Eimi teste tabi tuttum..

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
esin bulusmaya giderse ne olacak peki basanacakmisinakannehir

arkadaşlar , konu sahibi konu kapansın demiş, kapanır zaten birazdan daha fazla bence üstüne gitmeyelim.yaptığının yanlış olduğunun anladı zaten.

hiç iyi etmemişsin...
gereksiz bir sınama olmuş...amaç ne ? anlamadım...
adam eve davet ediyor...ya birde direk dışarda görüşelim ,evi boşver diyen o olsa idi..
arkadaşımda gözü var olacaktı bu kez de...
bence eşine sen olduğunu bile söyleyip ,kafa karıştırma...bırak olduğu gibi kalsın...

yaptığınız çok saçma..eşiniz gerçekten dürüst bir insanmış. bence açığını arayacağınıza böyle bir eşe sahip olduğunuz için şükredin.

Ben bu işin sonunu merak ettim

konunun sahibi konuyu kapatmis bizde kapatalim kizlar

bence tehlikeli bi oyun oynamışsınız
sonucuna katlanabilecekmisiniz
şimdi eşiniz buluşma noktasına giderse ne yapacaksınız
bütün güveniniz sarsıldı
keşke hiç yeltenmeseydiniz buna

ileride eşine izin vermiş oldun

böle birşey yaparsa eşin senin ne kadar tepki verdiğini ve ne kadar çabuk affettiğini biliyorr

eşine bu konuda sınırsız vize verdin cnm...

bari bildiğini bilmesin senin yaptığını

ayy yazık adamcağıza ona güvenmeyen bir eş.
arkadaşım yaptığın hiç hoş bir davranış değil.

bence gerksiz bi davranis...agrimadik basimi niye agritayim..tamam cok süpheli bir durum olur test yapabilirsin ama evliliginizin tadini bosuna kacirmisiniz....

çok yanlış yapmışsınız hatalı bir davranış
eşiniz iyi bir adamki sizde herhangi bir yanlışını arıyosunuz
adamın bir suçu yok bence sizi aramış ve eve davet etmiş siz kabul etmeyincede dışarıda görüşmeyi talep etmiş
başınıızn ağrımaması için bu görüşmeyi sonlandırın eşinizede söylemenize gerek yok

eşinizi yoldan çıkartıp birde eşim yoldan çıktı dersiniz. belki adam merak etti anladı bi oyun olduğunu? hem çok ilginçsiniz. sizi bu durumda en çok yaralayan eşinizin başka hanımlarla görüşebildiği ama sizin görüşemediğiniz olmuş..
şaşırdım size. ..:hulya:

Arkadasim caninmi SIKILDI??? Ne diye ortada birsey yokken böyle cocukca seyler yapiyorsunki?

Yok anacim ben anlamiyorum bu kadinlari...erkekler nasil anlasinki:hulya:

kendı kendıne sorun yaratıp evlılıgını donulmez bır yola sokuyorsun bence

ıcınde kotu nıyet olsa senı ararmıydı hıc ?

Sana yapılmasını istemediğin bir şeyi,başkasına yapma.
Eğer eşin sana bu şekilde davranmış olsa idi,senin eşine yaptığın gibi ve bunu eşin itiraf etseydi sen neler düşünürdün aceba çok merak ediyorum!!!

yanı esınızı aklnıa baska seyler getıre bıldıız enteresan
durduk yerde neden boyle bı ımtıhan gereksınımı duydunuz
hem esınız yalan soylememıskı eve davet edımmı demıs sız hayır demıssınız..
pekı esınız arkadası ıle gorusse ne olcak bı ınsanın karsı cısden arkadası olamazmı?
esınız bı erkek ama onu doguran bı kadındır..esınız sonrada sızın boyle bı oyu yaptıgınızı ogrenıce ne olcak
eger benım esım yapsa ıdı gercekdende tepkım cok agır olurdu..
bu tarz kucuk ama tehlıkelı oyunları hayatımdan uzak tutmakdan yanayım herdaım..
sonucunda sız uzulceksınız..esınızıe guvenmıyomusunuz
ama sunuda unutmayın bazen hayatta herseyı bılmek yerıne bılmemek daha ıyı olur ..

ben eşinizin burda suçu yok konuşmalarına asla katılmıyorum
tabiki kadın şüpheleri varsa erkeğini deneyebilir ama bu biraz cesaret işi çünkü eşinin tamam buluşalım dediği halde eskisi gibi nasıl sarılıp uyucak içten seni seviyorum deyip hayatınızı devam ettirceksiniz mutlaka o falsosu aklınıza gelecek ve birgün gerçeği olsa eşinizin kabul edeceğini öğrenmiş oluyosunuz.çok kötü durum ya bu erkekleri hiç anlamıyorum allah helal süt emmişlere düşürssün.

insanları bu şekilde denemek çok çokk yanlış bence.. hele durduk yere yapılınca daha da beter oluyor.. büyük konuşmak istemem ama bana birisi bu şekilde davransa heralde ayrılırım.. ztn çok kötü bi konuma düşer gözümde, o konumdaki biri ile beraber olamam.. onun için her akla geleni yapmamak, durup bi daha düşünmek sonra eyleme geçmek en iyisi..

tamam bayan yanlış yapmış ama eşide sazan gibi düşmüş yani. Demekki gerçekten böyle bişey olsa görüşecek adam internetten tanıştığı bayanlarla veya eski kız arkadaşlarıyla.Kadıncağız en azından bunu farketmiş oldu.Ona göre temkinli davranır bundan böyle. Bayan kadar erkekte suçlu bence.

her zamanki gibi doğru açıklamayı yapmış deniz güneş kaydirigubbakcemile5
adamı resmen suça suça itmişsiniz. hem aslaa eve istemem diyiphemde öbür kız adına asla eve gelmem demişsiniz. dışarda buluşmaya si itmişsiniz...
bence yaptığınız çok çokk yanlış. eşinizde saf saf arkadaşım gelebilir mi diye aramışş:1shok: sizi böyle kandırsalar hoşunuza gider miydi lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…