek...
boşan deriz boaşnmasan da burnundan fitil fitil getir yaptığı yanlışı anlasın deriz....

sence sana ne demeliyiz....???????????
 
canımmm benimm sen hata yapıyosun kesinlikle görüşme onla... neden diyeceksin çünkü eşinde bulunan eksiklikleri onun yapacağını düşünerek aklını karıştırmaktan başka bişey yapmıyosun bunu bil.
 
Son düzenleme:
bir telefon görüşmesi bile insanı eskilere alıp alıp götürüyor...zannediyosunki evliliğindeki bütün olan sorunlar yada eksikleri o yapacak hiç alakası yok...evladın için bunu yapmaaaa....
 
yapacak bişey yok onu unutmalı eşine daha çok bağlanmalısın bence yinede sen bilirsinsenağlama
 
bilemiyorummm :KK43: karışık bir durum. Ama duygularına engel olmazsan sonu hüsran olabilir.
 
yanlış yoldasın güzelim hemde çok yanlış
sen resmen eski sevgilini arzulamaya başlamışsın ve şuan farkında değilsin ama eşini de aldatıyorsun
sorarım size ne yapayım demişsin ne dememizi bekliyosun tatlım, aaaa üzülme tadını çıkar, ne yapalım yaşayamadıklarını şimdi doyasıya yaşa dememizi mi bekledin bu topiği açarken
evli bi kadınsın ve kocanı sözde sevdiğini söylüyosun, kusura bakma ama seven bi kadın eski sevgilisiyle yıllar sonra hala telefonda konuşmaz, onun için gözyaşı dökmez
bu evlilik bence bitmiştir
 
aman uzak dur eski aşkından yaşanan yaşanmıştır, bir aile faciası olmasın

zaten beyin iyi bir insanmış bence onunlada görüşme seni sevseydi

senle herşeye rağmen evlenirdi sana yamuk yapmış, hani derler ya erkekliğin %99

kaçmak oda kaçmış şimdi neyin peşinde koşuyor olan olmuştur,

geriye dönüş olmaz bence



kötükedihüso:eek:klava:
 
yade beni anlıyorsun değilmi ,onunla kesinlikle yüzyüze görüşmem zaten ,onunda böle bir niyeti yok ..sadece bazen aklıma geliyor ve hemen gözlerim doluyor ..
 
eşimi çok seviyorum ama ,onu da unutamıyorum..........maşallah ne güzelde başlık atmışsın...bravo valla...sen ne istediğini biliyormusun ki acaba?evet sence sana ne demeliyiz.ne dememizi beklersin?umarım eşin sana hakettiğinden fazla değer vermiyordur.yoksa yazık o eşe derim ben.
 
maia cım ben onu arzulamıyorum ,öle bir düşüncem kesinlikle olmadı olamazda ..bu evlilik bitmiştir demişsin ama evliliğimle ilgili en ufak bir sorunum yok ..
 
hepimizin olmadımı ilk aşkı ,kimimiz unutmuştur ,kimizin kalbinin bir köşesinde kalmıştır ,kimi hatırlamıyordur bile ,ben çok uzun süre onunla çıktım ,birde gençliğin verdiği duygular ,ben galiba o günleri düşündükçe ,geçmişe gittikçe üzülüyorum ,yoksa şimdi onu arzuladığım ,istediğim filan yok ,yalnış anlaşılmasın ..
 
sizin içiniz rahatsa bu absürt iletişimden buyrun devam edin.. vicdanınızı rahatlatacak bişey duyacağınızı sanmam.evet ne hoş buyrun devam edin hatta dananın kuyruğunu koparın bir güncük buluşuverin. gönlünüz şenlensin. hem çocuklarınızıda evlendirirsiniz ilerde aman ne hoş..
unutamıyorum demeyin bari egonuzu tatmin etme amacınız aşikar..
 
Evliliğinde bir sorun yok Allah bağışlasın bir evladın var ama eski sevgilini unutamıyorsun yanlış anlamamışım di mi?
Rahat batıyor canım sana ne diyelim biz başka?
 
canım eşine haksızlık yapma.yuvanı kurmuşsun 1 evladın var geçmiş artık eski.yuvan yıkılır sonra bir ömür boyu altında kalkamayacağın vebal altına girersin..yuva yıkanın yuvası olmaz.
 
eğer görüşmeyi kesmezsen hiç unutamazsın
bir daha asla görüşme:eek:lmaz:
şimdiye kadar görüşmeseydin ve haberini almasaydın
çoktan unuturdun.............
 
Benim anlamadığım madem bukadar delice aşıkimişsiniz neden ayrılık olduCADIARZU
İnsan sevdiğini başkasının kollarında görmek istermi sanki başından atmış ohh birde güzel evlenmiş yuva kurmuşsunuz hala geçmişdeki adam mı düşündüğünüz pehh.
Ben eşinizin yerinde olmayı hiç istemezdim heleki böyle birşeyi farketsem ayrılır hiç affetmezdim.:1closedeyes:
 
hepimizin olmadımı ilk aşkı ,kimimiz unutmuştur ,kimizin kalbinin bir köşesinde kalmıştır ,kimi hatırlamıyordur bile ,ben çok uzun süre onunla çıktım ,birde gençliğin verdiği duygular ,ben galiba o günleri düşündükçe ,geçmişe gittikçe üzülüyorum ,yoksa şimdi onu arzuladığım ,istediğim filan yok ,yalnış anlaşılmasın ..

oldu tabikide ama evlendikten bitmesi gereken şeyler.unutamayabilirsin ama görüşmeniz doğru değil.mutlaka bi yerden çıkar ortaya olan yuvana ve evladına olur..
 
oncelıkle hoşgeldın..
eger yapıcagım yorum senı bı nebze rahatlatıcaksa ne mutlu bana..
buyuk bı aşk yaşamıssın ayrılma sebebınız ıse sadece aıenızmıs..bırbırınızden ne nefret etmıssınız ne aldatılma sıddet var ortada sadece ailen yuzunden sevıgın kısıden ayrıulmıssın..
gecmısde yaşadıgın aşk hala onunde..
unut dıyemez kımse sana cunku guzel bı aşk neden unutulsunkı..
sımdı evlısın bebegınde var esınıde sevıyosun ve bana sadece o kısıyı esım unutturdu dıyosun..
dememkıı gercekdende unutturmus kı esın eve geldıgınde ona sarıldıgında guclu oluyosun..
onunda bı yuvası var senınde ıkınızde yazık etmeyın yuvanıza eslerınıze cocuklarınıza..
bırakın aşkınız masum ve saflıg ıle kalsın..numaranı degıstır aramasın senı ..
gecmısde bırak herseyı ..gelecegıne bak..a.s.
 
tamam unutamammış olabilirsin bu h erkesin başına gelebilir
ama hangi cesaretle sana telefon açıp o lafları söylüyor ve sen neden dinliyorsun????

hadi merak ettin lafdın sonun dinledin niye hemen depresyona bağlıyorsun???
bir de hala ara ara arıyor diyorsun, eşin biliyor mu eski sevgilinin seni ara ara aradığını, duysa ne der????
 
X