7 yıl geçmiş hala geçmişimi kurcalıyor bence çok kırıcı sende sürekli eminim alttan alıyorsundur erkeklerinde ne kızıp kızamayacağını önceden tahmin edemiyoruz ki
cok sevdigim bir soz vardir her dogru her yerde soylenmez.hele hele detayi inmeye hic gerek yok .senden once vardi anlasamdik ailede istemedi olmasi denilebilirdi .erkekler bu kadar cok ayritili kabullenmeye biliyor fakat 7 yil ilk yillar olosa belki dicegim ama 7 yil.bence esinizin baska bi sorunu var ve bunlaradan hirsini cikariyor gibime geldi[/QU
başka sorun yok canım beni çok sevdiğini bilmesem ettiği laflar kafayı yedirten cinsten hani ağzında bal olan arının arkasında iğnesi vardır diye bi söz var ya benimkide o iğneyi çıkarıp batırıyo bazen,göklere çıkarıyo en tepedeyken beni yere bi bırakıyo neye uğradığımı şaşırıyorum
sanki boyut değiştiriyor o an en zor yanıda benim dikkat etmemle olmuyo hiç alakasız bi anda konu oraya geliveriyo,ne kadınlar var dişli üste çıkıp noluyo be diyebilen ama ben bunu yapamıyorum işte,benide inandırdı çok büyük hatalar yaptığıma oysa o zamanlar bunun farkında bile değildim,bir hata bir ömre bedel olacak işte
canım çok doğru bi tesbitte bulunmuşsun eşin sadece olanıksızlıklardan bunları düşünüyor.Allah sabır versin seni ve ilişkinizi ne kadar yıprattığının farkında değildir bunu onunla konuşmalısın bence
Eşinin psikolojik durumunda şüpheliyim canım..Kendine dikkat et..''Kendimi vurmam an meselesi, kendimi vurucam acılarıma son vericem'' gibi cümleler psikolojsinin durumunu gösteriyor..
Eşini bu derece etkileyecek birşey yok ortada bence de..Eskileri hala hazmedememiş, ne demeye evlendin o zaman? Neyse..
Ama nedense takmış işte senin geçmişini kafaya...Bunun için bir de kendisini vuracak?
Valla ben eşinin psikolojisinden korktum, Allah şaşırtmasın...
Eşinle sık sık ılımlı bir şekilde konuş, bu takıntılarından kurtulması için ona yardım et ya da onu razı et ki, bir doktora gidin..
çok kızıyorum böyle insanlara ben.
sadece erkek değil kadın da yapsa kızarım.
bir insanla evleniyorsan herşeyiyle kabullenmişindir. yok kardeşim ben hazmediyorum dersen de evlenmezsin.
ama hem evlenirim hem de hazmedemem yok öyle şey.
7 yıl geçmiş evleneli yaa 7 yıl.
çoluk çocuğa karışmışınız artık..
ben karısına bu şekilde davranan bir adamı çok iyi bir eş olarak nitelendiremem.
siz neden alttan alıyorsunuz suçlu gibi?
neden ee yeter artık geçmiş geçmişte kaldı ne yapabilirim düzeltmek için demiyorsunuz?
bu kavgayla neyi halledebiliriz demiyorsunuz.
temcit pilavı gibi ısıstp ısıtıp getirmesine razı oluyorsunuz??
konuşamam ki ben üniv.mezunuyum gözüm yükseklerde onun durumu o kadarına müsait değil,ben onu sevmeden o beni çok sevdiği için onunla evlendiğimi sanıyo düşünceleri bu yani,ne kadar anlattıysamda ben hissederim sevseydin diyo ama deli gibide seviyorum her insanın sevgisini göstermesi farklı değilmidir ben onun kadar dile getiremiyorum biraz daha sakinim,o deli dolu,birgün kuleye çıktığında botunda benim saç telimi görmüş saçımda çok dökülüyodu o zamanlar kuleden aşağı atamadım dedi başka askerler afedersiniz aşağıya tuvaletini yapabilirler saçın ordayken diye ,o kadar yükseklikteki kuleden inmiş saçımı tarlanın ortasına bırakıp geri çıkmış,bi insan bu kadar ince düşünceli olurda beni affedermi
diyorsunuz ki her şeyi anlatmasaydın. bazen öyle olmuo ki işte ya eşide sürekli soru sorup kızcağızı sıkboğaz edip bunaltmışsa, anlatmadıklarını kafaya takmışsa ya da anlatınca da anlattıklarını kafaya takıyorsa ne yapsın elif?
[/COLOR]
tatlim sana gore ince dusunce olabilir bu yaptiklari ama bir cok insana gore sagliksiz bir dusunce bu esiyin yaptigi seyler gercektende okudukca gozlerim acildi akannehir, gorumcenler tatildeyken gorumcenle konusus sekli bile cok mantiksiz!! insanlar cocuklariyla kari koca tatile cikmis aman cocuklara dikat edin , aman cocuklara dikat edin diye taa nerelerden gorumceni uyariyor sanki insanlarin kendi cocuklarini esin daha iyi dusunur gibi sende tepki verince yok sen onlari kiskandin ben seni tatile cikaramiyorum diye nerden nerelere cekiyor sonra taa 7 sene onceki sevgilin zenginmis onun sana verecegi hayati esin veremiyormus bunlar buyuk sacmalik bana gore !! yaw o adam sevgilindi esin degilki (eski esin zengin olsaydi luks bir yasantin olmus olsaydi gene bir parca) bir sevgili insana ne kadar luks bir hayat yasata bilirki? babayin evindeki hayatini sunamiyorum canim sana diye uzulse diyelim , + sans oyunlari oynamasinida hic hoslanmadim bu tarz oyunlar oynayan insanlarda saglikli insanlar degildir!!! kesinlikle bir pskiyatira gitmesi lazimmm
2 kere okudum yazını şükür hayattayım.ya böyle arabeskleştirmeyin hayatınızı.silahı alcakmışta kendisini vurcakmış aa ne gerek var üzmesin seni.geçmişte yaşamayın geleceğe bakın akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?